Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Znáte někdo nebo už jste se byli podívat
Re: Znáte někdo nebo už jste se byli podívat
mcfil: Mám mahagón s odvetrávaným merino champagne a toho sa nechcem vzdať
Ale práve tu vidím samé inzeráty s platinum a 760, tak ma napadlo vymeniť introše 
Ano sak jasne nejazdim len do prace normalne sa motam preto som tak 10-15tis km rocne no...
Ako napr cez vikedn zoberem e70 ked ideme k nasim alebo tak..ale ked niekde dalej tak pekne sedmou lebo jak pise kurevtor chces snou ist:)
Ako napr cez vikedn zoberem e70 ked ideme k nasim alebo tak..ale ked niekde dalej tak pekne sedmou lebo jak pise kurevtor chces snou ist:)
jj, na to bacha, já si koupil E64 na jezdění do práce (6 km) a v letě o víkendech na cesty s rodinou místo E53, takže jsem počítal, že najedu za rok tak 8-9k km a najel jsem 23kurevtor píše:no hlavne ja vidim jako problem to, ze proste sedmicku nejde mit jen na jezdeni do prace nebo jen na jezdeni nekam jinam... jakmile to clovek ma tak s tim chce jezdit furt a vsude a logicky to dopadne tak, ze si reknete na co to mam, abych si to setril a jel druhym autem? Na to fakt pozorClovek koupi sedmicku jako vikendovku a pak je z toho daily vrak jak vysitej...
645Ci Cabrio Saphirschwarz
Z3 Coupé 2.8 Topasblau
X6 30d Saphirschwarz
Z3 Coupé 2.8 Topasblau
X6 30d Saphirschwarz
U mna aj Champagne moze byt. Hlavně to musí být světla koza. Co aj Champagne je skoro biela. To by šlo. Aj si myslím že 760Li v tej Champagne by si zohnal rychlejší ako 750LiSrnka píše:mcfil: Mám mahagón s odvetrávaným merino champagne a toho sa nechcem vzdaťAle práve tu vidím samé inzeráty s platinum a 760, tak ma napadlo vymeniť introše
Fuuuj. Ty mi tedy přeješ bolehlav s naftou. A navíc je krátká. Ale interiér podle mého gustaettore píše:Mcfil tak jdi do dieselu a máš klid![]()
https://m.mobile.de/auto-inserat/bmw-73 ... ml?ref=srp
Jinak tady jedna pěkná individual e66 v Amarone
https://m.mobile.de/fahrzeuge/details.h ... earchAgent
https://m.mobile.de/fahrzeuge/details.h ... earchAgent
Petře ta je pro mcfila jak dělaná. Jestli tuhle nevezme tak smolik 
-
JaraX
- Klubové ID: 482
- Kontaktovat uživatele:
nemá odvětrávání
Ale vyzera to na club nie?
Chybaju mu este puklicky na kolesach, a vzadu na kapote 750Li mi nepride na foto ako origo...ale inak moc pekna...
Chybaju mu este puklicky na kolesach, a vzadu na kapote 750Li mi nepride na foto ako origo...ale inak moc pekna...
tak zprvu jsem byl nadšený, že se konečně našlo něco pro mě.ettore píše:Petře ta je pro mcfila jak dělaná. Jestli tuhle nevezme tak smolik
než mi frajer poslal VIN. dopisoval jsem si s ním celé dopoledne.
Interiér je komplet dodělávaný. Frajer, že nic neví že to tak už koupil.
Původně to mělo komplet NASCU naturbraunschwarz, s výhřevem ofukem a masáží. Nic z Individuálu.
Teď to nemá ofuk a ještě píše, že nejde výhřev a, že veškeré vyhřívání je nejaké dojebané, že asi čidla a Webasto.
A na to se mi zdá 300k moc. Nebo se mýlím?
Koukněte pro porovnání sami DU00039.
U takového dodělávaného bych viděl cenu tak 150-180k a ne 300k. Nebo už "Filozofuju"?
Asi budu muset vydržet.
Aké pukličky na kolesách?Michal595 píše:Ale vyzera to na club nie?
stejně bych pro to jel jedině s Jaraxem. Nechám si od něj poradit.
-
matiz
- Klubové ID: 3204
- Kontaktovat uživatele:
-
JaraX
- Klubové ID: 482
- Kontaktovat uživatele:
na masáže se vykašli, ten molitan s dřevěnou deskou je strašně tvrdej, však sám porovnáš.
já vím že je tužší, ale nemám tak citlivej zadek jako ty. Sám jsem si to zkusil u tebe na poslední cestě do Polska.
Ale právě na ty moje krátký trasy při každodenním užívání mi ten ofuk přijde super. Jinak jsem durch mokrej.
Ale jestli myslíš že to auto za to stojí tak to zvážím. I když ta řidičova sitzna mi příjde celkem dodřená
Ale právě na ty moje krátký trasy při každodenním užívání mi ten ofuk přijde super. Jinak jsem durch mokrej.
Ale jestli myslíš že to auto za to stojí tak to zvážím. I když ta řidičova sitzna mi příjde celkem dodřená
Mcfile tak kup toho japonce v individualu. Za 300k si myslim ze by to nebylo špatný 
Ale toho nepřihlásím 
MOD fishmaker : necituj přímo předchozí odpověď
MOD fishmaker : necituj přímo předchozí odpověď