Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Bmw vs audi

Vše o E23, E32, E38, E65/E66, F01/F02, G11/G12
Odpovědět
Zpráva
Autor
Filozof

Re: Bmw vs audi

#21 Příspěvek od Filozof »

Co Lexus vyšší třídy třeba Lexus LS 600hL? Mě se ty auta vždy líbila a mám známého a nic jiného než Lexus nechce.

Já stím nemám žádnou zkušenost .... taky zajimavé kousky se občas najdou.

https://auto.bazos.cz/inzerat/102484167 ... TORSEN.php

https://auto.bazos.cz/inzerat/101683106 ... VA-DPH.php

nebo panamera..... pro vás co máte lepší CASHFLOW si to jistě dovolit můžete a je to jen o 2-3kila víc jak za e65 indiv.

https://auto.bazos.cz/inzerat/102616640 ... j65tkm.php

Tady u té je i odpočet daně pro vás co podnikáte myslím si že výhoda. ;)

Já mít firmu a cash a přemýšlet mimo BMW tak bud porsche panamera nebo Lexus či MB AMG. ;)

PS: U BMW by se mi líbilo jako zážitkové auto toto ...prodává RASTO z FACEBOOKU v klubu 7er.

https://auto.bazos.cz/inzerat/100816083 ... vidual.php
Michal595

#22 Příspěvek od Michal595 »

Filozof ta panamera je trosku viac by som povedal jak 2-3kila oproti e66 inidividual:)))pozornejsie citaj inzerat...keby toto stalo 700 tak je to myslim druhy den predane:))
Filozof

#23 Příspěvek od Filozof »

Michale ty Panamery se tak prodávají kolem 7-8kil co jsem se díval ...

https://auto.bazos.cz/inzerat/102445716 ... -kniha.php

https://auto.bazos.cz/inzerat/100394933 ... namera.php

Mě se to auto líbí a je vidět že si drží líp cenu jak BMW či MB.

U BMW ta cena klesá rychleji co se tak dívám.

https://auto.bazos.cz/inzerat/101904683 ... mera-4.php

Ty auta se taky pomalu prodávají a tak slevu s majitelem často nemají problém takže 50 či kilo dolů nebude problém se domluvit. ;)
Michal595

#24 Příspěvek od Michal595 »

Len tu co si dal prvu bola GTS coz je trosku rozdiel jak tie co si dal teraz...tam bola cena 700 s odpoctom + 30x33tis coz je spolu cca 1.7mega....
Nemyslim ze bezne porsche si nejak super drzi cenu , chutovky su uz ina vec samozrejme...
zddan01 Člen Klubu
Člen Klubu

#25 Příspěvek od zddan01 Člen Klubu »

já bych si s těma US full size SUV, nebo pickup napřed sjel, resp. tak tejden jezdil po svejch trasách, hlavně včetně parkování a pak se rozhod... tu možnost jsem měl, strašně se mi to líbilo (kupodivu i dětem) ale místa pro auto tam, kam jezdim a kde parkuju prostě málo, bylo to omezující...
pokud někdo bydlí na statku s velkým dvorem a vlastní jzd, kam jezdí šéfovat a jednou za tejden jede do okresniho města do kauflandu koupit sójový špekáčky, tak asi budiž
645Ci Cabrio Saphirschwarz
Z3 Coupé 2.8 Topasblau
X6 30d Saphirschwarz
Filozof

#26 Příspěvek od Filozof »

jojo 4.8i turbo 368KW poletí to pěkně...

https://www.tipcars.com/porsche-panamer ... 73169.html

Dají se kolem 800k občas sehnat ... lepší jak kdejaká audi určitě. :)
Itchythefirst

#27 Příspěvek od Itchythefirst »

Zkusim to vratit zpet k tematu :)
Ovladani kimy:
BMW (E64, E65) - kolecka drhnou, je nutne na ne primo koukat
Audi (4F, D3) - mnohem lepsi “feel” pri nastavovani teploty, plus je teplota hned videt na MMI
TANN3R

#28 Příspěvek od TANN3R »

