Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Je možné aby úplně nový Báwo bylo až takový šmejd ?
Re: Je možné aby úplně nový Báwo bylo až takový šmejd ?
Všude kolem to vidím, ale když to tak čtu, napadá mě: Dá se dnes koupit nějaký dobrý spolehlivý auto jako nový
?

Možná Japonci a Korea? Přijde mi, že Evropský auta jsou obecně jedno horší než druhý. Nejvíc mě ale sere to chování v autorizovaných servisech... čím dál tím horší a je úplně jedno, jak drahý máš auto.
jj japonci se pořád drží jednoduchosti, ale životnost je prostě 100tkm, což už ale BMW nedá 

Nejaka trojka/jednicka v benzinu a zakladu by tech 150-200kkm mohla zvladnout ne? Nicmene, jakmile to ma mit vybavu a vetsi motor, tak se clovek asi musi pripravit na caste navstevy u dealera 

ani N47 ani přímovstříky nedaj 150tkm bez závady.
mám zákazníka s N47 v záruce, ještě nemá 100tkm a už to mělo asi 8 závad.
mám zákazníka s N47 v záruce, ještě nemá 100tkm a už to mělo asi 8 závad.
No já bych to viděl jako nějakou zákulisní dohodu mezi výrobci a servisáky
. Tak si říkám jestli takováto kartelová dohoda je vůbec zákonná ? 

těžko, jen se prostě šetří,
Co mazda 6 ? Borec ji má 6let od novoty a kolem 180k a nic na tom neřešil...prý jen oleje a filtry jinak nic jo a klasika brzdy.
Podle mě ty Mazdy a Toyoty jsou v pohodě.
No jasně já to myslel jako vtípek, vono v praxi by se takováto dohoda dala těžko realizovat a už vůbec ne utajit 

No speciálně u Mazd bych se bál hlavně koroze .Filozof píše:Co mazda 6 ? Borec ji má 6let od novoty a kolem 180k a nic na tom neřešil...prý jen oleje a filtry jinak nic jo a klasika brzdy.
- Don
Na to trpely predFL
...Jeep Cherokee 3.0D | E39 523iAT | E66 745Li | E53 X5 4.4iA | E39 528iAT LPG | RR Vogue L322 4.2 Supercharged
Chceš říci že dnes v roce 2018/9 nemají kvalitní antikorozní úpravu ?zvedavec píše:No speciálně u Mazd bych se bál hlavně koroze .Filozof píše:Co mazda 6 ? Borec ji má 6let od novoty a kolem 180k a nic na tom neřešil...prý jen oleje a filtry jinak nic jo a klasika brzdy.
jinak stále záleží jak se auto používá. Zda se koupí nové auto a stojí venku v zimě mrazu soli atd nebo se pravidelně voskuje umývá a odpočívá v garáži převážně....
Já osobně nevím do čeho jiného zábavného se silným motorem jít. Pokud bych dnes rozhodoval líbí se mi nějaké 335i 340i případně protože mám rodinu tak poslední kusy e61 550i nebo 750iL e66 nějakou libovici za 250-300k...
Jen se osobně bojím nákladů na BMW. A proto to možná dopadne tak že koupím rodinej vágen Ford S-max 2,5i Turbo. s LPG něco v plné palbě. Sice nudná krabice ale aspoň motor to má co jede líp jak běžnej segment.
http://moje.auto.cz/parkoviste/s-maxik-2-5t-Rugger.html
A jak děti odrostou pořídím 750ku. Ty pak budou za 4-5let stát zase méně ... počítám 150-200k budou krásné kousky.... možná.
Ted je to tak že to likvidují a v 8-10letech už to bude o něčem jiném.
Naposledy upravil(a) Filozof dne pon 19.11.2018 13:28, celkem upraveno 1 x.

no jak bych to řekl ...pracuji vzdáleně a mám tu 4 obrazovky u PC... notes a 3LCD a ktomu 2x pc na dálku opravuji ...tak někdy je čas jindy ne ... v pátek jsem tu měl 4x ntb nějaké IPhony a tablety a jednu pracovní stanici to bylo fajn dělo....
Když neděláš někde rukama ale u PC má to své výhody i nevýhody ... já to napíšu za pár ..někdy to píšu třeba s přestávkama ... napíšu větu dvě a pak pracuji ...dopíšu další větu ....pracuji .... atd.
Kdybych dělal práci rukama furt v terénu asi bych měl čas jen večer a ráno ....případně na oběd.
Jsou taky dny že tu pul dne či dva dny nejsem... občas není čas ... a občas i v práci lezu někde instalovat kamerové systémy atd když je třeba ... a vylezu z kanclu nebo nějaké APčko apod .

