Zdravím, byl jsem včera vyměnit pneumatiky za zimní mám bmw 320d 2014 mám ho 2 měsíce takže jsem měnil poprvé, po výměně jsem provedl reset tlaku v pneumatikách potom jsem jel a načítalo to do 49% pak nic a vyskočil error kde bylo napsáno:
Výpadek kontroly tlaku v pneumatikách (RDC)
Případně vzniklé ztráty tlaku v pneumatikách nelze rozpoznat.
a svítí mi žlutý vykřičník. Reset jsem zkoušel ještě znova po nastartování zase ale už se to ani nespustí.
Nevíte jestli to opravím sám nějak nebo s tím musím do servisu případně co s tím je?
Předpokládám, že r. 2014 už má aktivní TPMS, takže nějaký problém s čidly v kolech?
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Zdravím potřeboval bych zakoupit nové čidla na kola. Mohli by jste mi poradit jaké čidla koupit aby to fungovalo? Díval jsem se že jsou i z různou frekvenci a nevím jaké vybrat. Pokud tomu někdo rozumí jestli by mi mohl poslat odkaz na čidla, které mi tam budou fungovat. Díky moc
AlesD6 píše:Zdravím potřeboval bych zakoupit nové čidla na kola. Mohli by jste mi poradit jaké čidla koupit aby to fungovalo? Díval jsem se že jsou i z různou frekvenci a nevím jaké vybrat. Pokud tomu někdo rozumí jestli by mi mohl poslat odkaz na čidla, které mi tam budou fungovat. Díky moc
To jsou univerzální programovatelný nebo přímo BMW?