přesedlal jsem z E83 na E61 (535d 2008) a mám pár dotazů.. asi bych to nakonec vyzkoumal, ale..

favorite buttons - občas mi to na obrazovce vyskočí přes stavovou lištu (hodiny, mobil atd.) a nevím jak to dostat pryč ..?
po vypnutí radia se lišta zobrazí a zůstane viset do vypnutí motoru
ať se dotýkám (nemačkám) čehokoliv, tak se lišta nezorazí
navigace - lze nějak nastavit, aby tam rovnou skočila mapa?
auto ma alarm, ale kdyz podrzim dele tl. pro otevreni 5.dveří na ovladaci, tak misto poplachu se otevrou. Jak to?
zdá se, že zavíraní motorického víka kufru na dalkové ovl. není standard, ale že to je dokódované - možná se tím zruší "panic mode" - je to možné?
chtel bych casem dodelat USB.. co vse pro to musim sehnat? (donutit auto, aby streamovalo pres Bluetooth, asi nepujde, že?)
ne ze bych to nekdy pouzil, ale ma to pripravu pro nejaky mobil (snap-in modul) a na nem je tlacitko repreacku.. co to tlacitko dela?
je to tlačítko, kterým si auto přebírá mobil na repreáky a zpět
lze upravit stavovou lištu v iDrive? (tam co se zobrazuje cas a datum, telefon atd. - myslím tím, jestli lze nadefinovat co tam bude?
lze upravit co bude ve za hodnoty mezi budiky?
jde dokodovat rychlost
v návodu je popsáno, že se na budíku otáčkoměru mění "bílá" zóna - mě se to nehne ani při testu budíku - je to v pořádku nebo chyba budíku?
některá auta to mají, některá ne - zdá se, že nezáleží jestli benzín nebo diesel, ale mpžná před facelift ano a pofacelift ne?
v iDrive - checkControl jsou hlídány různé záležitosti údržby, ale není tam PDF, je to OK? (v nějakém videu jsem to viděl)
v iDrive - lze zobrazit navigaci na celou obrazovku?
budu pripisovat otazky i odpovedi..
díky predem za relevantni informace