ale vsak my uz to tu vsichni vime FilozofeFilozof píše:já vám rozumím oběma. no krásnej kus co má aspon slušnou výbavu 745-750i sehnat bude oříšek. 300k za to nedám a 130-180k bych i dal ale nejprve bych musel z jara prodat svoji e38. a pak bych dlouho hledal ... je to nedostatkové zboží...
Nepotřebuji individual ani full výbavu na to nemám 300-400k.
Prostě pěkně vybavenou 7mu za krásné peníze ... v DE mají už i face 750ky kolem 160-190k co jsem koukal.
A hlavně při mém nájezdu 10-15k ročně chci aby auto nežralo moc peníze. Prostě servis za 20k ročně max. Jak psal jarax že jeho auto nic nechce tak si to také představuji.

Zaprve, nekolikrat jsi mi radil at si zalozim topic na neco co jsem jen zminil - proc si ty nezalozis topic Filozof kupuje E66, kdyz to tu vomilas fakt vsude?

Zadruhe, nechci tim zasirat tohle tema, hodilo by se to do toho tveho, ale proc kdyz ti kurva drat vsichni vcetne Snejka a Jaraxe napisou jak to je, tak si furt jedes svou pohadku? Je to TAK JEDNODUCHY: Bud koupis "levne" a pak je asi jasny, ze musis kousnout nejaky kompromisy nebo koupis za rekneme fer cenu a pak utratis vic a mas lepsi vrak. Proc tu ale furt dokola spekulujes jak koupit levnou nejezdenou a vybavenou za levno? Je tezky pochopit, ze to nejde?
Misto aby sis rekl OK budu muset prihodit 100 tisic k porizovaci cene a smiril se s tim tak ne, radsi budes furt filozofovat a cekat a trvat na sve cene. Jenze ty to nikdy nekoupis. A az ti pred smrti probehne ve vterine zivot pred ocima tak uvidis jen sebe jak sedis u bmwklubu. A jeste si uvedom: mas prani servisovat do 20tisic za rok. Kamo tak se na sedmicku rovnou vyser a uz o tom prestan spekulovat.