může mi někdo říct, jestli tam originálně je černý silikon? jelikož pokud ano, tak absolutně nerozumím tomu, jak to někdo může bez poškození rozebrat. Po 3 denním snažení s troubou, horkovzduškou, odstraňovačem silikonu sem to prakticky nasranej rozlámal šroubovákem, abych se do toho dostal. udělal sem to proto, abych zjistil kde tam jsou jaké úchyty, a až půjdu navostro abych věděl co nesmím poškodit...
nicméně je to pěkný voser teda. Ví někdo, čím to je originálně lepené ? rozřezání skla nepřipadá v úvahu, jelikož se prý nevyrábí skla na výměnu. další varianta je, rozřezat to za sklem a pak nějak svařit... ale s tím silikonem si teda fakt nevim rady. viděl sem video, jak rozdělávají světla z poface, kde se ten materiál teplem táhne jak sýr, což se o silikonu rozhodně říct nedá.
JaraX píše:je to fakt blbost, vem si že za 120k jsem tu prodával poserisovanou sedmu s mraky udělanýma věcma, a měla 3x větší výbavu než obě tvoje sedmy dohromady, a ty tady dáš pul té sedmy jen za dynamic drive.
nemyslím to zle, ale prostě nejlepší máš si sehnat vybavenou sedmu, někde kup v německu za 3k-4k eur, pokud nechceš longa, každý den tam vyskočí alespon 1-2 745i, longy jsou špatně, kup vybavenou, rozeber ty dvě tvoje, prodej díly, co bude horší na té z německa, dáš z těch tvých, a vyjde tě to nejlíp, za peníze utržené prodeji dílů si dokup takovy blbosti jako DVD changer, ACC, webasto, standklimu, prostě ty co se dobře dodělávaj a zvládneš to sám, užiješ si práci na autě, vyjdeš z toho dobře finančně a budeš mít zajímavé auto, tak jak to děláš ted z toho nikdy nic nebude, jen žrout peněz.
já to chápu, jen mám obavy že už je trochu pozdě. nemám místo na třetí auto a už vubec nevim, kam bych dal zbytky z těch dvou. leda že by tu měl někdo někoho kdo za nějakou úplatu nechá vystavit doklad o eko likvidaci. pak bych do toho asi šel.