Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
e66 - právě jsem koupil a mám hodně dotazů
Re: e66 - právě jsem koupil a mám hodně dotazů
Taky si mě napiš až půjde na sál. Beru Shadow line lišty. 

-
- Kontaktovat uživatele:
Se stav... Na sal pujde, ale z te narkozy se po transplantaci srdce snad probere, byla by ji asi skoda. To ze zakukal motor, no chuj s nim. Horsi je fakt ze na tom sale prodela i liposukci, protoze si z ni vezmu nejake ty nezajimave drobnosti.
A jeste k baterce, neco odeslo... Co, to jeste nevim. Bere si 300mA. Kupodivu se sam od sebe probral MOST, auto hraje. Pred tim mu nekolik odpojeni nepomohlo... Tim baterku vzdavam minimalne do doby nez opravim ten klidak. Nyni jsem spustil fazi dve, pote co se rozehral jsem vytahl klic, zamknul a uvidime jak na tom bude za dalsich 90 minut. Sance ze se te nadrze nedotknu je pomerne vysoka

A jeste k baterce, neco odeslo... Co, to jeste nevim. Bere si 300mA. Kupodivu se sam od sebe probral MOST, auto hraje. Pred tim mu nekolik odpojeni nepomohlo... Tim baterku vzdavam minimalne do doby nez opravim ten klidak. Nyni jsem spustil fazi dve, pote co se rozehral jsem vytahl klic, zamknul a uvidime jak na tom bude za dalsich 90 minut. Sance ze se te nadrze nedotknu je pomerne vysoka

Tak zatím nerozebiras, ne? Nebo máš sapphire lišty na skladě? Jestli se nepletu, tak ta anglan nebyla černá.
hele, ja tu nedavno měl auto co mělo vysokej klidak, asi 0,5 A, měřil jsem jak kokot a nic, nakonec se dala nová baterka a tradá, problem vyřešen, auto se začlo uspavat apod. vše začlo fungovat jak má.matiz píše:Se stav... Na sal pujde, ale z te narkozy se po transplantaci srdce snad probere, byla by ji asi skoda. To ze zakukal motor, no chuj s nim. Horsi je fakt ze na tom sale prodela i liposukci, protoze si z ni vezmu nejake ty nezajimave drobnosti.
A jeste k baterce, neco odeslo... Co, to jeste nevim. Bere si 300mA. Kupodivu se sam od sebe probral MOST, auto hraje. Pred tim mu nekolik odpojeni nepomohlo... Tim baterku vzdavam minimalne do doby nez opravim ten klidak. Nyni jsem spustil fazi dve, pote co se rozehral jsem vytahl klic, zamknul a uvidime jak na tom bude za dalsich 90 minut. Sance ze se te nadrze nedotknu je pomerne vysoka![]()
![]()
-
hlavne pokud je tam agm a mela 8,5V tak je asi K.O. U tech AGM baterii je problem s napetím ktere se nesmi dostat pod 12,2V tusim. Mel jsem AGM taky ve five a nechal jsem v portu pro diag. bt modul a do rana byla baterka na 10V a z tech se uz neprobrala.
Pokud si tam, ale mel tvrdej kratas a ono se to upalilo tak to muze ted uz brat tech 300mah
Pokud si tam, ale mel tvrdej kratas a ono se to upalilo tak to muze ted uz brat tech 300mah
agm baterka proti klasicky ca baterce prave tohle hluboky vybiti prezije. normalni baterka je hned mrtva
- vlastnemec
Taky se mi jednou povedlo udělat z exide agm motobaterii pak fungovala až do prodeje auta cca dva roky a podle mě funguje do teď jelikož novej majitel by volal co stím kdyý je tam ta nádrž takže plus další 2,5. Plus ještě jedno video co má Reichert kdy mu cca 1/4 baterky chybí a auto furt startuje.
jj Reichert je boží, mu nestačí že mu to kouří jak fabrika, lítaj z toho ohně, kusy gumy atd. mu z toho musí ještě stříkat kyselina
Potřebuju vozit lyže. Jde na e65 přidělat rakev? Případně na co si dát pozor.
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak mila exide je definitivne v klinicke smrti. Pred dvema hodinama jsem ukoncil nabijeni, po dvou hodinach ma uz jen 10,5V coz je vic nez spatne. Cest jeji pamatce. Ta prasiva nadrz mne nemine.
Musi se vymenit i nejake tesneni kdyz odpojim vedeni z te nadrze? Je nutne to potom nechat ocuchat?
Musi se vymenit i nejake tesneni kdyz odpojim vedeni z te nadrze? Je nutne to potom nechat ocuchat?
- dej tam EK950 a neřeš, ta je nejlepší, občas odejde, ale je to vyjímečné, nebo můžeš můžeš poslechnout pana PetoKa a dát origo BMW 
- nn žádné těsnění, jen povolíš hadice, složíš, dotáhneš, jak to není gumový spoj, tak to prakticky vždy dobře těsní, stačí očuchat nosem, on ten detektor moc citlivější není, pokud teda nemáš rýmu. ty matice utáhni docela silou.

