Snejku - jsi v pohode?

To se mi líbí, akorát ve sklepě už je jen klimapanel, ovladač světel, ale žádný modul sedadel nemámmatiz píše:Sere te studena sedacka co -)))) Mas to mit. Definuj si teplotu od ktere chces aby se to aktivovalo a udelam to. Pokud mne pujcis jeden modul pro ovladani sedadla.
vlastnemec má pravdu, třeba na nasce se potíš podstatně víc jak na merinu nebo clubu, asi je to dáno strukturou kůže, ale samozřejme na všem se budeš potit, jen na něčem víc a na něčem mín. mám třeba takovy divny tričko, a to si nasadíš a seš hned spocenej, takovej nějakej divnej material.ettore píše:Na kvalitní kůži se nepotíš... a teď tu o červené karkulce
když si pod to igelitový tričko dáš funkční prádlo, budeš dýl suchý protože něco nasaje a máš pocit sucha, ale to snad každý víme.JaraX píše:nemužu ti to vysvětlit, možná do té sedačky, nevím.
jak je možny se potím v nějakym tričku víc jak v zímní bundě?
Dakotu jsem mel v e91 a davala se i do 5er a X5 jako zakladni kuze myslim. Podle pocitu ta Dakota v e91 a Nasca v e65 je stejna. Nebo minimalne hodne podobna.laik píše:JaraX píše:Prosím vás, když je řeč o kůži. Já mám údajně dakotu dle vin. To je co? Nějaká nasca nebo ještě něco horšího? Doteď to nevím.Dík
Taky jsme ji měli ve stodole, v paneláku se tuším jmenuje jinak ale je to dle mě to stejné je dost hrubá, ale kup si od JaraXe sadu na čištění a ona trochu změkne, mahagoni pokud má taky dakotu je jemnější a tam to dělal Péče o kůži, můžeš porovnat.laik píše:Hou hou, nenapsal jsem, že se dávala do E65![]()
To byl dotaz pod čarou, mám sporty v X5 a je to taková hrubá vepřovice, ale odolná kůže a nasca se mi zdá zase jiná....
OK, sorry, pochopil jsem, ze mluvis o e65. Jinak jak rikas, je to takova hruba odolna kuze. Nasca mi podle pocitu prisla velmi podobna, mozna ma na oko trochu jinou strukturu. Mel jsem ale ruzne barvy, i trochu odlisny stav sedadel, tak nemuzu presne rict, jaky je presny rozdil. Nejsem odbornik na kozene povrchy, nekdo urcite vi vic.laik píše:Hou hou, nenapsal jsem, že se dávala do E65![]()
To byl dotaz pod čarou, mám sporty v X5 a je to taková hrubá vepřovice, ale odolná kůže a nasca se mi zdá zase jiná....