prosím Vás o radu. Ne hal jsem ženě chipovat BMW E90; rok výroby 2011; 320 D. Ode dne montáže chápu mně to píše, že mám zajet do servisu, ohledně DPF filtru. Co s tím? Moc Vám děkuji za všechny Vaše názory.

Není lepší prostě koupit 330D když chceš víc síly?Piano píše:Ahoj,
prosím Vás o radu. Ne hal jsem ženě chipovat BMW E90; rok výroby 2011; 320 D. Ode dne montáže chápu mně to píše, že mám zajet do servisu, ohledně DPF filtru. Co s tím? Moc Vám děkuji za všechny Vaše názory.
muze to byt souhra nahod,je mozny,ze mas v haji termostat nebo zhaveni a neprobiha regenerace.zajed k nekomu na origo diag.a uvidis hned.ja mel v haji termostat,dpf pricpanej-vymenil se,spustila se regenerace pres diag.a uz dva roky v pohodePiano píše:Moc děkuji, za odpověď. Reklamace je určitě možná. Ale filtr pevných částí, se muže ozvat i později.
ja ho nemenil,u mne to delal termostat,dal jsem nove-oba a po regeneraci dpf v pohode.Piano píše:Originál diagnostika, proběhla před montáži chipu a i po něm. Před tím opravdu vše v pohodě a pak po montáži chipu, najednou DPF. Tak jsem to jel projet po dálnici, dle jejich instrukcí a na PC v autě zase chyba!!! A to ponekolikáté! Kolik Tě stala výměna filtru. Moc děkuji za odpověď a radu.
tak nech ten chip odstranit a uvidis,zda to bude dobry.odstranit bych to nenechal-zbytecny problemyPiano píše:Právě nesmazatelná a znovu opakující se chyba na diagnostice právě ten filtr. Buď chip odstranit nebo prý dokážou odstranit DPF a obejít pomoci softwaru i později technickou. A nebo koupit nový DPF!!! Ale to je raketa.
Jen aby.Piano píše:Právě nesmazatelná a znovu opakující se chyba na diagnostice právě ten filtr. Buď chip odstranit nebo prý dokážou odstranit DPF a obejít pomoci softwaru i později technickou. A nebo koupit nový DPF!!! Ale to je raketa.
Já jsem si dřív myslel že ten řetěz za motorem mají jenom benzínový modely, když jsem zjistil že to mají i naftový, a navíc už ani není dvojitej jako v e46 tak s tím můžou jít zpátky do Bavorska. Peníze nerostou na stromu.JaraX píše:to ještě počkej až zjistí že si koupil nejporuchovější naftový motor od BMW