prostě fandové co chtějí auto pro radost ... co na tom vidíš špatného kurevtore... a zrovna ty bys mohl mít i nové a máš staré ... je to tvoje volba to jsi chtěl ...ale první tvá touha byla přeci 530d e60-e61 mám pocit ?
No tak bejvalej majitel celkem slušné firmy měl svoji A8 a už během půl roku měl kolem 25tis km. Docela jsem čuměl a to měl doma ještě několik aut. Prostě služebky po EU dělali svoje a defakto měl to jako denní auto.
Druhej šéf co měl A8 s 4.0tdi taky jezdil dost kolem 30-40k ročně a doma červené ferko na občasné projíždky o víkendech.
Pochopím ten nájezd u aut na víkendy ruzné sportáky a kabria apod. Ale lodě A8 či BMW 7 jsou dělané že lítají mraky km.
Kurevtore ty víc stojíš v koloně než jedeš takže tobě vysvětlovat co je kolem komína nebo ne je pak těžké když poskakuješ pár km domů.
13-15tis km není nic moc. Prostě na chalupu pro děti odpoledne 13 + 13 + 4 + 4 do práce a z práce 3x týdně a občas brno otočka 110km cca 55 x 2 počítám i s ježděním po brně 1-2x měsíčně. A někdy auto stojí 2-3dny. A někdy 2x na sever moravy cca 220km o víkendu. A to jsem jezdíval 110km / denně do práce což byl extrém.
5-8tis km ročně jezdí důchodci do obchodu občas na výlet jinak jim auto stojí před domem třeba 3dny nikam nejede apod.