Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

e66 - právě jsem koupil a mám hodně dotazů

Vše o E23, E32, E38, E65/E66, F01/F02, G11/G12
Odpovědět
Zpráva
Autor
kurevtor

Re: e66 - právě jsem koupil a mám hodně dotazů

#2281 Příspěvek od kurevtor »

JaraX píše:jj Reichert je boží, mu nestačí že mu to kouří jak fabrika, lítaj z toho ohně, kusy gumy atd. mu z toho musí ještě stříkat kyselina
hodte sem nekdo ta videa :D
ricrd1 píše:Potřebuju vozit lyže. Jde na e65 přidělat rakev? Případně na co si dát pozor.
ty nemas skivak? Nebo aspon diru v tom tunelu? :shock:
Zugy

#2282 Příspěvek od Zugy »

Na e65 jsou normalne origo pricniky..buď koupit nebo jarax nekde psal, ze pronajímá..
zddan01 Člen Klubu
Člen Klubu

#2283 Příspěvek od zddan01 Člen Klubu »

kurevtor píše:
ricrd1 píše:Potřebuju vozit lyže. Jde na e65 přidělat rakev? Případně na co si dát pozor.
ty nemas skivak? Nebo aspon diru v tom tunelu? :shock:
do skivaku se vejdou tak dvoje lyže (předpokládám, že je stejnej v 7, jako v jinejch modelech), snowboard už vůbec, takže když jede rodina tak to nejde... moje čerstvá zkušenost, taky se mi to nelíbí, ale bohužel jediný řešení je rakev :evil:
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#2284 Příspěvek od JaraX »

nakonec jsme to s richardem vyřešili origo věcma, tzn origo příčníky s držákama na lyže, vejde se to v pohodě do 10k, a může jet v 5 lidech na lyže.
ettore

#2285 Příspěvek od ettore »

108tkm
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#2286 Příspěvek od JaraX »

za 13 let?
kurevtor

#2287 Příspěvek od kurevtor »

soukupadam píše:
matiz píše:
Vanessa_CZ píše:Revize, garaze, 2xemise neresim. Resim zda si mam nechat rozyebat auto... A to se mi zatim moc nechce...
Za tech 12 jezdi kdejaka pastika. I ten 3litr d kdyz je v peru tak sosa tech 12. Primovstriky to samy. Nikoho nesoudim ta cena za plnou plynu je lakava, ale proste mi to nesedi...
Nedelej to tomu autu... Kdyz to umis utahnout, nech to tak, jak to je.
Amen
Amen
kurevtor

#2288 Příspěvek od kurevtor »

matiz píše:Kdyby jste vedeli jak jsem nasrany, vcera mne ta svine nechala 200m od baraku, musel jsem si zaridit odtah, ano za plneho provozu, v krizovatce, respektive 2m za ni. Ostuda po cele dedine. protoze to bylo opravdu 200m... Jedni nadavali, druzi troubili, treti si klepali na celo, dalsi si soucitne rikali no jo, baworak... Fakt jsem se stydel...

Nadrz tam je pul roku, baterka neco okolo roku. Je mrtva natolik ze uz to s ni nenastartuju. jdu to vyfotit...
:D dobra story.... nepreju ti to...

Ale zaroven tomu neverim, protoze Jarax rikal, ze benziny nechcipaj, pouze fujky nafta te necha nekde viset, ale s benzinem vzdy dojedes. Takze kecas. 8-)
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#2289 Příspěvek od JaraX »

kurevtor píše:
matiz píše:Kdyby jste vedeli jak jsem nasrany, vcera mne ta svine nechala 200m od baraku, musel jsem si zaridit odtah, ano za plneho provozu, v krizovatce, respektive 2m za ni. Ostuda po cele dedine. protoze to bylo opravdu 200m... Jedni nadavali, druzi troubili, treti si klepali na celo, dalsi si soucitne rikali no jo, baworak... Fakt jsem se stydel...

Nadrz tam je pul roku, baterka neco okolo roku. Je mrtva natolik ze uz to s ni nenastartuju. jdu to vyfotit...
:D dobra story.... nepreju ti to...

Ale zaroven tomu neverim, protoze Jarax rikal, ze benziny nechcipaj, pouze fujky nafta te necha nekde viset, ale s benzinem vzdy dojedes. Takze kecas. 8-)
jo kdo říkal? každý motor může chcípnout, jen to u těch N62 není zrovna běžná praxe, ale stát se může a ale rozhodně to nechcípa jako N57 a M57TU2 apod
kurevtor

#2290 Příspěvek od kurevtor »

jenom trolim Jaraxi, neboj ;)

Zachovej paniku.
Filozof

#2291 Příspěvek od Filozof »

Tak stát se může no holt se ta elektronika někdy podělá ...a MATIZ má tuším problém s vybíjením nějaké jednotky co mu odkráglovala baterii pokud jsem to pochopil správně. Jen mi nejde do hlavy proč mu auto zdechlo nebo jsem se to tady nedočetl nikde.

