Pajk85 píše:kurevtor píše:Pajk85 píše:Ono každý auto má svýho kupce. Já se ptal, na co to chcete vy.
Co se týče toho pancéřování... nevím jak toto auto, nezkoumal jsem to... ale když vemu 2tunový auto, tak s pořádnou balistickou odolností (3+ nebo 4) bude mít tak 4-6 tun. Dobrý den, potřebuju k řízení Céčko. Jízdní vlastnosti budou velice bídný, všechno bude velice bídný. I blbý vytápění v zimě nemusí fungovat jako u nepancéřovanýho. Dost často ty úpravy něco nedořeší do konce.
Z logiky věci si myslím, že E67 bude velice lehce opancéřovaná a bude mít okolo 3t váhy, možná i méně. Svědčí o tom i fakt, že tomu jdou stahovat okna. Kdyžtak to někdo dohledejte pro zajímavost.

no tak na to potrebujes cecko, a v cem je problem. Ma to sice kila navic, ale je to nejvetsi styl. Nechapu resp. nevidim zadnou logiku ohledne lehkeho opancerovani. Jak si na to prisel? A proc by to nemelo topit? To auto je doreseny, protoze je to naopak doresenej seriovej model, upravenej pro balistickou ochranu. Z tohodle auta te nikdo ven nedostane a muze na tebe klidne mavat petactyricitkou. Do toho auta uteces, kdyz ti prijdou vykrast barak a mas klid a jen si to natacis

Protože lidi většinou nemají C.
Vestinou, aha. Dobry no, a kde si vzal, ze opancerovana sedmicka je pro vetsinu?

To holt kdyz nekdo chce tuhle hracku tak holt musi mit cecko.
Pajk85 píše:
Pancéřování bohužel nerozumíš, tak bych pomlčel.
prosim te, pajko, drz radsi pycu. Co ty kurva vis o tom co ja vim o pancerovani?

Prijdes sem, meles sracky, sam napises, zes to nestudoval a jedes si tu totalni picoviny. A mne budes psat, ze tomu bohuzel nerozumim, abych pomlcel? Az budes mit doma soukromou strelnici a tolik kveru a takovy kvery co ja tak se muzeme bavit o tom co kdo vi o pancerovani ty blbecku. A nebavim se o dvou brokovnicich a trech pistolich co ma doma kazdej myslivec. Vim presne jaky platy jakej kalibr prostreli a co jakej kalibr a jaka munice zpusobuje treba na ruzne tlustejch fosnach.
Pajk85 píše:
Do toho auta, se správným náčiním, jsem schopen se dostat asi za 10minut.
aha
10 minut
jeste napis jake je to spravne nacini, pobav nas.
Pajk85 píše:
Když ho zapálím, shoříš v něm nebo vylezeš.
Zaprvy ho nezapalis. Zamysli se nez napises takovouhle sracku.
Kdyz uz pod tim autem rozdelas ohynek a budes cekat az to blafne, tak ne neshorim a ne nevylezu. Proste si pustim zalozni kyslik a budu se ti dal smat z auta a budu uplne v klidu.
Pajk85 píše:
A ne, ty hasičáky Ti nepomůžou.
Ja ale nic hasit nebudu a nepotrebuju.
Pajk85 píše:
Tak jak se někdo zabývá tím, aby v něm bylo co nejvíce bezpečno, tak se někdo zaobírá s tím, jak s tím vydrbat. Já v podobných autech jezdím, živí mě to a stejně tak proto narážím na ten řidičák. Je problém sehnat céčkaře a ještě někoho, kdo umí řídit. To, že ho máš Ty, a umíš řídit, tak to fakt neznamená, že to tak má každej.
Nechapu co resis. Co je tohle za filozofovinu?
Pajk85 píše:
Proč by to nemělo topit? No protože ten pancéř drží chlad, tak například vzadu, kde vozíš onoho někoho, tak mu mrznou nohy, protože se to k němu nedostane teplý. Ale to nemusí být problém totoho auta. A světe div se, já mluvím o autě, který je asi o 10 let novější.
Neverim, ze je v E67 zima od pancire. Kor kdyz i obyc V12 ma na zemi polstare.