Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
e65 vs e60 - rádce při koupi
Re: e65 vs e60 - rádce při koupi
kufr koduju všem svým zákazníkům, proto ti to kawamane jde.
a čím budeš svitit když nebudeš mít US:DRL ? budeš ničit xenony?
a čím budeš svitit když nebudeš mít US:DRL ? budeš ničit xenony?
Bohužel nemám zatím žádné foto 7er natož s US svícením
Ano Jardo, budu ničit a vypalovat xenony, stejně chci retrofit od Snejka (bez úprav AE). Nevím jak moc bych je při mém nájezdu 7tis.km za rok, z toho jsou ještě tak 2tis.km v zahraničí kde se svítit nemusí, moc pošetřil
Na mé Scanii která má najeto přes 900tis.km a je to rok výroby 2012 jsou původní výbojky, původní paraboly, původní startéry a svítí to jako za mlada. Rozdíl je v tom že má sklo namísto plastu.

Ano Jardo, budu ničit a vypalovat xenony, stejně chci retrofit od Snejka (bez úprav AE). Nevím jak moc bych je při mém nájezdu 7tis.km za rok, z toho jsou ještě tak 2tis.km v zahraničí kde se svítit nemusí, moc pošetřil

Na mé Scanii která má najeto přes 900tis.km a je to rok výroby 2012 jsou původní výbojky, původní paraboly, původní startéry a svítí to jako za mlada. Rozdíl je v tom že má sklo namísto plastu.
E53 4.8is Individual + e70 4.8i M paket
A možná to nechám, spíš než vzhled mi vadí že si nemůžu při zapnutém klíči dát normální parkovačky s AE.
Nebo dělám něco špatně
? Na e53 to máme taky tak.
Nebo dělám něco špatně

Dnes lego v podobě kolem od airboxů, hlava mi to nebere co toto mohlo způsobit, ale osobně typuji na výrobní vadu 

- Přílohy
-
- DSC01321.JPG (175.77 KiB) Zobrazeno 2738 x
-
- DSC01323.JPG (96.15 KiB) Zobrazeno 2738 x
-
- DSC01334.JPG (119.69 KiB) Zobrazeno 2738 x
KO obě kolena, pravé dole u vstupu do kabiny, levé pro změnu nahoře u vstupu do boxu. Levý box rozpadlé zajištění u blatníku. Člověk se toho dotkne a sype se to, pohladí šroubovákem a udělá v tom díru, přijde mi to jakoby to leželo v zemi a někdo to po milionu let vykopal a chtěl použít. Rozpad plastu by tomu tedy odpovídal.
Tak jsem to trochu polepil aby to vydrželo než budou nové, psal jsem Snejkovi jestli nemá nějakého dárce aby to nejdřív testnul než půjdou nové.
Tak jsem to trochu polepil aby to vydrželo než budou nové, psal jsem Snejkovi jestli nemá nějakého dárce aby to nejdřív testnul než půjdou nové.
- Přílohy
-
- DSC01332.JPG (155.65 KiB) Zobrazeno 2736 x
-
- DSC01325.JPG (103.45 KiB) Zobrazeno 2735 x
tehle nadechu a drzaku filtru mam asi 20 to si klidne prijed a nemusis to lepit
Chemoprén je na venkovní použití jen na chvíli.Aspoň moje zkušenost.Lepší je dvousložkový epoxid.
Taky bych to typoval na nevhodnou chemii co toto způsobila.Jenom ,aby to něco neudělalo s chladičem a gumovými díly. To by byl větší průser.
Taky bych to typoval na nevhodnou chemii co toto způsobila.Jenom ,aby to něco neudělalo s chladičem a gumovými díly. To by byl větší průser.
chladič má E65 celohliníkovej, není na něm nic plastovyho jako měli starší modely a pak to praskalo.
ale časem trpí expanzka a hadice, nejvíc tím že tam někdo naleje červenou kapalinu, to se pak rozkládá uplně pod rukama.
ale časem trpí expanzka a hadice, nejvíc tím že tam někdo naleje červenou kapalinu, to se pak rozkládá uplně pod rukama.
to je zajimavy ze ja i asi dalsich 50 zakazniku cervenou kapalinu ma a nic zajimavyho se s tim nedeje... rozhodne sem si nevsimnul ze ti co maji modrou by na rozklad expanzek a hadic netrpeli... rozklada se to vsem stejne jak se tomu chce...
kdyz si ted vzpomenu tak za posledni dva mesice jsem vymenil asi 15ks hadic rozlozenejch na blato a vsichni meli modrou... a 90% z nich byly 750ky a semtam nejaka 745 a arnieho 735
Lepím to pro dobrej pocit, stavím se.Snejk píše:tehle nadechu a drzaku filtru mam asi 20 to si klidne prijed a nemusis to lepit
no jo, na moravě vše funguje jinak jak v čechách, ted tu byla 745i kde chcala voda asi na 3-4 místech a červená voda, všecko se rozpadalo pod rukama, pak E92 kde se dokonce rozložily o-kroužky pod přírubama a zase červená, a takových aut už bylo desítky a prostě uniky kapalin na autě kde je červená chladící kapalina řešíme mnohem mnohem časteji, ale třeba je to jen tím že lidi když jim chybí voda, dolijou červenou
Nevím z čeho se to mohlo takhle rozesrat, jsou to fakt jenom ty kolena, jinak nikde nic, měl jsem sundaný dekly, vše jsem ohmatal a každý plast co má být plast se tváří jako plastls píše:Chemoprén je na venkovní použití jen na chvíli.Aspoň moje zkušenost.Lepší je dvousložkový epoxid.

Problém s tou kapalinou nebude barva,ale jejich míchání.Modrá dolitá červenou/růžovou bude ten problém jsou nemísitelné a vzniká asi žíravá kapalina.V Čechách si nikdo nedolije ani kapalinu do ostřikovačů bez návodu a tak dodržují předepsané. 

jj to je možny.
Proto zasadne pokracuju v tom co tam je, kdo ma cervenou ma i nadale cervenou, kdo modrou tak modrou. Zadny zmeny zbytecny
to ja podstivě vyplachuju, čistím, dávám G11
Mám to jak píše Snejk, stejně u všech N62 mám hadice, x/o kroužky komplet nový vč Expanzky, to prostě teplem a věkem nevydrží u M62 taktéž.
E53 - M62TUB44
E70 - N62B48
E85 - M54B30
E63 - N62B44

E70 - N62B48
E85 - M54B30
E63 - N62B44