mám e53 rok 04 s navigací 16:9 kde je i nastavení nezávislého topení (webasco). Na podzim jsem zkoušel nastavit bufík. Ráno bývalo už okolo 10 stupňu. Pokaždé co jsem sedl do auta, fučel z průduchů jen studený vzduch, tak jsem usoudil, že je KO bufík. Dnes jsem auto vezl do servisu, po cca dvou tydenní přestávce, kdy se s autem nejezdilo jsem nemohl nastartovat skrz vybitou baterii. Když jsem otočil klíčkem, cvakl starter, odněkud se ozvalo pípnutí, celá palubovkla se mi přepla do němčiny (mám angličtinu), teplotu ukázalo -30 stupnu a po vypnutí klíčku napsalo něco jako Kauf..bla bla bla .... Pak jsem nastartoval přes kabely, nastavení zůstalo stejné až na kilometry na palubovce a zůstal rozsvícený oranžový trojuhelník 4x4. Po dojezdu a odstavení v servise jsme se dívali na bufík, že bych ho chtěl dát do kupy a na přiložení ruky byl celý zahřáty (tak i voda na palubní desce, kde byla ručička těsně pod koncem modré, když jsem nastartoval.. což mi přišlo divné..)
Má otázkla tedy zní:
1) trojuhelník by měl teoreticky zmizet po nabití baterky
2) vyresetovalo se něco?

3) jak má fungovat to nezavislé topení, popř. jaká tma může být závada. popř. od kolika stupnu teda funguje
Díky moc za každou radu.