Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
E46 Dodělání AUX, každá strana má jinou hlasitost
E46 Dodělání AUX, každá strana má jinou hlasitost
Zdravím, mám dodělávaný AUX výstup u radia Business CD. Když připojím jakékoliv zařízení, tak hraje pouze jedna strana auta při Balance nastavení uprostřed. Když nastavím balance na stranu co nehraje a hodně zvýším hlasitost na rádiu, tak potichu hraje i tato strana. Chtěl bych se zeptat, jak docílit toho aby hrály obě strany stejnou hlasitostí. Díky
Re: E46 Dodělání AUX, každá strana má jinou hlasitost
Jack konektor (kabel) používáš pořád stejný, nebo ho měníš? Vypadá to na špatný konektor - externí (kabel), nebo interní (zdířka).

Fully individualized BMW 3 Coupe (E92) 2008, 335xi ~ 280kW (380HP), ~ 530Nm, full equipment
kabel používám stejný, zkusím použít jiný a uvidím, díky
případně jaký interní (co se zapojí do rádia) koupit, kdyby při to při výměně externího hrálo stejně? díky
případně jaký interní (co se zapojí do rádia) koupit, kdyby při to při výměně externího hrálo stejně? díky
No spíše pokud máš OEM AUX a nepomohla by výměna kabelu, může být vadná samotná zdířka a chtělo by to zkusit druhý nový kus, abys měl jistotu, jestli není chyba v tom.

Fully individualized BMW 3 Coupe (E92) 2008, 335xi ~ 280kW (380HP), ~ 530Nm, full equipment
dodělaný aux už byl v autě při koupi, tak nevím jak je to řešeno, takže pokud by nepomohla změna kabelu (externího) musel bych koupit jiný nový kus, protože na vyzkoušení jiný kabel co bych připojil do rádia nemám
Případně zkus zkontrolovat i samotné zapojení konektoru za rádiem, jestli někde nehapruje kontakt.

Rádio jsem vyndal, konektor zkontroloval (vše se zdá být ok), zkoušel jsem několik kabelů aux i více zařízení a vždy hrála jenom jedna strana. Ten aux co je tam dodělaný je kabel za 2 dolary z alliexpresu, našel jsem ho tam. Takže asi objednám něco kvalitnějšího, je toto ten správný kabel: https://www.bmshop.eu/p/aux-vstup-pro-a ... gJrHfD_BwE ?
OEM to nebude, ale podle popisu by to fungovat mělo.