Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Dolít olej do škubajícího automatu či nikoliv??
Re: Dolít olej do škubajícího automatu či nikoliv??
Já mám pořád za to, že nick kelnsi je fejkový a dělá si tady z lidí prdel a hrozně ho to baví. Toto fakt nemůže být normální
Ex - Bmw E66 750Li 2007 individual
Celý to tady smažte, všechny rady už stejně dostal, výsledek je takovej, že automat je na repas. To auto nemá budoucnost,ale jsou to jeho peníze...
Taky jsem byl toho nazoru, ale nebude to pravda, pac v ZF Pakra byl objednan na termin 18.4., kterej jsem misto nej vyuzil ja.kawaman píše:Já mám pořád za to, že nick kelnsi je fejkový a dělá si tady z lidí prdel a hrozně ho to baví. Toto fakt nemůže být normální
Nevím proč bych si měl dělat srandu. Nic z toho co jsem se psal nebyla prdel
- Itchythefirst
Protoze to tak pusobi, neber si to osobne, ale je to tak. Koupil jsi auto, kde je prakticky vsechno spatne, od VINka pres technicky stav, az po vybydleny interier.
Psali jsme ti, ze to nema smysl opravovat, ze v tom zahucis za statisice a stejne to bude porad vrak. Byly to rady od lidi, kteri uz si podobnym procesem prosli a casto na tom aute skoro vykrvaceli. Jenze ty si stale jedes tu svou, ze to opravis a tak. Coz je velmi ambiciozni (rozumej hloupy) napad i pro cloveka, co vydelava “pekne penize”, natoz u studenta, ktery vetsinou nema takove financni moznosti. Z tohodle duvodu, ze prakticky ignorujes jakoukoli snahu o realnou pomoc (tedy vyprdnout se na opravu vraku) to tu pusobi, ze si z nas jen delas srandu, protoze oprava ty petky bude financni, casova i nervova sebevrazda
Psali jsme ti, ze to nema smysl opravovat, ze v tom zahucis za statisice a stejne to bude porad vrak. Byly to rady od lidi, kteri uz si podobnym procesem prosli a casto na tom aute skoro vykrvaceli. Jenze ty si stale jedes tu svou, ze to opravis a tak. Coz je velmi ambiciozni (rozumej hloupy) napad i pro cloveka, co vydelava “pekne penize”, natoz u studenta, ktery vetsinou nema takove financni moznosti. Z tohodle duvodu, ze prakticky ignorujes jakoukoli snahu o realnou pomoc (tedy vyprdnout se na opravu vraku) to tu pusobi, ze si z nas jen delas srandu, protoze oprava ty petky bude financni, casova i nervova sebevrazda

Ok tak raději do toho zahucim ještě 120 000 Kč a bude ve vůni včetně M Paket nárazníku, oprávněného interiéru atd...
Za 120-150k můžeš koupit krásnou e60 Ve vůni a tohle si nechat na dvoře na dily pochop ze z toho auta nikdy ve vůni auto neudeláš.
- Itchythefirst
Nenekelnsi píše:Ok tak raději do toho zahucim ještě 120 000 Kč a bude ve vůni včetně M Paket nárazníku, oprávněného interiéru atd...

Jako dat vrakovou E60 do vune za 120kKc je tak brutalne naivni uvaha, ze to snad ani nema smysl komentovat

