jardan píše:http://www.bmwstylewheels.com/
tady si ty kola najdi a hned budeš vědět

znám a nechtěl sem jen hledat. proto ten příspěvek jestli to někdo nestřelí hned z patra
JaraX píše:je to všechno nesmysl, zachranovat takové nevybavené vraky, a hned ti povím výsledek, budeš mít sedmu která stejně nebude mít výbavu, ani stav a narveš do toho mraky peněz.
DD má smysl dodělat do auto co je top a má vše, a né do auta co nemá ani výbavu ani stav.
kup si pořádnou sedmu, za 150k v pohodě seženeš pěknou 745i, je jich mraky, dokonce i mín, ted jsem viděl 10ky pekných kusů kolem 4-5 tisíc euro, problém je že to nejsou longy a to nechci.
co víc bych měl z výbavy chtít? jediný co mě možná bude chybět budou odvětrávaný sedačky, nicméně sem je nikdy v autě neměl a taky žiju a to že už sem měl mraky aut od E36, přes 645ci až po novou fábii, boru (kterou stále mám a pořád do ní peníze rvu), hyundai elantra...
ledničku nepotřebuju, měchy taky ne. DD je pravda že je fajn věc ale v prvním mi stejně nefunguje.
teď co mám softclose, telefon kterej stejně asi nepoužiju (i když sem tu četl že ho používáte a chci to zkusit) , komforty, hydrokufr, EDC tak sem s tím vcelku spokojený... jasný, taky by se mi líbilo mít individual našlapanej kdo ví čim vším, jenže to nepotřebuju, chci z tohodle udělat hezký auto, jakmile vyřešim motor, převodovku, podvozek tak potom to budou kola, folie, zrenovuju interier a mám hotovo. A nepopírám že to nejsou vraky. jenže zevnějšek se dá vyřešit, vnitřek též. buď koupím jiný introš, nebo nechám tento zrenovovat. ten z prvního auta zkusim prodat, stejně tak nefunkční ASK (za levno s tím ať si ho někdo nechá opravit) dále prodám jednu sadu kol, třeba nějaký dveře apod. čímž se mi některý peníze vrátí, případně si zbytek nechám na díly, když mám dvě identický auta tak proč ne? Já Jaraxi chápu kam tím míříš, a říkáš to všem pořád dokola co tu čtu jenže ti k tomu s dovolením řeknu svůj názor ,,nebýt dementů jako já, tak nemáš co servisovat a dodělávat - ber to v uvozovkách, jelikož by si každej koupil už hotovou, a když sem koukal na fotky a příběhy všech tu co tu jsou, tak si stejně koupí auto za 200k a pak do toho stejně další věci dodělávají, a je jedno jestli teď nebo za rok nebo za dva. Znám to od své EX 645ci, koupil sem za 350k a stejně sem do toho hned 50 narval. takhle mám za 130k dvě auta a nemám problém do toho zítra 30 prdnout, za 14 dní znovu dalších 30... A taky mi jde o ten příběh... ''jakože ukážu fotky, hele koukej tohle sem koupil za 50 tisíc, 200 sem do toho narval a čum co mám teď za káru'' o tohle mi jde, o ten sentiment. Nechám to v garáži, nebo si to zaparkuju před kancl a polepim si to svojí reklamou. Prostě to asi oba bereme jinak... Ale děkuju za názor a chápu ho. Vím že v tom vidíš to, kolik peněz to sežere. Jen když si dám jedna a jedna dohromady, tak si myslim že v těhlech autech má největší hodnotu vizuální stav ať už exteriér tak interiér.
nevim jak vy, ale teď když v tom někoho vezu, tak ty lidi stejně ani nevědí že si můžeš vyhřát prdel... na tož odvětrávání apod. já to prostě nepotřebuju a ten koho vezu většinou taky ne... to, co to podle mě nemá jsou akorát frajeřinky a nepochybuju o tom že jsou ty funkce praktický a skvělý ale nepotřebuju je k životu. Na tomhle si prostě neujíždím. Ujíždím si třeba na drahém alkoholu a skvělém jídle, jsou zas lidi, co si ujíždí na výbavě auta ale doma si udělají špagety. Prostě to takhle je a já chtěl probrat a poradit s tím, jak udělat to co chci udělat, ne to, jestli to mám dělat. Až tady za rok budu brečet, že to byla kravina - tak mi pak řekni ''já ti to říkal''. A ještě jeden pohled k tomu řeknu, co se týče třeba zadních sedaček, komforty, odvětrávání, monitory apod. to bylo dělaný pro papaláše, kteří vzadu seděli a vozil je řidič. Já sem manažer dvou poboček, mám firmu, tým lidí. ale nesedím vzadu, sedím vepředu, až přijde čas, že budu sedět vzadu, tak si to pořídím neboj se. teď je mi uplně u prdele co tam vzadu je... asi víte, v jaké příležitosti sem historicky seděl ve svém autě vzadu

