Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Predelavka H7 světel na xenon e39
Predelavka H7 světel na xenon e39
Zdravím, mám na autě originál xenon světla, ale uz jsou úplně v pytli. Teď jsem koupil jiné, ale omylem H7. Je možné je nějak predelat na xenon? Nebo je lepší se na to vykaslat a sehnat xenonova světla? Děkuji předem za rady.
Re: Predelavka H7 světel na xenon e39
predelat to jde. dulezite je jestli jdou rozlepit. 2002 a pozdejsi nejdou. jenze jde o to co tam dat - chtelo by to nove paraboly pocitej tak 6tis a casto i nove plexi aby to za neco stalo, cca 3tis. nebo z nich vzit jen plexi a hodit plexi na tve xenony. Ale beztak budes mit i paraboly vyrezle. Kdybys prodaval at uz xenon nebo halogen tak napis, mel bych mozna zajem
Zrepasuj si ty stávající xenony. Kup si projektory + krycí plexi - třeba zde:
https://autotechnik.sk/eshop/product.ph ... chProduct=
Mě to před 2 lety vyšlo celkem na asi 7500,-...projektory, plexi, asfaltová šňůra, tyčky na ovládání...
Pokud máš facelift světla, tak ty jsou slepené polyuretanem a ten nejde rozlepit...musíš to opatrně odřezat (ideálně vibrační pilkou) , z drážky potom vyškrábat ten polyuretan, do drážky vložit asfaltovou šňůru a následně nasadit nové plexi.
Odstranění toho plexi a vyčištění drážky je na tom nejzdlouhavější...
Mám to už dva roky a fakt to stojí za to...jestli myslíš, že jsi šikovný na ruce tak směle do toho...jestli ne, tak si to nech raději udělat
Není to úplně plug and play...ale zase žádná atomová věda to taky není...
https://autotechnik.sk/eshop/product.ph ... chProduct=
Mě to před 2 lety vyšlo celkem na asi 7500,-...projektory, plexi, asfaltová šňůra, tyčky na ovládání...
Pokud máš facelift světla, tak ty jsou slepené polyuretanem a ten nejde rozlepit...musíš to opatrně odřezat (ideálně vibrační pilkou) , z drážky potom vyškrábat ten polyuretan, do drážky vložit asfaltovou šňůru a následně nasadit nové plexi.
Odstranění toho plexi a vyčištění drážky je na tom nejzdlouhavější...
Mám to už dva roky a fakt to stojí za to...jestli myslíš, že jsi šikovný na ruce tak směle do toho...jestli ne, tak si to nech raději udělat

- Přílohy
-
- IMG_2037.JPG (1.06 MiB) Zobrazeno 4772 x
Tohle by za ty peníze šlo. Popřemýšlím o tom, díky za brouka do hlavy. Jde nějak zjistit, z jakeho roku jsou ty světla?
Myslím, že je na nich někde vyražen rok výroby...mělo by to být takové kolečko se šipkou...ale jak to přesně vypadá si nejsem moc jistý...ale podle mě je rozdíl jen takový, že buď máš předface a nebo poface.
Koupí jiných starších světel si asi moc nepolepšíš...projektory budou taky vysvícené...výměna projektorů je prostě nejlepší řešení...
Koupí jiných starších světel si asi moc nepolepšíš...projektory budou taky vysvícené...výměna projektorů je prostě nejlepší řešení...
Ten rok výroby jsem tam právě nikde nenašel. Renovace puvodnich xenonu bude asi nejlepší reseni. Jak to nakonec dopadne dám sem vědět.
Rok výroby býva vedle patice u blinkru.Světla vyrobéné tuším že do 3/2002 jdou rozlepit (tím měsícem si nejsem jistej).Světla vyrobené později již rozlepit nejdou
Tak jsem to vyresil. Dal jsem tam redukci z h7 na d2s a prehodil startery. A je to.