Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Znáte někdo nebo už jste se byli podívat

Vše o E23, E32, E38, E65/E66, F01/F02, G11/G12
Odpovědět
Zpráva
Autor
JaraX
Kontaktovat uživatele:

Re: Znáte někdo nebo už jste se byli podívat

#5581 Příspěvek od JaraX »

kurevtor píše:
soukupadam píše:tři fotky na facebook, lákavej popis a lidi v tom hned viděj strašnou pecku auto.
a copak to neni pecka auto?
Ale proste klasika, je tam nabastlenej propan butan a ted to bude delat problemy.
tam sou horší problémy než propanbutan :D
Stepan1

#5582 Příspěvek od Stepan1 »

kurevtor: ani nemusíš nic umět. Stačí se mentálně smířit s 12h u pásu a seš nad pražským průměrem :lol:
Filozof

#5583 Příspěvek od Filozof »

Kurevtore máš z části pravdu ale já pracuji v oboru IT to jest 70procent času sedím u 1-4PC vzdáleně většinou čumím do 2-4 obrazovek a řeším instalace či opravy SW či občas něco přistane na stole tak to rozeberu opravím a pošlu opravené. Případně jdu něco řešit po firmě.
Ano mohl bych dělat pro další firmu třeba odpoledne ale to bych už jen pracoval bez soukromého času.
Asi jsi se nestaral o manželku a dvě děti co chtějí vidět tátu ... a ne jen v neděli na pár hodin.
Navíc o víkendu většinou jedu na chalupu a zabiji sobotu někdy i neděle opravama na baráku
Ideální je kompromis mít slušné peníze i čas na rodinu.

Kdo má rodinu ví své. Dnes je moderní dělat třeba 2x v týdnu z domu v některých firmách ale to u nás nehrozí. Mám ale tu výhodu že do firmy to nemám daleko tak si nestěžuji. Navíc nemám žádného magora šéfa což je taky výhra že se sním dá domluvit. Ideální by bylo souběžně dělat dvě zaměstnání ale to by mi asi neprošlo. :lol:

Opravami lidem PC si dnes moc nevyděláš je to spíše pro lidi co mají hodně času za pár korun. A o to abych si vydělal pár tisíc navíc nezbohatnu. V Praze si možná řekne každej pár tisíc za hodinu tak je to jinde tady max 200-350k za hodinu ...a pokud bys dělal 4h denně navíc a měl plno zakázek ok vyděláš si třeba 3x týdně 8kil to je 2400 x 4 je 9600kč navíc což je krásné ale to je ideál který nehrozí....většinou je to polovina za více dřiny. Jsi tady na dědině a v malém městě jak si řekneš víc jak 500-700kč mají tě za zloděje ikdyž na tom děláš například 3hodiny.
Takže je to nerentabilní se tady s někým dohadovat.... Před pár lety jsem to dělal ale fakt mi to přišlo na dobrotu na žebrotu ...zabil jsem spousty času a pak se dohadoval kvuli pár stovkám s nějakým kolenovrtem že 800kč je moc za 4hodiny práce a dva pc co jsem mu komplet čistil a reinstaloval s jeho spešl programy a nastavením...atd. To pak člověka nebaví taková práce.

Možná být v Brně jsou tam jiní lidé a zákazníci....
PetoK

#5584 Příspěvek od PetoK »

Hm, no to mas blbe... ale poviem ti asi tak, dobry IT-ckar zaraba dobre, takze niekde je chyba... a super IT-ckar urcite sa nevozi na E38 a uz vôbec nemusi slintat nad dakou starou vranou typu E65, ale vozi sa na iných autach. Porozmyslaj co som napisal.
kawaman

#5585 Příspěvek od kawaman »

kurevtor píše:ty mas (k tomu vsemu cos ve vybave mel) piano black volant? :shock: :bomb: wow. Do pici ty me ale seres kamarade :D :D :D 8-) ;)
Pro představu ;)
Jinak já ho sehnal, ale nešel do mého auta..
Přílohy
1AD6FFC9-768F-47C6-B5D1-AE0B8EDFB1C9.jpeg
1AD6FFC9-768F-47C6-B5D1-AE0B8EDFB1C9.jpeg (183.08 KiB) Zobrazeno 1709 x
Ex - Bmw E66 750Li 2007 individual
zzeli

#5586 Příspěvek od zzeli »

Filozof píše:řeším instalace či opravy SW či občas něco přistane na stole tak to rozeberu opravím
Sem myslel, ze neco programujes...
Mahla

#5587 Příspěvek od Mahla »

kawaman: To pianko by se mi líbilo. :P :P :P V čem byl problém, že ti to tam nešlo?
Filozof

#5588 Příspěvek od Filozof »

PetoK píše:Hm, no to mas blbe... ale poviem ti asi tak, dobry IT-ckar zaraba dobre, takze niekde je chyba... a super IT-ckar urcite sa nevozi na E38 a uz vôbec nemusi slintat nad dakou starou vranou typu E65, ale vozi sa na iných autach. Porozmyslaj co som napisal.
Já nemám nijak málo oproti lidem kolem mě proto jsem psal že pár tisíc navíc ani 5-8k mě nespasí za ten čas co mohu strávit s rodinou či věnování se druhému baráku.
Nejsem programátor co má 90k měsíčně to je fakt.

Ale na malé město mám příjem 2 slušně vydělávajících zaměstnanců což se dá pokud nemáš půjčky a závazky které splácíš.... (byt a barák...)