Mě třeba překvapilo, při přesednuti z e63 do A5, jak špatně na tom Audi je se zpracováním interiéru. To jsem nečekal a A5 jsem tím definitivně vyřadil ze seznamu aut, co jsem chtěl vyzkoušet. Bez prdele, zpracování na úrovni Mustangu, a to Američany za tohle všichni haní. MMI bych taky rád pomluvil, ale jelikož v e63 je debilni CCC, tak by to nebylo fér :D
soukupadam

#29 Příspěvek od soukupadam »

Kolik musim vydelavat abych si mohl koupit tu panameru?
fishmaker Moderátor
Moderátor

#30 Příspěvek od fishmaker Moderátor »

Itchythefirst píše:BMW (E64, E65) - kolecka drhnou, je nutne na ne primo koukat
Audi (4F, D3) - mnohem lepsi “feel” pri nastavovani teploty, plus je teplota hned videt na MMI
vždyť u e65 to krásně skáče po tom půlstupni...a na displeji stejně jako u MMI vidíš kolik sis nastavil...
First EX : BMW e38 740i 6/1995
Second car : BMW e66 745Li 3/2002
Third EX : BMW f01 740i 3/2009
Michal595

#31 Příspěvek od Michal595 »

TANN3R píše:Mě třeba překvapilo, při přesednuti z e63 do A5, jak špatně na tom Audi je se zpracováním interiéru. To jsem nečekal a A5 jsem tím definitivně vyřadil ze seznamu aut, co jsem chtěl vyzkoušet. Bez prdele, zpracování na úrovni Mustangu, a to Američany za tohle všichni haní. MMI bych taky rád pomluvil, ale jelikož v e63 je debilni CCC, tak by to nebylo fér :D

A5 ked som mal davnejsie pozicani ako majradne vozidlo ma tiez strasne sklamala materialmi v introsu, vsetko take hrackarske uvrzgane, lacno posobiace plasty, a6 je v tomto rozdiel tam su ine matrose pouzite...co ma zena a3 2014 tak je na tom matrosmi lepsie ako a5...
Filozof

#32 Příspěvek od Filozof »

Soukup Adam: Musíš mít aspoň 30k plus babičky důchod a dědy důchod konfiskovat a něco vyžebrat na úřadech na bydlení a pro podporu menšiny - :lol:
Pak musí makat manželka na plný uvazek a její plat samozřejmě bude taky zkonfiskován ...

Všichni budou chodit na jídlo do armády spásy s termoskou na čaj který si vezmou sebou, aby měli co pít přes den když budou makat na zahradě aby bylo více jídla a ty pak mužeš vesele jezdit panamerou. :D

Takže stačí být Robin Hood a chudým dávat ....to jest sobě ,,,,a bohatým brát ...to jest všem ostatním kolem tebe a tak vykročíš směle k lepším zítřkům.

Nebo být správcem správné Židobanky a umět si jednu dvě miliardy odklonit jako šikovný správce. :idea:
Pak nemusíš být škudla a koupíš si ji novou. ;) :D
Don

#33 Příspěvek od Don »

Vidim, ze o tech panamerach moc nevite... panamera neni vubec etalonem spolehlivosti a porovnavat to se 7er, je trochu mimo. Motor chlapi... motor je na p. Kaaaajen je na tom podobne... jediny dobry motor a to az po FL, proto jsou tak levne
...Jeep Cherokee 3.0D | E39 523iAT | E66 745Li | E53 X5 4.4iA | E39 528iAT LPG | RR Vogue L322 4.2 Supercharged
soukupadam

#34 Příspěvek od soukupadam »

Panamera je na hovno. Neni individual, takze to nemuzes nikde napsat. Neni long, takze za predni sedacku nenalozis pracku a nema chromy. A taky neni na LPG.
Filozof

#35 Příspěvek od Filozof »

Tak už nám zbývá pokud je to tak ... MB AMG, LEXUS, VOLVO - dejme tomu ... :lol:
No audi ale jaká ? RS6 nebo S8 či Q7... :lol:

Aby to bylo vyloženě zajímavé auto oproti BMW 750i e65 tak přemýšlím jaké ještě existuje zajímavé auto za rozumné peníze ?

