Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Znáte někdo nebo už jste se byli podívat

Vše o E23, E32, E38, E65/E66, F01/F02, G11/G12
Odpovědět
Zpráva
Autor
Pajk85 Člen Klubu
Člen Klubu
Klubové ID: 3771

Re: Znáte někdo nebo už jste se byli podívat

#6641 Příspěvek od Pajk85 Člen Klubu »

Ono každý auto má svýho kupce. Já se ptal, na co to chcete vy.

Co se týče toho pancéřování... nevím jak toto auto, nezkoumal jsem to... ale když vemu 2tunový auto, tak s pořádnou balistickou odolností (3+ nebo 4) bude mít tak 4-6 tun. Dobrý den, potřebuju k řízení Céčko. Jízdní vlastnosti budou velice bídný, všechno bude velice bídný. I blbý vytápění v zimě nemusí fungovat jako u nepancéřovanýho. Dost často ty úpravy něco nedořeší do konce.

Z logiky věci si myslím, že E67 bude velice lehce opancéřovaná a bude mít okolo 3t váhy, možná i méně. Svědčí o tom i fakt, že tomu jdou stahovat okna. Kdyžtak to někdo dohledejte pro zajímavost. ;)
kourk

#6642 Příspěvek od kourk »

běžný pistolový ráže to udrží jak nic.. klasické menší puškové by to taky mělo zvládnout.. pokud jich nebude víc třeba do jednoho okýnka. I když nekoho sereš.. nebo jsi vlivný.. nebo zmrd.. nebo máš prachy.. tak u těchto "běžných lidí" není předpoklad, že na tebe pujde nekdo s protitankovou střelou nebo odstřelovač s .50.
Angelos

#6643 Příspěvek od Angelos »

Podle popisu by měla splňovat nejvyší standart BR7 - https://en.wikipedia.org/wiki/EN_1063
JaraX
Klubové ID: 482
Kontaktovat uživatele:

#6644 Příspěvek od JaraX »

Jaris330D

#6645 Příspěvek od Jaris330D »

Nekde o tom psali, ze to ma pres 4t hmotnost a stahovat okna jdou, protoze to ma hydrauliku. U Nas v jedne lakovne lakovali dvere a ty dvere museli sundat 4 chlapy a meli co delat. Pak to vezli na jesterce.
cheater

#6646 Příspěvek od cheater »

-
Naposledy upravil(a) cheater dne pát 26.11.2021 23:03, celkem upraveno 1 x.
Pajk85 Člen Klubu
Člen Klubu

#6647 Příspěvek od Pajk85 Člen Klubu »

:lol: :lol: :lol:

Já to nemůžu nikde dohledat. U Fka to má 3,45t plus 400kg užitečnou.

A našel jsem jen toto ruský video. Každopádně to pancéřování mě mile překvapilo.
https://www.youtube.com/watch?time_cont ... hKEFutzJRk
Snejk
Klubové ID: 2166
Kontaktovat uživatele:

#6648 Příspěvek od Snejk »

logiku v tom hledat nemusis... kdyz to ma kategorii B7 tak je to proste jedna z nejvyssich balistickejch ochran at uz to byla e32/38/65/01, proste to musi prezit to same.. a je jedno jak je to auto stare..
takze kdyz nechces bejt nahovna rozstrilenej tak ti i stara e65ka poslouzi uplne paradne
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#6649 Příspěvek od JaraX »

snejku nahod video těch protection oken, čumím že vydrží 9ku,

každopádně my jsme se snažili to okno rozbít a ani hovno :D
kourk

#6650 Příspěvek od kourk »

prosím znalé o jedno objasnění. Zjistil jsem, že vlastně ani nevím jaké jsou možnosit podvozku na e65.
co je ten uplně základní podvozek?? péra bez vzduchu? jak se značí vzduchový podvozek u e65? co je přesne edc a dynamic drive? Vím že toto je asi základní neznalost a budu kamenován... ale prosím o vysvetlení nebo nasměrování, kde to mohu nastudovat. Jestli to už někdo někde rozepisoval, tak se omlouvám. Nenašel jsem.
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#6651 Příspěvek od JaraX »

je to tu mockrát,
a na mých stránkách www.jarax.net najdeš celý dokument povídání o podvozku, takže hledej

v rychlosti
základ
obyč stabíky, 4x pružiny, obyč tlumiče

a pak se k tomu v libovolné možné konfigurací přidává

EDC - el tlumiče - značně lépe tlumí nerovnosti
DD - aktivní stabilizatory - řeší náklony v zatáčkách, boční vítr apod
nivo - vzduch na zadní nápravu - udržuje výšku podvozku furt stejnou
ettore

