jj, na to bacha, já si koupil E64 na jezdění do práce (6 km) a v letě o víkendech na cesty s rodinou místo E53, takže jsem počítal, že najedu za rok tak 8-9k km a najel jsem 23kurevtor píše:no hlavne ja vidim jako problem to, ze proste sedmicku nejde mit jen na jezdeni do prace nebo jen na jezdeni nekam jinam... jakmile to clovek ma tak s tim chce jezdit furt a vsude a logicky to dopadne tak, ze si reknete na co to mam, abych si to setril a jel druhym autem? Na to fakt pozorClovek koupi sedmicku jako vikendovku a pak je z toho daily vrak jak vysitej...
U mna aj Champagne moze byt. Hlavně to musí být světla koza. Co aj Champagne je skoro biela. To by šlo. Aj si myslím že 760Li v tej Champagne by si zohnal rychlejší ako 750LiSrnka píše:mcfil: Mám mahagón s odvetrávaným merino champagne a toho sa nechcem vzdaťAle práve tu vidím samé inzeráty s platinum a 760, tak ma napadlo vymeniť introše
Fuuuj. Ty mi tedy přeješ bolehlav s naftou. A navíc je krátká. Ale interiér podle mého gustaettore píše:Mcfil tak jdi do dieselu a máš klid![]()
https://m.mobile.de/auto-inserat/bmw-73 ... ml?ref=srp
tak zprvu jsem byl nadšený, že se konečně našlo něco pro mě.ettore píše:Petře ta je pro mcfila jak dělaná. Jestli tuhle nevezme tak smolik
Aké pukličky na kolesách?Michal595 píše:Ale vyzera to na club nie?
Chybaju mu este puklicky na kolesach, a vzadu na kapote 750Li mi nepride na foto ako origo...ale inak moc pekna...