Když neděláš někde rukama ale u PC má to své výhody i nevýhody ... já to napíšu za pár ..někdy to píšu třeba s přestávkama ... napíšu větu dvě a pak pracuji ...dopíšu další větu ....pracuji .... atd.

Kdybych dělal práci rukama furt v terénu asi bych měl čas jen večer a ráno ....případně na oběd.

Jsou taky dny že tu pul dne či dva dny nejsem... občas není čas ... a občas i v práci lezu někde instalovat kamerové systémy atd když je třeba ... a vylezu z kanclu nebo nějaké APčko apod .

Tohle dela i bratr. Telefon porad na uchu a notas ani nevypina
Kdyz jsem zacinal po skole, tak jsem to delal taky jen s tim rozdilem, ze vzdalene to neslo. Bylo to obdobi modemu
.

to Filozof : Chceš říci že dnes v roce 2018/9 nemají kvalitní antikorozní úpravu ?
No je to s podivem , ale před cca půl rokem jsem na nové Mazdy a korozi četl docela děsivou recenzi. A nedávno bylo nějaké srovnání více aut co se týká antikorozní úpravy a taky nic moc. Vono to začíná vypadat , že začínají dělat nekvalitní auta aby se lidem nevyplatilo kupovat ojetiny .
Jsem zapátral, a tohle je jeden z článků o korozi v spojení s Mazdou. Je to mrzutý protože mě se Mazdy dost líbily. http://www.autoforum.cz/zivot-ridice/i- ... i-o-zivot/
No je to s podivem , ale před cca půl rokem jsem na nové Mazdy a korozi četl docela děsivou recenzi. A nedávno bylo nějaké srovnání více aut co se týká antikorozní úpravy a taky nic moc. Vono to začíná vypadat , že začínají dělat nekvalitní auta aby se lidem nevyplatilo kupovat ojetiny .
Jsem zapátral, a tohle je jeden z článků o korozi v spojení s Mazdou. Je to mrzutý protože mě se Mazdy dost líbily. http://www.autoforum.cz/zivot-ridice/i- ... i-o-zivot/
-
- Člen Klubu
To korodovaly předchozí 6ky, tahle generace je OK. Jsou to pěkný elegantní, ale zároveň trochu papíroví auta - Asie no. Otázka ještě jak jsou na tom doopravdy dobře ty SkyActive atmosféry s přímovstřikem. Pro mě oblíbenci, ale přesto obrovská nezajímavá skupina předokolek.
Co nový Gulie, už to taliáni smontovali aspoň trochu xvětu? Jsou to zadokolky. Pak leda Merglíky.
A co teda nový 3er F30 a spol. všechny motorizace šunty?
Co nový Gulie, už to taliáni smontovali aspoň trochu xvětu? Jsou to zadokolky. Pak leda Merglíky.
A co teda nový 3er F30 a spol. všechny motorizace šunty?

Filozof píše: Jen se osobně bojím nákladů na BMW. A proto to možná dopadne tak že koupím rodinej vágen Ford S-max 2,5i Turbo. s LPG něco v plné palbě. Sice nudná krabice ale aspoň motor to má co jede líp jak běžnej segment.
http://moje.auto.cz/parkoviste/s-maxik-2-5t-Rugger.html
A jak děti odrostou pořídím 750ku. Ty pak budou za 4-5let stát zase méně ... počítám 150-200k budou krásné kousky.... možná.
Ted je to tak že to likvidují a v 8-10letech už to bude o něčem jiném.

Filozof odklada nakup az odrostou deti. Zatim bere rodinnyho Forda.

Jo, proč jsem to napsal. Jeden velký nedostatek to má....nikdo s tím nechce jezdit

O hloupoučkou 53 je tlučka. K nevíře

Čím to je, čím to je?

Filozofe, jestli chceš, klidně tě svezu.

Naposledy upravil(a) laik dne pon 19.11.2018 19:51, celkem upraveno 1 x.
tchán to měl a provoz té věci stál asi 5x tolik co provoz stávající E65