#6652 Příspěvek od ettore »

kurevtor

#6653 Příspěvek od kurevtor »

Filozof píše:Hlavně servisovat takové auto bude násobně dražší.
Kamarád tady nadšenec Bmw chtěl do sbírky e38 panzera ale když zjistil co stojí jen pneumatiky a základní položky na servis a říkal mi to proč to nakonec nekoupí tak jsem pochopil ze cena auta není rozhodující ale kolik si ještě vezme na základ servis
tak to hlavne - servisovat, samozrejme... a kamarad nadsenec, samozrejme... az tak nadsenej, ze zjistil, ze auto potrebuje gumy. Cena neni rozhodujici, ale ten zaklad servis.

Chybi mi tam snizenej termostat a zakaz benzinu z EU, ale jinak celkem ok.
kurevtor

#6654 Příspěvek od kurevtor »

Pajk85 píše:Ono každý auto má svýho kupce. Já se ptal, na co to chcete vy.

Co se týče toho pancéřování... nevím jak toto auto, nezkoumal jsem to... ale když vemu 2tunový auto, tak s pořádnou balistickou odolností (3+ nebo 4) bude mít tak 4-6 tun. Dobrý den, potřebuju k řízení Céčko. Jízdní vlastnosti budou velice bídný, všechno bude velice bídný. I blbý vytápění v zimě nemusí fungovat jako u nepancéřovanýho. Dost často ty úpravy něco nedořeší do konce.

Z logiky věci si myslím, že E67 bude velice lehce opancéřovaná a bude mít okolo 3t váhy, možná i méně. Svědčí o tom i fakt, že tomu jdou stahovat okna. Kdyžtak to někdo dohledejte pro zajímavost. ;)
no tak na to potrebujes cecko, a v cem je problem. Ma to sice kila navic, ale je to nejvetsi styl. Nechapu resp. nevidim zadnou logiku ohledne lehkeho opancerovani. Jak si na to prisel? A proc by to nemelo topit? To auto je doreseny, protoze je to naopak doresenej seriovej model, upravenej pro balistickou ochranu. Z tohodle auta te nikdo ven nedostane a muze na tebe klidne mavat petactyricitkou. Do toho auta uteces, kdyz ti prijdou vykrast barak a mas klid a jen si to natacis :D
klabos

#6655 Příspěvek od klabos »

ettore píše:Filosofe levněji už to nejde

https://www.autoscout24.fr/offres/-c6d1 ... 0f4e0023ee
Tak píše tam, že se ztrácí voda, asi těsnění pod hlavou :?
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#6656 Příspěvek od JaraX »

to je to poslední přes co by se mohla u 750 ztrácet voda
Pajk85 Člen Klubu
Člen Klubu

#6657 Příspěvek od Pajk85 Člen Klubu »

kurevtor píše:

no tak na to potrebujes cecko, a v cem je problem. Ma to sice kila navic, ale je to nejvetsi styl. Nechapu resp. nevidim zadnou logiku ohledne lehkeho opancerovani. Jak si na to prisel? A proc by to nemelo topit? To auto je doreseny, protoze je to naopak doresenej seriovej model, upravenej pro balistickou ochranu. Z tohodle auta te nikdo ven nedostane a muze na tebe klidne mavat petactyricitkou. Do toho auta uteces, kdyz ti prijdou vykrast barak a mas klid a jen si to natacis :D
Protože lidi většinou nemají C. Pancéřování bohužel nerozumíš, tak bych pomlčel. Do toho auta, se správným náčiním, jsem schopen se dostat asi za 10minut. Když ho zapálím, shoříš v něm nebo vylezeš. A ne, ty hasičáky Ti nepomůžou. Tak jak se někdo zabývá tím, aby v něm bylo co nejvíce bezpečno, tak se někdo zaobírá s tím, jak s tím vydrbat. Já v podobných autech jezdím, živí mě to a stejně tak proto narážím na ten řidičák. Je problém sehnat céčkaře a ještě někoho, kdo umí řídit. To, že ho máš Ty, a umíš řídit, tak to fakt neznamená, že to tak má každej. Proč by to nemělo topit? No protože ten pancéř drží chlad, tak například vzadu, kde vozíš onoho někoho, tak mu mrznou nohy, protože se to k němu nedostane teplý. Ale to nemusí být problém totoho auta. A světe div se, já mluvím o autě, který je asi o 10 let novější.

