Jarax: buď nad věcí čím víc to budeš řešit tím víc to bude některým dělat větší radost.
A rovnou si požádej o BAN podle pravidla č.3JaraX píše:to by mě zajímalo kterýmu čurákovi todle přijde vtipny, prosím adminy o prověření ip adresy v rámci pravidla č.1JanaX píše:Ahoj, jsem JanaX, n jakože novej JaraX, mám rád nafty a E60, servisujem i nějaký E65 benzínový, ale to proto, že jsou to starý zákazníci, postupně vymíraji... Ptejte se mě na co chcete, odpovím všemJaraX píše:já se z ničeho nehroutím, jen jsem šel jinou cestou. klidně mě tady na klubu můžeš nahradit. nemám s tím problém.
že bych prodal nick
To co tady předvádíš je nechutné. Postupuješ podle toho co tady cituješ? Obrátil ses přes Tvé oblíbené SZ na moderátora? Kontaktoval jsi výkonnou radu pomocí mailu?JaraX píše:o BAN už jsem žádal, ale nevyšlo to.
tak zkusím znovu. žádám o BAN svého učtu JaraX zde na BMWklubu na základně porušení pravidla č.3.
Pravidlo 3:
Jakékoliv obviňování, pomluvy a napadání administrátorů a moderátorů, včetně užití vulgární komunikace, bude znamenat Vaše OKAMŽITÉ vyloučení z fóra bez posouzení oprávněnosti Vašeho obvinění. Slovo moderátorů tohoto fóra je konečné - jakákoliv veřejná polemika o jejich rozhodnutí bude potrestána, případně až vyloučením z fóra. Pokud potřebujete řešit nějaký konflikt, obraťte se, prosím, výhradně na moderátora dané sekce pomocí SZ, nebo v případě neuspokojivého řešení Vašeho problému kontaktujte pomocí e-mailu na rada@bmwklub.cz Výkonnou Radu, která Váš případ posoudí a rozhodne o potrestání moderátora nebo Vás.
Zdůrazňujeme: jakýkoliv pokus o VEŘEJNÉ obvinění kohokoliv z moderátorů pro Vás znamená okamžitý BAN bez ohledu na pravdivost čí nepravdivost Vašeho obvinění.
ADMINi BMWKLUBU jsou ČURÁCI! (někdy to jinak nejde), myslím že to je patřičný důvod.
takle se chovají malé děti ve školce, "tady to máš, ochutnal jsi svoji vlastní medicínu" jj to je chování.ettore píše:Tak se nam tu prosím Tě nerozbreč. Kdybych mel reagovat za ta léta na všechny Tvé posměšky a narážky na Nascu a naftu... to si jako myslíš, že těm, kteří ji vlastní, to nevadí? Ochutnal jsi na chvili vlastní medicínu a uz se z toho hroutíš...JaraX píše:sorry,ale nehodlám fakt psát nic na forum kde se mi někdo bude vysmívat že bastlím auta atd. to fakt.
a věčný narážky na cokoliv co napíšu fakt ne.
cheater, rád tě uvidím a zvu tě na kafecheater píše:m4zzy: to je přesně ono, je to lákavý, jenže já bych ji taky neměl kam postavit. Když bych koupil nějakou socku tak si to člověk tolik neužije a kdybych koupil pěknej individuálek tak by mě neskutečně sral každej ďolíček a škrábaneček. Není týden aby něco nepřibylo. Takže uvidíme jak se situace vyvine, nicméně rád bych si letos udělal výlet k Jaraxovi na takovou exkurzi E65.