- nn žádné těsnění, jen povolíš hadice, složíš, dotáhneš, jak to není gumový spoj, tak to prakticky vždy dobře těsní, stačí očuchat nosem, on ten detektor moc citlivější není, pokud teda nemáš rýmu. ty matice utáhni docela silou.
ano, koupí se přičníky, hodí se rakev a nazdar, je to ale hlučny a nekomfortní. skivak je lepší varianta.ricrd1 píše:Potřebuju vozit lyže. Jde na e65 přidělat rakev? Případně na co si dát pozor.
-
- Kontaktovat uživatele:
jj, diky... Ani ek950 a origo uz vuuubec ne, to se dava jen do aut ktere si chcem nechat. Bohuzel je to drsne, ale lhat nebudu. Susim tady pana Bosche, myslim ze nadesel jeho cas -)
A ono Vam to neodpoji PM. Mne, kdyz to bralo 450 mA, tak mne to odpojil PM a bylo. Posledni dobou jsem mel problem s webastem. Nechtelo mne i dalkove spustit. I kdyz jsem nabil baterku, tak jsem to druhy den nepustil. Tak jsem zkusil znova nabit, zaregistrovat a uz to slape. Ono si to myslelo, ze je to vybity a nepovolilo to pustit webasto. V zime to normalne usina, tak to zatim neresim.
matiz píše:Nemam potrebu si vymyslet a doufam ze se mne da verit ze kdyz napisu ze neco chciplo na mostu tak ze je to pravda.
- já ti to říkal, todle není žádná E60 ani E70ka, tady prostě nechcípaj žádny věci nějakym vybitim.matiz píše: Kupodivu se sam od sebe probral MOST, auto hraje.
- jak jsi teda řešil tu rezervu v E90?
btw jak to budeš řešit u novějších aut, co nebudou mít rezervu? budeš vozit sebou?ettore píše:Matizi, zrovna testuješ jednu z výhod LPG. Tou druhou je píchlá pneuDržím palce
![]()
P.S. nešla by vyříznout flexou zespoda?
Járo při mém ročním nájezdu a stavu vozidla to zacne být akutní tak za 15 let 

tak aspon se ti ta nafta vyplatí s tím nájezdem 
rezervou bych se vůbec netrápil, to už nemá většina aut.

rezervou bych se vůbec netrápil, to už nemá většina aut.
Na rezervu vděčně vzpomínám minulý rok, když jsem poprvé pichl pneu, v neděli... za 10 minut nebylo co řešit
Járo s naftou jezdim příští měsíc 13 let a za tu dobu jsem provedl jen jednu preventivní opravu u snejka, takže si nemohu ztěžovat.

a kolik jsi najel?