Dál už je to taková klasika. Spíš by mě taky zajímalo o kolik se dá sedma ještě stáhnout, protože ty facelifty docela padaj a ten cenovej rozdíl proti 6er začíná být nějaký velký.
  Dál už je to taková klasika. Spíš by mě taky zajímalo o kolik se dá sedma ještě stáhnout, protože ty facelifty docela padaj a ten cenovej rozdíl proti 6er začíná být nějaký velký.  Sice je s šestkou víc zábavy, ale radši sedmu než koncern.
 Sice je s šestkou víc zábavy, ale radši sedmu než koncern.  

takhle jsem přesně přemýšlel co s tím changerem budu dělat respektive jak ho využiju nakonec jsem našel doma náký starý origo Cd když jsem si je ještě kupovalsoukupadam píše:Ja tam nechci zadnej changer ani cd ani dvd, uz se vidim.jak sedim u pc a vypaluju cd jako kdyz mi bylo 12.
Dvojity okna nepotrebuju, jezdim s loktem z okna.
Cerny kola nebudou, ruzenec taky ne, ksiltovka ta bude.
Chci R19
 když je náhodou pustím slušná nostalgie
  když je náhodou pustím slušná nostalgie  
  a myslím že už tam shnijou
 a myslím že už tam shnijou   

Jakoby jooo, ale v podstate nee. To co zminujes jsou konvencni sedmickari... Takovy ti vyklidneni.jardan píše:jestli se tu dobře učím tak myslím že jako majitel sedmi nemáš jezdit se staženýma oknama a nechat se otravovat okolním ruchem

Zahralo me to na srdicku, ze je moje sedmicka az tak hlucna
  Zahralo me to na srdicku, ze je moje sedmicka az tak hlucna  
 Ale taky preferuju stazeny okna a kraval. S oknama dole je lip slyset vejfuk (Eisenmann race, naprosto ho miluju), obcas nemam pustenyho ani logica a posloucham jen auto
 Ale taky preferuju stazeny okna a kraval. S oknama dole je lip slyset vejfuk (Eisenmann race, naprosto ho miluju), obcas nemam pustenyho ani logica a posloucham jen auto  Prijde mi to proste lepsi, nez mit zavreny okna a moc nevedet o okoli. Mam podobnou storku. Jel jsem vyzvednout kamosku a byly jsme domluveni, ze pocka dole pred panelakem (taky sidliste, vsechno se rozlejha na vsechny strany atd.) a ona stoji o kus bliz na krizovatce, ze me prej slysela prijizdet, tak mi sla naproti
 Prijde mi to proste lepsi, nez mit zavreny okna a moc nevedet o okoli. Mam podobnou storku. Jel jsem vyzvednout kamosku a byly jsme domluveni, ze pocka dole pred panelakem (taky sidliste, vsechno se rozlejha na vsechny strany atd.) a ona stoji o kus bliz na krizovatce, ze me prej slysela prijizdet, tak mi sla naproti   

i když někdy se hvězdy otočí
  i když někdy se hvězdy otočí