Nic o tom jsem se tu nechtěl bavit. Jen jsem odpovídal Kurevtorovi že celý svuj život trávit v práci nehodlám kvuli pár tisicovkám navíc sorry jako.... kdo má rodinu ví dobře o čem to je.
A podnikat jsem zkoušel pár let jsem navíc prachy měl ale když jsem potkal pár magorů co se semnou hádali kvuli pár korunám přestalo mě to bavit a raději dělám v práci a věnuji se dalším věcem než se dohadovat s lidma a mít třeba o 6-10k více....
NAvíc tady takových firem je více které opravují pc a sítě.
Už nejsou 90tá léta kdy to byl BOOM.

IT je dobře placené v Praze a v Brně v prestižních firmách od určité urovně s AJ či NJ apod. Ale spíše vedou programátoři kteří makají za 80-150k. To já nejsem. ;)
Arnie_one Člen Klubu
Člen Klubu

#5589 Příspěvek od Arnie_one Člen Klubu »

Cisty ajtak je mrtvy plemeno, odsouzeny dostat se na strop 40tis a umrit, pokud jsi neprosel evoluci a nedelas ERP a MES, tak chcipnes, ale je to vec kazdyho.
Praha a Brno urcite neni etalon prace pro ajtaka :) pokud nedelas pro SAP, nebo ORACLE, mozna seznam a Avast :)
E53 - M62TUB44
E70 - N62B48
E85 - M54B30
E63 - N62B44
Obrázek
kurevtor

#5590 Příspěvek od kurevtor »

Kawaman: videl jsem tenhle volant na zivo jednou, mozna to byl tenhle ktery jsi sehnal ty :D

Filozof: kdo chce hleda zpusoby, kdo nechce hleda duvody. Nechtit je taky legitimni takze chapu.
kawaman

#5591 Příspěvek od kawaman »

Mahla - on by tam šel, jen ho chtěl kamarád :D

Kurevtor - je to dost možné, protože ho má v autě Patrik a mohli jste se potkat u Snejka.
Ex - Bmw E66 750Li 2007 individual
Stepan1

#5592 Příspěvek od Stepan1 »

k těm manuálům btw: Teď se na pražským bytě posraly stoupačky a vyteklo mi sousedovo hovno do vany. Instalatér došel, zavřel se v koupelně a než sem si sežral večeři, tak by hotovej, že si jde za správcem nechat proplatit fakturu. Necelý 3k, jenom práce, žádnej materiál.
Mě kdysi dávno chtěli vyhodit z víceletýho gymplu, že mám jít na učňák. Že já nešel ty vole :lol:
kurevtor

#5593 Příspěvek od kurevtor »

Kawaman: jo tak to sem si myslel, ze to muselo bejt jeho auto. Jeho kara je opravdu, mmmmm noooo, rekneme specificka.... :lol:

Stepan: jako jo do pici, na co mame tituly, kdyz maj dneska remeslnici vyssi hodinovky nez my? :lol: A to nepocitam, ze sme mohli ridit kombiky :(
Jinak sousedovo hovno ve vane hodne dobry. Chtel bych. Ja bych do te vany uz znovu nevlez i kdybych to mel vyrvat a dat tam novou za bura z hornbachu tak radsi to nez se koupat s pocitem kontaminace hovnama tech buzerantu co dupou nade mnou. Nastesti mam rohovej byt a nademnou uz nikdo neni, tohle bych nedal...
Stepan1

#5594 Příspěvek od Stepan1 »

jsem tam nalil celý savo a nechal 4 hodiny odstát, ty dva roky do rekonstrukce už to vydrží. Pak mám už vybranou chuťovku, 2,5x4metry, si tam večer vždycky kecnu a budu pouštět papírový rodičky :lol:

tenhle byl asi nějakej úplně jinej, neměl ani kombíka, ale nějakou polododávku od Citroenu. Něco jako VW Caddy

Edit: A jako jo ty vole. Kdybych si mohl dát zpětně jednu radu, tak se vyseru na celej gympl, doklepu základku, udělám si jakoukoliv SPŠ a teď jsme vysmátej s kilem+. Tak aspoň mladýmu to za 30 let budu moc říct, já už to nějak promrdal :lol:
zzeli

#5597 Příspěvek od zzeli »

Stepan: Ty se budes koupat v bazenu? :)
Za 30 let to muze bejt vsechno jinak, diplomy muzou bejt v mode.
rhinos

#5598 Příspěvek od rhinos »

Stepan: no to vis ted je to samy ekonom nebo nedej Boze filozof a makat se nikomu nechce ;) Tak kdyz potrebujes tu "spinavou" praci tak si musis radne zaplatit.
Uprimne to co k nam pada z VS je pouzitelne tak z 5%. Vetsinou ti co prekousnou ze ve skole se nauci pracovat s tabulkami a vyhledavat informace a teprve ted se nauci konecne veci co budou ve strojarine potrebovat
Stepan1

#5599 Příspěvek od Stepan1 »

zzeli: jj, ale zuby už si budu muset čistit u dřezu, protože k umyvadlu v koupelně se nedostanu. :lol:
rhinos: manuálů už je snad i dost, my spíš bojujem s tím, že lidi furt volají, chtěli by věci, ale nejsou lidi, co to nakreslí a nacení :?
zapo

#5600 Příspěvek od zapo »

zajimavej kus... DD, Logic, Club... jen skoda tech pruzin. Ale zkusene oko mistnich mozna pozna vic nedostatku. Zna nekdo prodejce? Obcas se od nej nejaka e65 objevi...
https://auto.bazos.cz/inzerat/101841010 ... --Stav.php
Odpovědět