https://www.ebay-kleinanzeigen.de/s-anz ... 0-216-8942
Ze "základní" výbavy chybí logic, zbytek tam je. Šedá nasca jenom s masážema bez výhřevu, takže nakonec nic moc zajímavého.
DT17635

. Filozof je dokonalej příklad, jak se krize uměle vyvolává, jak z učebnice ekonomiky. V televizi říkali, že se něco chystá, tak radši budeme ještě 1-20 let šetřit, kdyby něco
 . Filozof je dokonalej příklad, jak se krize uměle vyvolává, jak z učebnice ekonomiky. V televizi říkali, že se něco chystá, tak radši budeme ještě 1-20 let šetřit, kdyby něco  
  ale prostě do toho jdu, jak se sejdou nějaké peníze tak si pro ni jedu. prostě si splnit sen.
 ale prostě do toho jdu, jak se sejdou nějaké peníze tak si pro ni jedu. prostě si splnit sen.KTM exc 300Michal595 píše:Do akej motorky si siel aby si podporil statistiky?:))
 Teda jo, musím hodit nějakou výjimku zpravidla, když někdo prodává Ferrari, aby měl na vejplaty (se stalo, ne že ne), tak je to frajer a dobrej kup. Akorát tohle se E65 za 5k EUR fakt netýká.
 Teda jo, musím hodit nějakou výjimku zpravidla, když někdo prodává Ferrari, aby měl na vejplaty (se stalo, ne že ne), tak je to frajer a dobrej kup. Akorát tohle se E65 za 5k EUR fakt netýká. 
 Vždy když koukám na otomoto, tak mám nafty vypnutý, teď jsem si je zapnul a projel par stránek a nestačím zírat, kolik tam je individuálu v 730d.
 Něco jsem vybral pro inspiraci.
  Něco jsem vybral pro inspiraci.dalsi Filozofovo citat zralej na vytesani do skaly.Filozof píše:V krizi se nakupuji dobře auta

pozor, z tohodle interieru chytnes barvoslepost driv nez reknes samosvor.petr3141 píše:Psal jsem si o VIN, když tam byla jenom ta první fotka, doufal jsem v poklad
https://www.ebay-kleinanzeigen.de/s-anz ... 0-216-8942
Ze "základní" výbavy chybí logic, zbytek tam je. Šedá nasca jenom s masážema bez výhřevu, takže nakonec nic moc zajímavého.
DT17635
Kurevtor píše: Filozofe, ty si ale pripad cloveka co bude 20 let cekat na krizi "az ty ceny spadnou" a pak budes 20 let cekat az se z te krize vykopes. Misto toho abys ted pri levnych penezich vzal spotrebak s RPSN 3.5 na 96 mesicu a uzil si zivot ted a tady budes furt jen vysvetlovat proc ted ne, a proc potom jakoby jo. Jak si myslis, ze to dela polovina zlaty mladeze v Prahe? Vsichni hola prdel a platy nic extra, protoze nymandstvi. Chces auto za 300? Tak si pujcis na co nejdelsi dobu 400. Za 300 si koupis auto a 100 si nechas na splaceni a pomalu to lepis. Ale mas proste z hovna nic a nic neresis, splacis to prachama banky a pak se uvidi. Tech 100 litru ti vydrzi na splatky dlouho. Plus si nechas vratit DPH. Kdyz pracujes a jen trochu vydelavas tak to das. Jo stoji to nejaky penize navic, ale podivej se znova na to procento a tu vec mas hned a do rakve des s tim, ze jsi to mel.
 Přesně tak. Teď je to právě nej doba, když nemáš všechny prachy pohromadě. Banka půjčí za sranda úrok. Já to znám.
 Přesně tak. Teď je to právě nej doba, když nemáš všechny prachy pohromadě. Banka půjčí za sranda úrok. Já to znám.  Mám rodinu, hypotéku, ale zároveň jsem si chtěl udělat klukovskou radost, tak jsem šel do sedmy..... Tím neřeším Filozofa, protože to je jeho věc,  ale za sebe vím, co si můžu dovolit.
  Mám rodinu, hypotéku, ale zároveň jsem si chtěl udělat klukovskou radost, tak jsem šel do sedmy..... Tím neřeším Filozofa, protože to je jeho věc,  ale za sebe vím, co si můžu dovolit. 

V životě jsou důležitější věci.
 V životě jsou důležitější věci.ne kamo, nepsal bych to, kdybych to tak presne nevedel. Ted jsem to sondoval minuly tyden jsem byl v nekolika bankach na schuzkach. Treba v KB ti reknou nejakych 4.8 ze je jejich sazba a ze umi jit ke 4. Ja svymu poradci nebo jak to nazyvaji lehce zalhal, ze mi v me jine bance nabidli min a mrd nabidl mi hned 3.0 RPSN. Ale mam u nich nejakou historii no a neprisel jsem tam s kapucou na hlave a crack pipe v ruce. Ve finale si od KB nic brat asi nebudu, ale z meetingu jsem odchazel s tim, ze mi pan zaridi jejich zlatou kartu zadaco. Jsem mu rekl ze uvazuju o CSOB premium, jak mi tu Stepan1 psal, ze jsou tam i nejaky pravni podpory... A pan hned, ze to jejich zlata karta umi taky a ze ji musim mitMahla píše: Akorát Kurevtore, RPSN je určitě vyšší. Banka láká reklamou, ale pak ti ta procenta zvednou;)... Tím tě nechci tahat za slovo.

Neni.
  Neni.