Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Dolít olej do škubajícího automatu či nikoliv??
Re: Dolít olej do škubajícího automatu či nikoliv??
Turbo i s prací na 8500 Kč
Auto se cele zase klepe a jde to od pravého předního kola

kelnsi píše:Turbo i s prací na 8500 Kč
kelnsi píše:Auto se cele zase klepe a jde to od pravého předního kola
aby to nebyla spíš náprava na sračky

Jak jsem to kupoval a jel s tím domu tak se nic neklepalo ale už jsem 2x rovnal upřímně nesnáším ty nizkoprofilové 18tky
Beztak to kope jen protože je ten olej zasraný nebo je ho tam málo nebo už je to definitivně KO
Je to xDrive? Ak áno, tak to kopanie môže byť spôsobené tým. Hlavne si over, že máš správne všetky rozmery gúm a jedna strana nie je viac opotrebená ako druhá...
Ak nemáš xDrive, tak je to najskôr podvozok v prdeli a budeš musieť riešiť aj ten. Nie že by xDrive bola lacnejšia záležitosť...
Ak nemáš xDrive, tak je to najskôr podvozok v prdeli a budeš musieť riešiť aj ten. Nie že by xDrive bola lacnejšia záležitosť...
průser je ten že každý na výměny oleje v automatu většina lidí sere protože to je prej drahé a pak to tak vypadá...kelnsi píše:Beztak to kope jen protože je ten olej zasraný nebo je ho tam málo nebo už je to definitivně KO
já mam starého medvěda Ečko s automatem... minulý majitel olej v automatu měnil pravidelně, já jsem ho hned po koupi taky vyměnil (vytekl krásně čistý červený olej jako nový, filtr čistý bez nachytaných špon, ve vaně olejové taky krásně čisto.) auto rok 96, původní převodovka a řadí jak víno

Jj presně tak kámoš má Passata B5.5 v automatu a taky mu říkám auto nájezd 282 000 km olej nemenem asi nikdy a řadí krásně a Já na něj nech si to vyměnit nebo za 100 000 km dopadneš jak moje E60 a on ze ne ze jsou to zbytečné peníze ze to pak raději zrepasuje
Fakt úžasné včera se mi do toho všeho ještě pojebalo rádio takže se Furt seká zvuk úžasný opravdu co vic si přát čím to muže být nějaký kontakt ale začlo se sekat i pípání když nemá člověk pasy
Jak se ti mohl posrat, když máš auto v servisu?kelnsi píše:Fakt úžasné včera se mi do toho všeho ještě pojebalo rádio takže se Furt seká zvuk úžasný opravdu co vic si přát čím to muže být nějaký kontakt ale začlo se sekat i pípání když nemá člověk pasy

Měl jsem ho teď tak 6 dni doma a jezdil
- Itchythefirst
Nestacim zirat :-O
Prodelas na tom i kalhoty. Tohle bude v budoucnu jeste zajimavy tema. Asi te v sekci 5er uvidime kazdy druhy den s novym tematem.
Kupoval jsem 6er stylem: “Dejte mi deset deka BMW”. Byla bouchla na pravou stranu, ale v dobe prodeje visualne ok a technicky v nasobne lepsim stavu, nez tvoje auto. Rikal jsem si, ze to postupne dam do kupy a zatim od prosince do dneska jsem v tom asi za 120kKc, pricemz jeste nejsem u konce. A to nebyl treba repas automatu, GO motoru, nastesti nemusim resit vstriky, CR cerpadlo, turbo(a) atd. co u nafty...
Tvuj pribeh je o tom, ze utratis 200kKc, abys usetril 40kKc. To se uprimne moc casto nevidi...
Prodelas na tom i kalhoty. Tohle bude v budoucnu jeste zajimavy tema. Asi te v sekci 5er uvidime kazdy druhy den s novym tematem.
Kupoval jsem 6er stylem: “Dejte mi deset deka BMW”. Byla bouchla na pravou stranu, ale v dobe prodeje visualne ok a technicky v nasobne lepsim stavu, nez tvoje auto. Rikal jsem si, ze to postupne dam do kupy a zatim od prosince do dneska jsem v tom asi za 120kKc, pricemz jeste nejsem u konce. A to nebyl treba repas automatu, GO motoru, nastesti nemusim resit vstriky, CR cerpadlo, turbo(a) atd. co u nafty...
Tvuj pribeh je o tom, ze utratis 200kKc, abys usetril 40kKc. To se uprimne moc casto nevidi...
Ale neměl bych totiž čim jezdit takhle když to postupně pospravuju tak OK protože Já peníze na druhé auto opravdu nemám. No vstřiky taky prej měnili i když tomu se nedá věřit
Jak ze bys nemel cim jezdit, kdyby ses toho zbavil a koupil neco jinyho. Ted snad jezdis ? Vzdyt furt pises, jak to mas v servisu. To jako jedes na dalnici a pritom ti mechanik repasuje automat za 30k ? 

Ne tak teď jsem týden jezdil ale teď se rožlo kuře a zas chyba EGR a ještě spravuje ventilátor topení kterej odešel úplně v úžasnou dobu přes zimu díky bohu vyhřívaným sedačkám
A to tě vážně baví takové auto, kde nic nefunguje a ještě vypadá jak popelnice? To jsi mohl jezdit ve felicii a ne v 5kovem bavoraku, pokud to máš jen na dojizdeni z bodu A do bodu B.
Jo baví komfort je luxusní
Tak ten vzhled otázka tak max 10 000 Kč a vypadá slušně zajedu na vrakač a auto jak nové