Tak co byste mi poradili, rezne mi vrchni dil kapoty ....
byl jsem vcera u kamose lakyrníka a vubec se mu do toho nechce, rikal "vybrousime to, vyvarime to, ale jak to jednou rezne, bude to reznout dal"
v Inveltu zakladni cena 27.000,-- jenom za ty dvere, plus barva, ty kraviny okolo atd. = nesmysl
- takze co? sehnat jiny dvere? nebudou stejne na nic?
- opravit??? kde, jak ... chemicky sundat barvu, nechat pozinkovat atd.???
diky
O.
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
X5 zadní rezavá kapota - co s tím?
- Kolafa
- Kontaktovat uživatele:
X5 zadní rezavá kapota - co s tím?
- Přílohy
-
- REZ.jpg (180.49 KiB) Zobrazeno 3730 x
Re: X5 zadní rezavá kapota - co s tím?
Tak ty paty dvere reznou vsem kdo ma E53 a kdo rika, ze ne tak lze. U tebe to je nic. Ja bych vybrousil, chemie, pozinkoval a nastrikal. To ja to mel 100x horsi uz. Hlavne zespoda od svetel, kvuli tomu jsem menil 2x cely svetla na osvetleni SPZ, po druhy uz me to prestalo bavit, takze asi tak.
E53 - M62TUB44
E70 - N62B48
E85 - M54B30
E63 - N62B44

E70 - N62B48
E85 - M54B30
E63 - N62B44

- Kolafa
- Kontaktovat uživatele:
Re: X5 zadní rezavá kapota - co s tím?
jasne, zatim nic ....... páč o to pečuju!!Arnie_one píše:Tak ty paty dvere reznou vsem kdo ma E53 a kdo rika, ze ne tak lze. U tebe to je nic. Ja bych vybrousil, chemie, pozinkoval a nastrikal. To ja to mel 100x horsi uz. Hlavne zespoda od svetel, kvuli tomu jsem menil 2x cely svetla na osvetleni SPZ, po druhy uz me to prestalo bavit, takze asi tak.

s tim co pises bych i souhlasil, akorat nevim KDE chemie pozink atd.
tchan ma znamyho v Plzni co to delali, ale protoze NWO vedel, ze mi to zacne reznout, a ze bych mohl potrebovat zinkovnu,
tak na to pred par dny spadnul vrtulnik ...... náhoda? ne, je to řízený!! http://www.blesk.cz/clanek/zpravy-krimi ... vedci.html
jinak psal mi jeden rusák, že důvod toho reznutí je v tech plastovych protikusech sroubu, ktere drzi tu lištu se svetly ...
ze pry se ten plast tam malinko mrdlá, ale mrdlá se tam roky a proste vymrdlá ochranu na tom plechu a ten pak začne reznout ... ještě jsem to nerozebíral, ale možná má pravdu