Ty vole Kelnsi dej precist rodicum co tu pises a nechej se od nich dobrovolne profackovat. Tohle je do nebe volajici! S takovym IQ student byt ani nemuzes, nebo jses v prvaku, ktery neudelas a proletis hned z prvni zkousky. Dej nam uz tady pokoj, udelej si repas za 30 tis. kup si stromek do auta at mas alespon pocit „vune“ v aute a budeme doufat, ze si v tom aute nerozbijes hubu az tam ty svary rupnou nebo selhaji brzdy nebo snad nekoho nezabijes! Kretene! Sorry vsem za uprimnost.
Jsem velice vděčný za nadávky. Ano i kdyby to bylo více klidně to do toho nasypu. Ne není to prdel. Jen mě zajímá jak dlouho trvá repas převodovky v ZF pakra
Budu to tak průběžně opravovat, nebudu rok dva šetřit na druhé auto.
kelnsi píše:Jsem velice vděčný za nadávky. Ano i kdyby to bylo více klidně to do toho nasypu. Ne není to prdel. Jen mě zajímá jak dlouho trvá repas převodovky v ZF pakra
Minimalne mesic. Ceka se na dily z nemecka.
- Itchythefirst
Ja urcite nesouhlasim s nadavkama, co tu na tebe litaji, ale jsi naprosto neskutecne naivni, chlape. Za 120kKc na tom aute neudelas skoro nic, natoz abys dal vrak “do vune”. No... ...asi se holt potrebujes poradne spalit(k cemu mas paradne nakroceno), aby ti trosku slehlo ego
Repas prevodovky: 40kKc
Pretesneni motoru: 50kKc
Vstriky: 40kKc
Jsme na 130kKc a to jsi jeste nesahnul na podvozek, brzdy, interier, ten tvuj M-paket
, shnily svazky, CR cerpadlo, CCC..

Repas prevodovky: 40kKc
Pretesneni motoru: 50kKc
Vstriky: 40kKc
Jsme na 130kKc a to jsi jeste nesahnul na podvozek, brzdy, interier, ten tvuj M-paket

A ty mas kontakt na někoho kdo ten automat zrepasuje za 40 000 Kč
- Itchythefirst
Je to odhad naslepo od klavesnice. Nevim, v jakym stavu ta prevodovka je. Treba tam je v haji jen nejaky tesneni, nebo je skutecne na kasi a repas muze byt za 100kKc...
Je to jen ukazka toho, ze za 120kKc nedas vrak E60 do vune ani kdyby ses rozsekal na kousky a znova slozil. Je to smutny, ale je to tak.
Abys to dal do vune z novych origo dilu, tak si nachystej takovych 600kKc...
Je to jen ukazka toho, ze za 120kKc nedas vrak E60 do vune ani kdyby ses rozsekal na kousky a znova slozil. Je to smutny, ale je to tak.
Abys to dal do vune z novych origo dilu, tak si nachystej takovych 600kKc...
Tak teď už si vážně děláš prdel!!! Aby jsi zuhle sračku dostal do vůně, aby se za tím někdo alespoň ohlídnul, by jsi potřeboval tak 350000,- Z tohole základu neuděláš nic!!!! Kdyby to mělo najeto 100000 km, tak možná, ale s minimálně 400k na hrbu, ono skutečně to bude dle stavu spíše 800k km, tak to nemá smysl!!!!!!!! Raději ti pošlu číslo mého účtu, kam mi můžeš poslat ty oeníze, které by jsi do té mxdky investoval. A věř mi, že uděláš lépe!!!! Zbav se toho a ani už tam netankuj!!!!!!!!
Jo ten automat je rozhodně na kaši občas když řadí 2, 3 tak v něm rachotí jak když člověk špatně v manuálu zařadí kvalt. No a co jsou ty inzeráty na bazosi jak tam píšou že převodovka za 25-35 000 Kč se zárukou na funkčnost, to je kec, čorka nebo zrepasovaná převodovka?
Tak se to zlepšuje, tuhle jelo jen na jedničku!
A vůbec, proč by jsi kupoval jetou převodovku, když máš pepu z jzd co ti udělá komplet repas za 30k kč???
A vůbec, proč by jsi kupoval jetou převodovku, když máš pepu z jzd co ti udělá komplet repas za 30k kč???
Co máš na té převodovce za chyby v diag? Ne v nějaké posrané delphi, ale v diag pro BMW? Tam by ti to ukázalo, co je za problém a ne jen tak střílení od toho, kdo ti co řekne. Výměna převodovky? Tohle kámo není oktávka, kde je to plug and play, ale tady je mechatronic, který má svou RJ a ta má ke každému autu specifický soft, i když je skříň stejná. V tvém životě to nikdy nedáš do kupy!!!