https://www.ebay-kleinanzeigen.de/s-anz ... 0-216-8942
Ze "základní" výbavy chybí logic, zbytek tam je. Šedá nasca jenom s masážema bez výhřevu, takže nakonec nic moc zajímavého.
DT17635
KTM exc 300Michal595 píše:Do akej motorky si siel aby si podporil statistiky?:))
Vždy když koukám na otomoto, tak mám nafty vypnutý, teď jsem si je zapnul a projel par stránek a nestačím zírat, kolik tam je individuálu v 730d.
dalsi Filozofovo citat zralej na vytesani do skaly.Filozof píše:V krizi se nakupuji dobře auta
pozor, z tohodle interieru chytnes barvoslepost driv nez reknes samosvor.petr3141 píše:Psal jsem si o VIN, když tam byla jenom ta první fotka, doufal jsem v poklad![]()
https://www.ebay-kleinanzeigen.de/s-anz ... 0-216-8942
Ze "základní" výbavy chybí logic, zbytek tam je. Šedá nasca jenom s masážema bez výhřevu, takže nakonec nic moc zajímavého.
DT17635
Kurevtor píše: Filozofe, ty si ale pripad cloveka co bude 20 let cekat na krizi "az ty ceny spadnou" a pak budes 20 let cekat az se z te krize vykopes. Misto toho abys ted pri levnych penezich vzal spotrebak s RPSN 3.5 na 96 mesicu a uzil si zivot ted a tady budes furt jen vysvetlovat proc ted ne, a proc potom jakoby jo. Jak si myslis, ze to dela polovina zlaty mladeze v Prahe? Vsichni hola prdel a platy nic extra, protoze nymandstvi. Chces auto za 300? Tak si pujcis na co nejdelsi dobu 400. Za 300 si koupis auto a 100 si nechas na splaceni a pomalu to lepis. Ale mas proste z hovna nic a nic neresis, splacis to prachama banky a pak se uvidi. Tech 100 litru ti vydrzi na splatky dlouho. Plus si nechas vratit DPH. Kdyz pracujes a jen trochu vydelavas tak to das. Jo stoji to nejaky penize navic, ale podivej se znova na to procento a tu vec mas hned a do rakve des s tim, ze jsi to mel.
ne kamo, nepsal bych to, kdybych to tak presne nevedel. Ted jsem to sondoval minuly tyden jsem byl v nekolika bankach na schuzkach. Treba v KB ti reknou nejakych 4.8 ze je jejich sazba a ze umi jit ke 4. Ja svymu poradci nebo jak to nazyvaji lehce zalhal, ze mi v me jine bance nabidli min a mrd nabidl mi hned 3.0 RPSN. Ale mam u nich nejakou historii no a neprisel jsem tam s kapucou na hlave a crack pipe v ruce. Ve finale si od KB nic brat asi nebudu, ale z meetingu jsem odchazel s tim, ze mi pan zaridi jejich zlatou kartu zadaco. Jsem mu rekl ze uvazuju o CSOB premium, jak mi tu Stepan1 psal, ze jsou tam i nejaky pravni podpory... A pan hned, ze to jejich zlata karta umi taky a ze ji musim mitMahla píše: Akorát Kurevtore, RPSN je určitě vyšší. Banka láká reklamou, ale pak ti ta procenta zvednou;)... Tím tě nechci tahat za slovo.