Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Brzdy 745Li
Re: Brzdy 745Li
Jaris...autorozvody.cz...mas to u "huby".
Ty Jurid nemaj. Pry jsou dlouhodobe nedostupny, proto zkousim vsude mozne.
jako kotouče výdrž 130tis km mi přijde jako moc fajn hodnota v té bídě jaká je dnes. Kolik vydrží originál ? 150tis km ?
Destičky pokud vydrží 90tis km tak je to taky pecka bych řekl. Záleží jak člověk jezdí zda dálky či město.
Ale i tak si myslím že jde tedy označit Zimmermany za kvalitní kusy.
Destičky pokud vydrží 90tis km tak je to taky pecka bych řekl. Záleží jak člověk jezdí zda dálky či město.
Ale i tak si myslím že jde tedy označit Zimmermany za kvalitní kusy.
- soukupadam
autodilos.cz maj Jurid, ale jenom na předek
Vám fakt někomu vydrží kotouče 130k a destičky 90k?
Jasně
mě vydrželi zimmermany tohle, ale hodně šlapu na plyn a málo na brzdu
- pak jsem je zkroutil při jízdě na polygonu v mostě ... jinak desky byly po 90tkm sjetý podle čidla, ale jinak vypadaly úplně parádně. Ale musím zopakovat, že pokud se nezahřejou/nezatíží, tak to nebrzní kousavě, ale dost plynule což může někoho zarazit. Určitě si umím představit lepší chování kombinace kotoučů + destiček.

Fakt? Vzdyt je vidim v eschopu v distrib, sklade. Predni na 745. Nebo jim to keca?Jaris330D píše:Ty Jurid nemaj. Pry jsou dlouhodobe nedostupny, proto zkousim vsude mozne.
juridy predek i zadek mam normalne skladem a nebo nahned k dispozici hromadu...
Musis tam kliknout na dodavatel a tam uvidis 0. Normalne s nema jsem v kontaktu pres mail a sam psal vedouci, ze jsou u nich nedostupne. Ale psal jsem si se Snejkem a vemu je kdyztak od nej.zzeli píše:Fakt? Vzdyt je vidim v eschopu v distrib, sklade. Predni na 745. Nebo jim to keca?Jaris330D píše:Ty Jurid nemaj. Pry jsou dlouhodobe nedostupny, proto zkousim vsude mozne.
Já to fakt nechápu snejk píše že jich má spousty a místo aby jste se mu ozvali kdo potřebuje brzdy tak lovíte někde na netu kde nic není....
Už vám to musí psát po druhé či po třetí.
Už vám to musí psát po druhé či po třetí.

Tak ja ti to vysvetlim, problem č. 1 je cas. Delam od rana do vecera, domu jezdim, jak zpraskany pes. Po vecerech pisu seminarky a ucim se na zkousky. O vikendech litam po zahrade, ani stromky nemam vsechny orezany, auta neprezuty, potrebuju vymenit oleje a mraky dalsich veci. Kdyz to objednam z netu, tak mne to poslou postou a ja to jen vyzvednu a muzu rovnou o vikendu montovat.
Takhle tam musim zajet a 2 a ½ hodiny v hajzlu minimalne.
Takze hledam skulinku, kdy k nemu vlitnu a nebo mne tam nekdo zajede. Je toho na jare po kokot a to jeste dodelavam chatku.
Takhle tam musim zajet a 2 a ½ hodiny v hajzlu minimalne.
Takze hledam skulinku, kdy k nemu vlitnu a nebo mne tam nekdo zajede. Je toho na jare po kokot a to jeste dodelavam chatku.
Mám to podobné taky lítám na barák a dělám co se dá. Auta musím přezout a zahradu obdělávám motorovkou či stříhám stromy, stavíme zeď a schody a ještě ktomu práce na autě atd. A nevím co dřív po práci s dětma na krku ještě ktomu ...
Myslím že je nás více lidí tady co máme toho přes hlavu.
Já měl zato že napíšeš snejkovi a on ti je prodá a pošle.
Případně druhá varianta zajedeš tam autem sám nebo pošleš manželku/milenku k snejkovi at se ti podívá na brzdy.

Myslím že je nás více lidí tady co máme toho přes hlavu.
Já měl zato že napíšeš snejkovi a on ti je prodá a pošle.
Případně druhá varianta zajedeš tam autem sám nebo pošleš manželku/milenku k snejkovi at se ti podívá na brzdy.

Neposle, ma toho taky po kokot.
Jeste se zeptam, mate nekdo tady na klubu desticky od Jurid white? Zajima me jeste, jak brzdi za studena ceramiky jsou zname, ze brzdi, az zahrate. Tyhke poloceramiky jsou na tom jak?
Dik
Dik
Nemate nekdo zkusenosti, kolik km se da najet na zadni desticky, kdyz se rozsviti hlaska o vymene? Jasne, ze je vymenim i s kotoucema, ale mam toho hodne a nestiham.
podle jízdy, stylu, typu atd někde mezi 2-20 tkm, je tam tak 1/4 destiček když se to rozsviti
U e38 je rezerva ještě se kterou konstruktéři počítali ... u ostatních aut to bude podobné ale nikdo ti neřekne zda 10tis km nebo 2tisice či 100km na okruhu... je to podle jízdy a brzdění a intenzity
Ale 5-8 tisíc to jistě dá běžnou jízdou ...
Když nevíš podívej se na kolo kolik je tam ještě mm na destičce.
Tak máš jistotu že ještě je čím brzdit
Ale 5-8 tisíc to jistě dá běžnou jízdou ...
Když nevíš podívej se na kolo kolik je tam ještě mm na destičce.
Tak máš jistotu že ještě je čím brzdit

Me se rozsvitily predni, tak jsem jezdil jak priposranej, pri nejblizsi prilezitosti jsem je menil a zbyvalo tam 5mm, coz me pekne nasralo. Jezdit s tim by me ale sralo taky, protoze to porad gonga a sviti jak blby na displeji. Mel bych to dopsat do Co me sere na e65
Novy a stary cidlo vypadaly stejne blbe, takze me to brzo zase ceka 

Mam zatim najeto 2500 km a proste nemam cas zajet ke Snejkovi pro nove. Chci tam dat Jurid white a od svych dodavatelu jsou nedostupne. Jeste bych potreboval k Jaraxovi na serizeni k LPG a proste nevim kdy. V Cervenci jedu na Slovensko a pro klid duse to budu muset nejak udelat.