Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

X5 zadní rezavá kapota - co s tím?

Vše o E53, E70/E71/E72, E83, E84, F15/F16, F25/F26, F39, F48, G01, G02, G05, G06
Odpovědět
Zpráva
Autor
Kolafa
Kontaktovat uživatele:

X5 zadní rezavá kapota - co s tím?

#1 Příspěvek od Kolafa »

Tak co byste mi poradili, rezne mi vrchni dil kapoty ....

byl jsem vcera u kamose lakyrníka a vubec se mu do toho nechce, rikal "vybrousime to, vyvarime to, ale jak to jednou rezne, bude to reznout dal"

v Inveltu zakladni cena 27.000,-- jenom za ty dvere, plus barva, ty kraviny okolo atd. = nesmysl

- takze co? sehnat jiny dvere? nebudou stejne na nic?
- opravit??? kde, jak ... chemicky sundat barvu, nechat pozinkovat atd.???

diky
O.
Přílohy
REZ.jpg
REZ.jpg (180.49 KiB) Zobrazeno 3730 x
Arnie_one Člen Klubu
Člen Klubu

Re: X5 zadní rezavá kapota - co s tím?

#2 Příspěvek od Arnie_one Člen Klubu »

Tak ty paty dvere reznou vsem kdo ma E53 a kdo rika, ze ne tak lze. U tebe to je nic. Ja bych vybrousil, chemie, pozinkoval a nastrikal. To ja to mel 100x horsi uz. Hlavne zespoda od svetel, kvuli tomu jsem menil 2x cely svetla na osvetleni SPZ, po druhy uz me to prestalo bavit, takze asi tak.
E53 - M62TUB44
E70 - N62B48
E85 - M54B30
E63 - N62B44
Obrázek
Kolafa
Kontaktovat uživatele:

Re: X5 zadní rezavá kapota - co s tím?

#3 Příspěvek od Kolafa »

Arnie_one píše:Tak ty paty dvere reznou vsem kdo ma E53 a kdo rika, ze ne tak lze. U tebe to je nic. Ja bych vybrousil, chemie, pozinkoval a nastrikal. To ja to mel 100x horsi uz. Hlavne zespoda od svetel, kvuli tomu jsem menil 2x cely svetla na osvetleni SPZ, po druhy uz me to prestalo bavit, takze asi tak.
jasne, zatim nic ....... páč o to pečuju!! :-D
s tim co pises bych i souhlasil, akorat nevim KDE chemie pozink atd.

tchan ma znamyho v Plzni co to delali, ale protoze NWO vedel, ze mi to zacne reznout, a ze bych mohl potrebovat zinkovnu,
tak na to pred par dny spadnul vrtulnik ...... náhoda? ne, je to řízený!! http://www.blesk.cz/clanek/zpravy-krimi ... vedci.html

jinak psal mi jeden rusák, že důvod toho reznutí je v tech plastovych protikusech sroubu, ktere drzi tu lištu se svetly ...
ze pry se ten plast tam malinko mrdlá, ale mrdlá se tam roky a proste vymrdlá ochranu na tom plechu a ten pak začne reznout ... ještě jsem to nerozebíral, ale možná má pravdu
Odpovědět