A jak jsem psal, mile mě to překvapilo, že to má 3/4 balistiku. A to, jestli je to dořešený... o tom můžem opět jen polemizovat. I specializovaná firma Ti to ojebe. A nepsal bych to, kdybych to nevěděl. Já zkusím zavolat jednomu ze svých kolegů, mám takovej dojem, že to auto mají hozený v rohu v garáži. Jen nevím, jestli je to E67 nebo obyč.
Jaris330D

#6658 Příspěvek od Jaris330D »

Nebo taky pekne kecas a vsichni ti to zerou :lol: :lol:. Nekde jsem cetlni clanek od jednoho borce ze SVOS, ktery tyhle prestavby dela. Docela zajimave.
Tomasis Člen Klubu
Člen Klubu
Klubové ID: 3726

#6659 Příspěvek od Tomasis Člen Klubu »

Tak že by to netopilo jsem si nevšiml, ale je pravda že ani v jednom z aut se nesmí stáhnout okno :? Každopádně ze všech panzer aut mi nejvíc vyhovovala Toyota Land Cruiser a X5 e70, naopak nejhorší byl Passat a X5 E53. Kapitola sama pro sebe je T-KAT, ale vzhledem ke 13 tunám .... :lol:
kurevtor

#6660 Příspěvek od kurevtor »

Pajk85 píše:
kurevtor píše:

Protože lidi většinou nemají C.
Vestinou, aha. Dobry no, a kde si vzal, ze opancerovana sedmicka je pro vetsinu? :roll: To holt kdyz nekdo chce tuhle hracku tak holt musi mit cecko.
Pajk85 píše: Pancéřování bohužel nerozumíš, tak bych pomlčel.

prosim te, pajko, drz radsi pycu. Co ty kurva vis o tom co ja vim o pancerovani? :shock: Prijdes sem, meles sracky, sam napises, zes to nestudoval a jedes si tu totalni picoviny. A mne budes psat, ze tomu bohuzel nerozumim, abych pomlcel? Az budes mit doma soukromou strelnici a tolik kveru a takovy kvery co ja tak se muzeme bavit o tom co kdo vi o pancerovani ty blbecku. A nebavim se o dvou brokovnicich a trech pistolich co ma doma kazdej myslivec. Vim presne jaky platy jakej kalibr prostreli a co jakej kalibr a jaka munice zpusobuje treba na ruzne tlustejch fosnach.
Pajk85 píše: Do toho auta, se správným náčiním, jsem schopen se dostat asi za 10minut.
aha :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
10 minut :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

jeste napis jake je to spravne nacini, pobav nas.
Pajk85 píše: Když ho zapálím, shoříš v něm nebo vylezeš.
Zaprvy ho nezapalis. Zamysli se nez napises takovouhle sracku.
Kdyz uz pod tim autem rozdelas ohynek a budes cekat az to blafne, tak ne neshorim a ne nevylezu. Proste si pustim zalozni kyslik a budu se ti dal smat z auta a budu uplne v klidu.
Pajk85 píše: A ne, ty hasičáky Ti nepomůžou.
Ja ale nic hasit nebudu a nepotrebuju.
Pajk85 píše: Tak jak se někdo zabývá tím, aby v něm bylo co nejvíce bezpečno, tak se někdo zaobírá s tím, jak s tím vydrbat. Já v podobných autech jezdím, živí mě to a stejně tak proto narážím na ten řidičák. Je problém sehnat céčkaře a ještě někoho, kdo umí řídit. To, že ho máš Ty, a umíš řídit, tak to fakt neznamená, že to tak má každej.
Nechapu co resis. Co je tohle za filozofovinu?
Pajk85 píše: Proč by to nemělo topit? No protože ten pancéř drží chlad, tak například vzadu, kde vozíš onoho někoho, tak mu mrznou nohy, protože se to k němu nedostane teplý. Ale to nemusí být problém totoho auta. A světe div se, já mluvím o autě, který je asi o 10 let novější.

Neverim, ze je v E67 zima od pancire. Kor kdyz i obyc V12 ma na zemi polstare.
Odpovědět