Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Porada pří výběru
Re: Porada pří výběru
https://www.smallcars.cz/osobni-auta/13 ... -1-18.html Filoze tady máš jeden kousek za rozumný peníze, ale nevím, jestli má snizenej termostat, jestli ti daj záruku na motor a převodovku a oslapani koberecku a taky nevím co na to tvoje žena. Radši bych počkal do zimy 2022 to prej přijde krize, Jarisuv dobře informovanej kámoš to říkal a ekonomický publikace o tom taky hovořily. 

-
- Klubové ID: 482
- Kontaktovat uživatele:
mě dala nebožka 14 let zpátky hnědou mokkabraun E65 745i(model) kdo by to byl tušil že si o 13 let později koupím stejnou E65 ve stějně tak raritní barvě.
-
- Kontaktovat uživatele:
ale no tak, předfaca e65 s rozumnou výbavou za to v pohodě z DE koupí, a vlastně už i poface, jen nesmí vymýšlet nějaké Individualy, pětky apod.
Jj jasně
A když se něco vysere, tak si vezme půjčku.

-
- Kontaktovat uživatele:
240k na nenáročného facelifta stačí celkem na dlouho.
moje moccabraun 745i tuto částo přesáhla zrovna tento týden (píšu si každou investici), stála 3k eur a postupně se ladí k dokonalosti.
moje moccabraun 745i tuto částo přesáhla zrovna tento týden (píšu si každou investici), stála 3k eur a postupně se ladí k dokonalosti.
-
- Kontaktovat uživatele:
protože se toho lidí bojí, tak jako 5er stojí víc jak 7er, 3er stojí víc jak 5er, 1er stojí víc jak 3er.
Ze Vas to porad bavi, resite to dokola a dokola.
tohle me docela odjebalo, ale jako zase ne tolik, protoze je vtipny to resit podruhy, poctvrty i posedmy, ale u Filozofa uz to nejak prestava byt vtipne...Stepan1 píše:na základě výrokový logiky a a obecně platných a neporušitelných pravidel vesmíru, je krize do 5-7 měsíců tady!
Připomeňme si jeden příspěvek. Z roku 2012
Filozof píše:hele vem to tak že měl nejprve škoda favorit (česká gilotina) a pak mr.ka E39 co se mu sype pod rukama ... a ted snad vyspěl do stádia, že si koupí konečně pořádnej kočár E65 kterej mu bude dělat radost pokud si dobře vybere.
Já už koukám jen po e65 745i a příští jaro si jdu už vybírat ... mám ještě třičtvtě roku čas tak snad chytnu dobrou koupi................... až to tady v EU vše zkrachuje
MOD fishmaker : necituj přímo předchozí příspěvek![]()
![]()
A nebudte vsichni tak hrrrr na Filozofa. Jestli si myslite, ze "JARO/LETO" znamena, ze Filozof ma sedmicku tak jste na vomylu. Napsal vam to tady sam:
Takze leto 2020 Filozof oficialne zacina vyber. Ty roky diskuzi, kdy se tady vybiralo, byly jen predvybiraci diskuze. Vyber zacina za pul roku a jak pise Filozof - buhvi jestli to nebude na dalsi mesice vybirani. A s Filozofovoma pozadavkama to nebudou mesice, ale roky. Ale tak proc ne.Filozof píše:No to zní dobře snejku.... Já doufám s ženou 2020 v půlce roku...pokud vše dopadne budeme konečně vybírat auto....otázka je co bude k mání a zda nebude další měsíce hledání...![]()
mne osobne by nafta nevadila, ale sedmicka by fakt mela byt vybavenej kocar... urcite by to chtelo aspon detaily typu vyhrivany volant... Co se tyce F01 s dieselem - ja bych do toho klidne sel, ale pocitej s tim, ze to auto kupujes za dvojnasobek. V inzeratu je nejaka cena, ale provoz te bude stat jednou tolik pristich 3-5 let.robbb píše:Ahoj lidi,
Chystám se koupit bmw řady 7 F01, konkrétně s motorizací 740d.
Jakožto převážně zkušení lidi, co zde jsou, jsem se rozhodl tu napsat, a přijít si tak pro radu doporučení či kritiku.
Mohu Vás poprosit, vaše zkušenosti, poznatky nebo cenné info o této motorizaci.
Uvažoval jsem si na 730d,avšak příjde mi ta verze na tak "těžké" auto né moc přijatelná,ale klidně mě vyveďte z omylu,proto jsme tady.
Chtěl bych něco takového:
https://www.tipcars.com/bmw-rada-7/seda ... 83913.html
děkuji moc za rady.
Budu rád za všechny postřehy,ohledně spotřeby , ceny dílu atd.(finance mám...)
díky moc!!!