To jsou symptomy kroužku pod volantem. Někdy pomůže vyčistit. Svítí ti to furt? Vrací se ti blinkr?
Me se to rosvitilo jednou rano, když jsem potom jel z prace, tak už to bylo bez problému. JaraX mi rikal, té takhle jednou to mám brát jako informaci, ze ten systém tam je a funguje
stál sem cca 10-15 min. na drajvu u mekáče s aktivovanym auto hold
popojížďky k okýnku v pohodě, pak dostanu žrádlo, rozjedu se a rozsvítilo se to..
dnes ráno přijdu, nastartuju a auto opravený, cestou do práce žádný náznak chyb..
- to máš za to že žereš ty sračky v mekáči, to auto tě vychovává
- uvidíš až se to objeví znova, zkus ty blinkry
- pokud je to DSC jednotka, tak to poznáš tak že obvykle zlobí za tepla a za studena jde, kroužek zase nejčasteji zlobí za studena.
když to řešíš sám a nemáš diag tak je to těžky, tady každej čeká že tu sedí jasnovědci, pak ti napíšou otoč kolečkem idrive 5x doleva, 10x oprava, zapni ostřikovače a prdni si a problém je opraven.
JaraX píše:- to máš za to že žereš ty sračky v mekáči, to auto tě vychovává
- uvidíš až se to objeví znova, zkus ty blinkry
- pokud je to DSC jednotka, tak to poznáš tak že obvykle zlobí za tepla a za studena jde, kroužek zase nejčasteji zlobí za studena.
když já mam tuhle putiku nejradši..
ok budu sledovat až se to objeví znova
díky všem
Hlásim sa do klubu vianočných stromčekov, svietia mi tie isté kontrolky.
V DSC je zapísaná chyba tlakového snímača.
Občas sú hodnoty asi ok - pri voľnobehu 2-7bar, po stlačení brzdy to lezie ku 70bar.
Ale keď nabehne chyba, tlakový snímač ukazuje 290bar.
Chyby sú uložené aj v prevodovke a v parkovacej brzde (v nej skôr zomlelo plastové prevody), čosi s CAN zbernicou a brzdovým signálom.
Po reštarte auta je to niekedy ok, inokedy nie.
muze to bejt oboji... snimac odcahzi strasne casto, ale taky vedeni (dratky v jednotce)... vymen snimac a uvidis.. to je na hned..
a kdyz to nepomuze tak jednotka... nemas moc na vyber... sere se oboji asi tak nastejno. ale jako snimacu uz sem vymenil fakt hromady a byly to snimace... tezko bych uz na vrakach co mam nejakej hledal..