Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

e66 - právě jsem koupil a mám hodně dotazů

Vše o E23, E32, E38, E65/E66, F01/F02, G11/G12
Odpovědět
Zpráva
Autor
matiz
Kontaktovat uživatele:

Re: e66 - právě jsem koupil a mám hodně dotazů

#1481 Příspěvek od matiz »

Co tam mas za kola? Jedny R19 mam, bojim se ze mi zustanou na veky veku, protoze jsou se mi nelibi a jeste v chromu. Holt gerchan mel vkus, no :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
soukupadam

#1482 Příspěvek od soukupadam »

Matiz to mas style 92?
matiz
Kontaktovat uživatele:

#1483 Příspěvek od matiz »

Ne, je to nejake neorigo ze specialni edice pro pasaky, gangstery a majitele kolotocu -) Kdybych sem dal foto tak vym chcipnou monitory -)

Na leto mam dvacitky, bohuzel ale s cinskyma gangkang pneu. Vzorku maji dost, vyhodit se mi je nechce. Tak doufam ze si na nich nerozbiju rypak -)
bouloclo

#1484 Příspěvek od bouloclo »

Mně se ten black sapphire na sedmičce libí nejvíc, takže za mě :thumbsup: Dál už je to taková klasika. Spíš by mě taky zajímalo o kolik se dá sedma ještě stáhnout, protože ty facelifty docela padaj a ten cenovej rozdíl proti 6er začíná být nějaký velký. :lol: Sice je s šestkou víc zábavy, ale radši sedmu než koncern. :D
soukupadam

#1485 Příspěvek od soukupadam »

Čau, jak se tady řeší ta trubka chlazení? Motor ven a nebo dával někdo tu teleskopickou bez vyndání motoru?
Voda mi z toho nechčije, jenom mě zajímá potencionální strašák.
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#1486 Příspěvek od JaraX »

on to žádnej moc velkej strašák není, a sníženým termostatem to prakticky vyloučíš.
teleskopická je blbost, za tu cenu přetěsníš pul motoru, lepší vždy origo řešení.
cheater

#1487 Příspěvek od cheater »

To je ta teleskpická trubka tak drahá? Myslel jsem že stojí pár korun, vždyť to zase není nic tak extra.
pGb

#1488 Příspěvek od pGb »

Kolem té výměny je spousta práce a opravdu se vyplatí udělat přetěsnění celého motoru pořádně. Navíc přitom jde zajistit spousta věcí dopředu. Na teleskop se vyser, pokud ti něco budou radit uživatelé jarax nebo snejk, tak je poslechni.
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#1489 Příspěvek od JaraX »

teleskopická trubka stojí od 8k, demontáž sání, řemenice kliky, vodní pumpy, rybníčku, vyřezání trubky, montáž druhé, rybníček zpět, buřtík, pumpa, trubka, sání, máš tak 8 hodin práce,
za 8 hodin už je motor z auta ven a z pulky rozebranej, za 8k co stojí teleskopická je origo trubka a polovina těsnění k tomu, ale pokud rád vyhazuješ peníze, hura do toho. a samozřejmě ta teleskopická podle nemá životnost origo trubky.
cheater

#1490 Příspěvek od cheater »

Já doufám že trubka vydrží hodně dlouho :o
soukupadam

#1491 Příspěvek od soukupadam »

Nerad vyhazuju peníze za trubky, proto se ptám.
fishmaker Moderátor
Moderátor

#1492 Příspěvek od fishmaker Moderátor »

Origo trubka je jedna z nejlevnejsich veci na tom celym...ale rovnou se zkontrolujou i rozvody, pretesni dalsi veci, ... teleskop je pro lidi co chtej "nejlevnejc" opravit unik vody a pak to rychle prodat...
First EX : BMW e38 740i 6/1995
Second car : BMW e66 745Li 3/2002
Third EX : BMW f01 740i 3/2009
cheater

#1493 Příspěvek od cheater »

Asi největší problém bych viděl v tom kdo ti udělá komplet motor. 100 tisíc si myslím že je slušná, ale těch lidí co se do toho pustí asi moc není. :ja_nic:
ettore

#1494 Příspěvek od ettore »

Superkamilos dělá komplet motor za 20k a ještě ho přitom 5x rozebere :lol:
jardan

#1495 Příspěvek od jardan »

soukupadam píše:Ja tam nechci zadnej changer ani cd ani dvd, uz se vidim.jak sedim u pc a vypaluju cd jako kdyz mi bylo 12.
Dvojity okna nepotrebuju, jezdim s loktem z okna.

Cerny kola nebudou, ruzenec taky ne, ksiltovka ta bude.

Chci R19
takhle jsem přesně přemýšlel co s tím changerem budu dělat respektive jak ho využiju nakonec jsem našel doma náký starý origo Cd když jsem si je ještě kupoval :D když je náhodou pustím slušná nostalgie :D :D a myslím že už tam shnijou :lol:

jestli se tu dobře učím tak myslím že jako majitel sedmi nemáš jezdit se staženýma oknama a nechat se otravovat okolním ruchem :roll: :lol:
kurevtor

#1496 Příspěvek od kurevtor »

jardan píše:jestli se tu dobře učím tak myslím že jako majitel sedmi nemáš jezdit se staženýma oknama a nechat se otravovat okolním ruchem :roll: :lol:
Jakoby jooo, ale v podstate nee. To co zminujes jsou konvencni sedmickari... Takovy ti vyklidneni.
Ale ja si treba vybral byt curak a proto jezdim se stazenyma a sem to ja kdo vytvari ten ruch a otravuje tim okolni svet. Proste nejlepsi obrana je utok :D
Jednou jsem vyzvedaval kamose doma nekde v centru (baraky nalepeny na sebe, na ulici kostky a zadny stromy, vsechno se tam ozyva, vse hluk odrazi ale nic nepohlcuje). Typek bydlel v patym patre... Prisel sednul do auta a prej ty vole ja normalne slysel pres vokna jak se blizi neco hlucnyho a jak to zastavilo pred domem a to si byl ty :lol: Zahralo me to na srdicku, ze je moje sedmicka az tak hlucna :Kapela:
Corleon

#1497 Příspěvek od Corleon »

Sice nemam 7er, takze nevim jestli jsem opravnen prispivat do diskuze na tohle tema :D Ale taky preferuju stazeny okna a kraval. S oknama dole je lip slyset vejfuk (Eisenmann race, naprosto ho miluju), obcas nemam pustenyho ani logica a posloucham jen auto :) Prijde mi to proste lepsi, nez mit zavreny okna a moc nevedet o okoli. Mam podobnou storku. Jel jsem vyzvednout kamosku a byly jsme domluveni, ze pocka dole pred panelakem (taky sidliste, vsechno se rozlejha na vsechny strany atd.) a ona stoji o kus bliz na krizovatce, ze me prej slysela prijizdet, tak mi sla naproti :lol:
Stepan1

#1498 Příspěvek od Stepan1 »

A vás nesere ten vítr?
Corleon

#1499 Příspěvek od Corleon »

Ve meste ne, mimo mesto vetsinou zaviram okna, prave kvuli vetru.
jardan

#1500 Příspěvek od jardan »

kurevtore už ani nevím kdo to tu psal ale hned mě to napadlo :lol:
asi přestávám být čůrákem dělal jsem tohle vždy teď už mě zůstaly asi jen ty otevřený okna bordel už moc nedělám asi stárnu :D i když někdy se hvězdy otočí :lol:

mě jen sere že nemám šíbr jelikož pokud je na to počasí tak mám auto otevřený dokořán vždy
Odpovědět