Čím víc si tady čtu tím mám větší obavy z e65 :lol:

Na lyže bych si vzal normálně box na střechu a nic neřešil.... případně další možnost je lyžovat na těch metrovkách ...docela trend co jsem si naposledy na horách všiml. Měli to dva páry s náma na chatě a nic neřeší....hodí to do kupéčka s botama a taškama vše do kufru a jedou. :lol:
Jedny mám doma taky je to fajn lyžování pokud se nabrousí tak i celkem svižně to jede ... pokud nechci trhat rekordy jsou v pohodě.
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#2292 Příspěvek od JaraX »

na E38 se sere elektrika uplně stejně, u facu ještě víc, jen to tady má 5 lidí a E65 jsou tu desítky, možná stovky, vůbec bych se toho nebál.
cheater

#2293 Příspěvek od cheater »

Jen ho nechte ať se bojí :lol:
ettore

#2294 Příspěvek od ettore »

kurevtor píše:jenom trolim Jaraxi, neboj ;)

Zachovej paniku.
Kurevtore vůbec netrolíš, podívej se na tohle: :D

https://m.mobile.de/auto-inserat/bmw-73 ... ml?ref=srp

Jinak otevři www.mobile.de , zadej do vyhledávání 7 řadu, omez ji roky 2002 až 2008 seřaď podle nejvyššího počtu najetych kilometrů a hned zjistíš, které motory vydrží nejvyšší nájezd :lol:
kurevtor

#2295 Příspěvek od kurevtor »

hele bud tak hodnej a nekaz mistnim LPG-headum zivot pravdou jooo? :D
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#2296 Příspěvek od JaraX »

ettore píše:
kurevtor píše:jenom trolim Jaraxi, neboj ;)

Zachovej paniku.
Kurevtore vůbec netrolíš, podívej se na tohle: :D

https://m.mobile.de/auto-inserat/bmw-73 ... ml?ref=srp

Jinak otevři http://www.mobile.de , zadej do vyhledávání 7 řadu, omez ji roky 2002 až 2008 seřaď podle nejvyššího počtu najetych kilometrů a hned zjistíš, které motory vydrží nejvyšší nájezd :lol:
a co to jako znamena? kolik lidi si koupi novou benzínovou sedmu aby s ní jezdilo 150k ročně a kolik naftovou.
většina lidi co ma nějaky 750i nebo 760i ma ještě mraky dalších aut, ale kdo ma 730d to má na pracanta.
to je jak kdybys řekl že naftovy oktavky maj najeto víc jak benzínovy, to je asi logicky ne?
tady je to fakt demence.
jurajof

#2297 Příspěvek od jurajof »

to urcite ano, ettore chtel imo rici, ze ty dieslove motory jsou schopne take vysokych najezdu. A vysoky najezd je svym zpusobem i znak spolehlivosti.
kurevtor

#2298 Příspěvek od kurevtor »

JaraX píše: a co to jako znamena? kolik lidi si koupi novou benzínovou sedmu aby s ní jezdilo 150k ročně a kolik naftovou.
A proc do toho tahas nakup novyho auta? :)
JaraX píše: většina lidi co ma nějaky 750i nebo 760i ma ještě mraky dalších aut, ale kdo ma 730d to má na pracanta.
A to si vzal jako kde tuhle informaci? To jako ze kdo ma benzin nema potrebu to auto dojizdet nad 400 tisic km a proto diesly s takovym najezdem jsou, ale benziny ne? Ze kdo ma 750i ma i "mraky" jinejch aut nevim nevim hele. Urcite to neplati u modelu E65. E65 750i neni dnes znamka bohatstvi. Kor kdyz majitele casto nemaji ani na benzin a musi tlakovat kufry zkapalnenym plynem, nemyslis?
JaraX píše: to je jak kdybys řekl že naftovy oktavky maj najeto víc jak benzínovy, to je asi logicky ne?
tady je to fakt demence.
Co je na tom logickyho? :D :D
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#2299 Příspěvek od JaraX »

to si nemyslím, dokud to budeš opravovat, pojede cokoliv. to je jako bys řekl že letadla jsou spolehlivější než auta, je to prostě jen dobrý servisní plán.
ty prostě nevíš kolikaty jsou u te nafty vstřiky, turba, čerpadla, egry, řemenice apod.
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#2300 Příspěvek od JaraX »

kurevtor píše:
JaraX píše: a co to jako znamena? kolik lidi si koupi novou benzínovou sedmu aby s ní jezdilo 150k ročně a kolik naftovou.
A proc do toho tahas nakup novyho auta? :)
JaraX píše: většina lidi co ma nějaky 750i nebo 760i ma ještě mraky dalších aut, ale kdo ma 730d to má na pracanta.
A to si vzal jako kde tuhle informaci? To jako ze kdo ma benzin nema potrebu to auto dojizdet nad 400 tisic km a proto diesly s takovym najezdem jsou, ale benziny ne? Ze kdo ma 750i ma i "mraky" jinejch aut nevim nevim hele. Urcite to neplati u modelu E65. E65 750i neni dnes znamka bohatstvi. Kor kdyz majitele casto nemaji ani na benzin a musi tlakovat kufry zkapalnenym plynem, nemyslis?
JaraX píše: to je jak kdybys řekl že naftovy oktavky maj najeto víc jak benzínovy, to je asi logicky ne?
tady je to fakt demence.
Co je na tom logickyho? :D :D
todle mě fakt nebaví, banda dementu
Odpovědět