....a nemám ani děti. Je možné, že až budou tak budu auto předělávat nebo koupím jiné, netušim... toť vše, ale díky za názor čekal sem až napíšeš Jaraxi
Filozof píše:No jo kdybys byl před rozhodnutím zda to takto udělat než jsi se rozhodl tak ti tady všichni staří diskutéři řeknou že je to blbost a snad jediné mít ty auta zadarmo ... ale takto jsi je stejně minimálně za 130k dohromady koupil a kilo do toho nasypeš ze startu a budeš na 230k
A to jsi mohl mít za 150k pěkný kus vybaveny 745i a jen si jej kvalitně oservisovat.
Bude tě to stát více než jsi plánoval na to se klidně vsaď a až to vše dáš po stovkách hodin na dílně dokupy budeš otravovat snejka nebo matize protože jarax tě vyhodí ve dveřích.
I přes tu všechnu kritiku tě vítám v klubu a držím palce ještě většímu bláznivi do aut než jsme tady my.
Jedinné co tak si najdi schopného blázna a servisaka a milovníka Bmw v Pardubicích .
Nářadí a zvedak máš nebo budeš řešit v garáži?
Jinak počítej že to sebere spousty času já mám starou e38 a taky jsem na tom nechal mládí
Asi být tebou vše si nastuduji postupy jak na to pak to vše udělám a potom už to jen nakodovat aby to fungovalo jak má...
Ale jistě se poraď se snejkem nebo někým kdo už to někdy dělal .
nepochybuji, máš pravdu, mohl... ale, na bazoši například sem koukal na jednu černou, která je tam snad už půl roku za 150k... znám pár kšeftařů s autama, a vím že to jsou všechno šmejdi... radši koupim vrak, o kterým vím že je vrak a rozmyslim se co s tim. než koupit za 150k a být nasraný. takhle sem koupil za 320k 645ci ve které sem za měsíc dělal motor, vodní pumpu apod, po 10tkm to začlo hulit apod. prostě vrak jen sem o tom neměl tušení, jelikož se to nejdřív chovalo tak jak mělo.
Postupy studuji, už to tady pročítám docela dlouho

proto sem položil ty otázky co sem položil.
za přivítání v klubu děkuji, už sem člen byl, měl sem nálepku na té 645ci ale stratil sem přihlašovací údaje, takže mám novej účet.
spoustu času to sežere, kamarád má e38 jak sem psal výše. má jí snad 5 let a furt na tom něco dodělává a vylepšuje a to se mi líbí.
servisáka mám, je to v pohodě týpek, kterej mi ve všem vyhoví, on je rád za kšeft a já si zakládám na individuálním přístupu. co si budu dělat sám bude v garáži. jak sem psal, netroufnu si na motor, diag apod. ale chci se naučit folie a možná zkusim renovaci kůže. přeci jen, každý kdo to dělá to předtím neuměl a naučil se to...
Arnie_one píše:No dalsi v rade co rozbije porcelanovy prasatko a ne asi jedno, kvuli tomuhle no potes.
nevím, asi sem mimožemšťan... ale mám VW bora 6 let, prošel sem si GO motoru, bouračkou, a vždy sem auto složil a dal dokupy, jezdím tím do teď... a vím, co tam je, co se mi za rok vysere apod. teď sem do toho 25k dal a vím, že jediný co za další 2 roky budu dělat budou gumy. stejně přistupuju k tomuhle, když koupím auto za 3x tolik v domnění že je OK, tak do něj stejně peníze narvu, jako každý tady. pročítal sem vlákno ohledně ''investice po koupi'' nemusíme se bavit o významu investice, moc dobře to vím proto používám termín ''narval sem do toho''

a stejně každej do toho ty peníze strká, každej dodělává výbavu, když sem koukal na auto klubáků, všechny jsou hezký ale tím že jim dávají tu péči... až budu chtít komforty s odvětráváním vepředu i vzadu, tak si to dodělám pokud to bude za přijatelný peníze.. proč sakra ne ? To, že koupím auto které TEĎ funguje neznamená, že bude fungovat i za rok... takhle vim, co nefunguje, udělám to a vim že dalších 200tis na to nemusim sáhnout. Podle mě je trh s autama, kort ojetejma tak vymrdanej, že radši koupim plechovku, něco do toho narvu a pokud si za dva roky řeknu že to byla blbost tak si zaklepu na čelo, vezmu ušetřený prachy a koupim si auto nový. ale pokud koupim auto za 200k a bude se mi na tom furt něco srát tak budu ještě víc nasranej. Je to o úhlu pohledu - počítej s nejhorším a doufej v nejlepší. doufám že mě aspon někdo chápe
díky všem za příspěvek a prosim Vás, přejte mi to ať se to povede

za každou radu budu moc rád. třeba ten DD bych fakt dodělat chtěl, stejně tak bych chtěl ten android monitor.