Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
X5 E70 4,8i - kouř z motoru
X5 E70 4,8i - kouř z motoru
Zdravím. Z ničeho nic se mi začalo po nastartování auta kouřit z motoru a je cítit spálený olej. Po chvíli to ustane a auto jelo normálně. Když jsem k němu přišel druhý den, tak se to zase opakovalo. Běžným pohledem do motoru není nic vidět a pod autem žádná loužička oleje. Pouze se mi objevila chybová hláška "oil senzor malfunkcion". Díky za jakoukoliv radu. Do autorizáku fakt nejezdím, a neznám nikoho, kdo těmhle autům rozumí.
Re: X5 E70 4,8i - kouř z motoru
a to si takové auto kupuješ když na to nemáš mechanika?
někde ti teče olej, čidlo tlaku oleje, ventilvíka atd.
nech to zkouknout někým kdo tomu rozumí
někde ti teče olej, čidlo tlaku oleje, ventilvíka atd.
nech to zkouknout někým kdo tomu rozumí
Jarax neni jasnovidec, on to asi zna
Toohle jsem delal pred 2 tejdnama, ventilvika, cidlo oleje a jeste dalsi tesneni u e70 4,8.

E53 - M62TUB44
E70 - N62B48
E85 - M54B30
E63 - N62B44

E70 - N62B48
E85 - M54B30
E63 - N62B44

Díky za reakce. To není o tom, že si kupuji auto bez mechanika. Na tom autě jsem najezdil spousty tisíc km bez zásadního problému. Spíše jde o to, že jsem už poptal více servisů kde uvádějí opravy BMW, a každý od téhle motorizace dává ruce pryč.
Tohle je moje první BMW, tak se rozkoukávám. SNEJKOVI se nelze dovolat, a já na drzo bez objednání nejsem zvyklý nikam jezdit.
Tohle je moje první BMW, tak se rozkoukávám. SNEJKOVI se nelze dovolat, a já na drzo bez objednání nejsem zvyklý nikam jezdit.
jestli ti můžu poradit a Snejk ti vyhovuje - uhánět, uhánět, uhánět, sám to o sobě říká. Pokud je zle, stav se na drzo aspoň o rady, nic tím nepokazíš. Snejk si myslím, je takový dobračisko, až dopadl jak dopadl. Nemá čas.
Na nějaký kraviny můžeš mít nádvorního mechanika, ale na špeky znalýho. Servisy s velkým neonovým logem vrtulky ti to na 99% nevyřeší. Já to poznal na pašikovi z roku 94. 3x servis, pokaždý jiný, 3x diag po 1500,- a nic. Najednou zastrčená garáž kam bych nedal ani V3Sku a nějaký špinavý chlap mi udělal diag od ponku jen podle mého povídání, auto neviděl a zadax.
Tím jsem jen chtěl říct, že Snejk s JaraXem jsou guru ale je tu spousta dalších znalých, někoho si sežeň.
Pokud bych si nějakým způsobem (sice nevím jakým) znepřátelil svého mechanika, BMW jde hned z domu dokud ještě vrčí. Jo, jsem měkkej
Na nějaký kraviny můžeš mít nádvorního mechanika, ale na špeky znalýho. Servisy s velkým neonovým logem vrtulky ti to na 99% nevyřeší. Já to poznal na pašikovi z roku 94. 3x servis, pokaždý jiný, 3x diag po 1500,- a nic. Najednou zastrčená garáž kam bych nedal ani V3Sku a nějaký špinavý chlap mi udělal diag od ponku jen podle mého povídání, auto neviděl a zadax.

Pokud bych si nějakým způsobem (sice nevím jakým) znepřátelil svého mechanika, BMW jde hned z domu dokud ještě vrčí. Jo, jsem měkkej

Díky za podněty. Budu to zkoušet