Ten USA panelák pojizdnej co žere malý děti u cesty mi přijde šílenost ...ale proč ne když se to někomu líbí jezdit za 25l na sto a mít panelák na kolech ... jo zvuk to má pěkný a interiér veliký... ale tady někde stím parkovat apod.

I ta X5 proti tomu vypadá jak auto pro děti.... :lol:
Itchythefirst

#36 Příspěvek od Itchythefirst »

fishmaker píše:
vždyť u e65 to krásně skáče po tom půlstupni...a na displeji stejně jako u MMI vidíš kolik sis nastavil...
Je pravda, ze v ty E65 jsem to zkousel pri vypnutym zapalovani, ale E64 neukazuje na LCD nic. U Audi to taky skace po pul stupnich, ale s mnohem lepsim projevem. V bawu to pusobi, jak kdyz to drhne :-|
TANN3R píše:Mě třeba překvapilo, při přesednuti z e63 do A5, jak špatně na tom Audi je se zpracováním interiéru. To jsem nečekal a A5 jsem tím definitivně vyřadil ze seznamu aut, co jsem chtěl vyzkoušet. Bez prdele, zpracování na úrovni Mustangu, a to Američany za tohle všichni haní. MMI bych taky rád pomluvil, ale jelikož v e63 je debilni CCC, tak by to nebylo fér :D
To me celkem prekvapuje. Pokud srovnam E64 a 4F, tak mi z toho ta A6 vyleze lip, ale je mozny, ze je ta A5 nejaka osizenejsi...
Don

#37 Příspěvek od Don »

Normalni ameriky uz davno nezerou tolik... teda mimo H. To uz vic zerou koncernove velke motory
...Jeep Cherokee 3.0D | E39 523iAT | E66 745Li | E53 X5 4.4iA | E39 528iAT LPG | RR Vogue L322 4.2 Supercharged
TANN3R

#38 Příspěvek od TANN3R »

Itchythefirst píše:
fishmaker píše:
Je pravda, ze v ty E65 jsem to zkousel pri vypnutym zapalovani, ale E64 neukazuje na LCD nic. U Audi to taky skace po pul stupnich, ale s mnohem lepsim projevem. V bawu to pusobi, jak kdyz to drhne :-|
To me celkem prekvapuje. Pokud srovnam E64 a 4F, tak mi z toho ta A6 vyleze lip, ale je mozny, ze je ta A5 nejaka osizenejsi...
Právě že A6 je na tom spracováním mnohem líp, i A4 a A3 mi přišla lepší, ale už je to dlouho, co sem s tím jezdil, tak nechci kecat. Každopádně A5 je fiasko..
Hanz Člen Klubu
Člen Klubu

#39 Příspěvek od Hanz Člen Klubu »

soukupadam píše:Panamera je na hovno. Neni individual, takze to nemuzes nikde napsat. Neni long, takze za predni sedacku nenalozis pracku a nema chromy. A taky neni na LPG.
Už jsi se koukám zapracoval na “bmwforum2019” standard :-)
“Ability is what you're capable of doing.”
Stepan1

#40 Příspěvek od Stepan1 »

A5 je v hiearchii postavené níž než 6er. Navíc se u ní připlácí za cool look a na introš holt už nezbylo. Německo/Rakousku je to normální fleetová plečka o trošku nad Passatem. Žádná stylovka pro relativně bohatý lidi, jako byla nová E63. Taky vemte v potaz, že svoje BMW budete mít kupovaná s důrazem na výbavu, ale nějaká bazarová A5 na náhodu z bazaru bude s největší pravděpodobností socka jak prase.

A6 už je férovější srovnání.

Filozof: Chápu, že se tě dotkla kurevtorova poznámka, že pohodlnej provoz 7er jako daily driveru prostě není pro lidi s 30 hrubýho. Ale tímhle nasílu humorem to fakt nevylepšuješ :roll:

Jinak Panamera se v blízkém příbuzenstvu pohybovala. Jak se s tím začne jezdit hodně a jakože to má 350+ koní, takže žádnej klobouk, tak 50k čistýho fakt nestačí. Ani 100. Ani 150. :lol:
Odpovědět