A už vidím, jak se majitel RS6 za tři míče cpe někde u lesa do kufru

V pohodě, ještě by jsi pak chtěl mojíkurevtor píše:more nemluv furt za druhy, klidne se kabyrovi vyfotim a poslu mu svou fotku pro pobaveni, ale nevidim k tomu jedinej duvod.Filozof píše:Pokud jsi myslel že se ti kurevtor vyfotí tak to asi ne...A svou fotku sem verejne dat nechci, protoze to v digitalnim svete nedelam, svou fotku nemam nikde, ani na linkedin. IG a FB nemam a nikdy jsem nejel selfiesracky jak lil snapchat bitch.
Co tomu brani? Ja myslel ze staci LM2, FLA, zapojit, nakodovat a odjezd.- předFL asistenta dálkových světel neměl a pokud má adaptivní světla tak, tak nejde ani rozumně dodělat.
AUX se da dodelat...i do předFL...podmínky jsou FL monitor, ASK s výrobou od 6/2006 myslim...plus kodovani...matiz píše:AUX - da se to nejak jednoduse dodelat? Ja mam za to ze ne, ze pouze dension 500 za desitku.
ano je to nezávislé, můžeš mít idrive, můžeš mít sedačky, když nemáš ani jedno, loketka je celá kožená, když máš jedno z toho nebo obojí, je dřevěná, pak už se to konfiguruje dle blbostí typu výhřev, odvětrání atd- ten zadní idrive, tam je kolečko v loketní opěrce ikdyž nejsou přítomny komforty?, resp. jak je to s loketní opěrkou, je pro všechny sedačky stejná a jen se na ní objevují tlačítka?
odvětrání šlo k nasce a merinu, nešlo ke clubu, i zde platí, odvětrání = tvrdší sedačkyodvětrávání sedaček šlo (opět podle ceníku) k nasca kůži, ale tady na fóru jsem se dočetl, že i k merinu, jak to je?
adaptivní světla byli i u předface, zbytek od facuporovnal jsem si ceníky 2002 vs. 2008 a koukám, že ve výbavě přibylo jen![]()
adaptivní světla, FLA, NV
jj jenže 745i dá víc práce sehnat pěknou a vybavenou, přece jen faců je víc a jsou mladší.takže "moje skromná" konfiguracecestou nejmenšího odporu a nejnižší ceny; primárně auto do města pro manželku...
pěkná tmavá barva (klidně moccabraun, JaraXi), pěknej interiér (mimo šedou a překližka dřevo možná i vše), otázka je ten long, názor tady znám, ale tipnu si, že je větší výběr u krátké a účel splní
745i - předpokládám, že bude levnější než 750i (aspoň tak to bylo u E64), navíc před FL se většině moc nelíbí a já to mám naopak
hydrokufr je must have, ale dle tvé must have výbavy to bude mít to auto automaticky.nice to have
komforty vzadu s větráním, zadní idrive a DVD měnič (dtto komentář jako u Merino kůže, navíc děti jsou větší a maji ty svoje ipady a iphony),
adapt. světla (ty ale jsou hodně, předpokládám), FLA (u FL, nebo dodělat u předFL),
hydrokufr (nebo must have??)
tady nejsou - SA524, ale to je fakt detail...JaraX píše: adaptivní světla byli i u předface, zbytek od facu
to souhlasím, navíc, jestli to bude někdy aktuální, tak za dýl a to už 745i pěkný nebudou... budu rád za nějakou z posledních 750ijj jenže 745i dá víc práce sehnat pěknou a vybavenou, přece jen faců je víc a jsou mladší.takže "moje skromná" konfiguracecestou nejmenšího odporu a nejnižší ceny; primárně auto do města pro manželku...
pěkná tmavá barva (klidně moccabraun, JaraXi), pěknej interiér (mimo šedou a překližka dřevo možná i vše), otázka je ten long, názor tady znám, ale tipnu si, že je větší výběr u krátké a účel splní
745i - předpokládám, že bude levnější než 750i (aspoň tak to bylo u E64), navíc před FL se většině moc nelíbí a já to mám naopak
no jo, s jídlem roste chuť a to člověk nevymýšlí alcantara strop, koženou palubní desku, individuál a tak... spíš takový nenápadnější auto, co by nemuselo být za balíkhydrokufr je must have, ale dle tvé must have výbavy to bude mít to auto automaticky.