Buď je to stočené nebo prostě mazec.
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Znáte někdo nebo už jste se byli podívat
- Filozof
- Klubové ID: 1044
Re: Znáte někdo nebo už jste se byli podívat
hmmm ta bílá má nájezd cca 50k ta bude sloužit ještě hodně dlouho.
Jen nechápu proč někdo jezdí v pruměru pár tisíc km ročně ???
a co jako nechapes? Ze ma drahy auto a nesedi v nem 24/7? 
Mam souseda, ktery ma do prace asi 6 km noveho Megana sport, na vylety novou Corvettu a na dovolenou noveho Koleose. Tak to muze byt nekdo podobny. Jelikoz je to Japonec, tak jezdi s mopedem, kde ma najeto 30 000 km
, protoze tam jezdi vsichni mopedem.
- Filozof
kurevtore je to fakt mega velká vyjímka mít 750ku a jezdit 3x méně jako já co jezdím kolem komína a ne každej den a stejně 13-15tis km dám.
Ale tak může být. Třeba stím někdo jezdil pouze po městě nebo měl 10aut
Někteří lidé to otočí za pár měsíců ... i moje bábi jezdila více s autem. Pouze 2-3x do týdne jak majitel 750ky.
jasně japonec no ...tak už nic neříkám.
V japonsku je možné vše. A zajímalo by mě zda je někdo schopný poznat na autě 50k vs 150k nebo to jde zakamuflovat když je to dovoz.
Ale tak může být. Třeba stím někdo jezdil pouze po městě nebo měl 10aut
Někteří lidé to otočí za pár měsíců ... i moje bábi jezdila více s autem. Pouze 2-3x do týdne jak majitel 750ky.
jasně japonec no ...tak už nic neříkám.
V japonsku je možné vše. A zajímalo by mě zda je někdo schopný poznat na autě 50k vs 150k nebo to jde zakamuflovat když je to dovoz.
Nádherná 760, jen mi ji musíš najít jako 750
A díky za příspěvky
15 tisic km za rok neni kolem komina ale.
15 tisic za rok je kazdy den do prace 30km a z prace 30km...
nevim z ceho ses zase vyjukanej. Muj deda si koupil novy auto a po dvaceti letech mel najeto 18 tisic km...
nevim z ceho ses zase vyjukanej. Muj deda si koupil novy auto a po dvaceti letech mel najeto 18 tisic km...
-
JaraX
- Klubové ID: 482
- Kontaktovat uživatele:
zrovna sedmičky si kupují lidi co prachy neřeší a co znám pár prvních majitelů, tak mají tolik dalších aut, že prostě se vším jezdit nestíhaj.
sedmicky si kupuji lidi co neresi prachy, to je pravda. Pokud se bavime o nakupu novyho auta nebo auta co ma par let... Sedmicky 10 let a vic uz kupujou lidi co naopak prachy resi. Takovy bohati chudy.... 
- Filozof
prostě fandové co chtějí auto pro radost ... co na tom vidíš špatného kurevtore... a zrovna ty bys mohl mít i nové a máš staré ... je to tvoje volba to jsi chtěl ...ale první tvá touha byla přeci 530d e60-e61 mám pocit ?
No tak bejvalej majitel celkem slušné firmy měl svoji A8 a už během půl roku měl kolem 25tis km. Docela jsem čuměl a to měl doma ještě několik aut. Prostě služebky po EU dělali svoje a defakto měl to jako denní auto.
Druhej šéf co měl A8 s 4.0tdi taky jezdil dost kolem 30-40k ročně a doma červené ferko na občasné projíždky o víkendech.
Pochopím ten nájezd u aut na víkendy ruzné sportáky a kabria apod. Ale lodě A8 či BMW 7 jsou dělané že lítají mraky km.
Kurevtore ty víc stojíš v koloně než jedeš takže tobě vysvětlovat co je kolem komína nebo ne je pak těžké když poskakuješ pár km domů.
13-15tis km není nic moc. Prostě na chalupu pro děti odpoledne 13 + 13 + 4 + 4 do práce a z práce 3x týdně a občas brno otočka 110km cca 55 x 2 počítám i s ježděním po brně 1-2x měsíčně. A někdy auto stojí 2-3dny. A někdy 2x na sever moravy cca 220km o víkendu. A to jsem jezdíval 110km / denně do práce což byl extrém.
5-8tis km ročně jezdí důchodci do obchodu občas na výlet jinak jim auto stojí před domem třeba 3dny nikam nejede apod.
No tak bejvalej majitel celkem slušné firmy měl svoji A8 a už během půl roku měl kolem 25tis km. Docela jsem čuměl a to měl doma ještě několik aut. Prostě služebky po EU dělali svoje a defakto měl to jako denní auto.
Druhej šéf co měl A8 s 4.0tdi taky jezdil dost kolem 30-40k ročně a doma červené ferko na občasné projíždky o víkendech.
Pochopím ten nájezd u aut na víkendy ruzné sportáky a kabria apod. Ale lodě A8 či BMW 7 jsou dělané že lítají mraky km.
Kurevtore ty víc stojíš v koloně než jedeš takže tobě vysvětlovat co je kolem komína nebo ne je pak těžké když poskakuješ pár km domů.
13-15tis km není nic moc. Prostě na chalupu pro děti odpoledne 13 + 13 + 4 + 4 do práce a z práce 3x týdně a občas brno otočka 110km cca 55 x 2 počítám i s ježděním po brně 1-2x měsíčně. A někdy auto stojí 2-3dny. A někdy 2x na sever moravy cca 220km o víkendu. A to jsem jezdíval 110km / denně do práce což byl extrém.
5-8tis km ročně jezdí důchodci do obchodu občas na výlet jinak jim auto stojí před domem třeba 3dny nikam nejede apod.
-
Naposledy upravil(a) cheater dne pát 26.11.2021 23:01, celkem upraveno 1 x.
-
JaraX
- Kontaktovat uživatele:
ale furt to vyjde mín jak pětka.
ono to je o tom jakej k tomu máš přístup, znám lidi co dají do sedmy 5k ročně, ale ty auta jsou vraky a udělali to z nich oni, pak znám lidi co narvali do oktávek statisíce.
ono to je o tom jakej k tomu máš přístup, znám lidi co dají do sedmy 5k ročně, ale ty auta jsou vraky a udělali to z nich oni, pak znám lidi co narvali do oktávek statisíce.
-
-
JaraX
- Kontaktovat uživatele:
proč ne?
většina mých zákazníku má BMW jako daily. není důvod si kazit život nějakým koncertem
většina mých zákazníku má BMW jako daily. není důvod si kazit život nějakým koncertem
-
-
JaraX
- Kontaktovat uživatele:
moje daily je sedma a když ji někdo odře,tak se to opraví
-
Naposledy upravil(a) cheater dne pát 26.11.2021 23:02, celkem upraveno 1 x.
-
Naposledy upravil(a) cheater dne pát 26.11.2021 23:02, celkem upraveno 1 x.
-
JaraX
- Kontaktovat uživatele:
jak jsem milionkrát psal, já zákazníka co mu má nepojízdný auto vezmu hned, když chce blbost, tak si hold počká, nevím to je na tom špatnyho.