Tak já se taky přidám.

Auto jsem koupil v lednu 2017 s nájezdem 293000km. Teď mám 350000km. Je to E65 750i rok 12/2005. Jarax mi řekl, jestli se spokojim se stavem a výbavou tak je to v poho. Nebyla to leštěnka a VOLL také ne. Nicméně základ to má. - adaptiv drive, komforty s odvětráváním vepředu, hydrokufr, 4kolečka klimy, velká navi, softclose, KA, L7. Auto bylo po celkém velkém servise a kupoval sem to s tím ,že je potřeba dořešit lpg a vibrace. jinak auto šlape myslím dobře.
takže před koupí co vím, že bylo uděláno:
- přetěsněn komplet motor
- dělaná trubka
- vodící lišty
- napínáky řetězuu
- přední ramena
-zadní ložisko
- olej v motoru
- nový reduktor + kabeláž
-vyvážení kardanu
-ložisko kardanu
-hardyna
-baterka
a ještě druhej altik
a teď co sem už dělal já:
- výměna MP3changeru - 5000kč
- žárovka zpátečky - 200kč
- chladič na servoolej
- cívky + seřízení lpg - 7500kč
- jeté letní pneu 8500kč
- pruchodka matu - 420kč
- těsnění matu - 400kč
- těsnění matu - 297kč
- vana matu s filtrem
- olej do matu
- expanzka - 1158kč
- hurní uložení předních tlumičů
- ložiska horního uložení přeních tlumičů
- dorazy + prachovky předních tlumičů
- půjčení druhých poloos na zkoušku - 500kč
- olej v diffu - 810kč
- nemrzka - 350kč
- něco za práci předchozích věcí
- kódování roletek - 700kč
- tapece celokožené + roletky - 10000kč
- loupací lakování části tapeců v Brně - 2000kč
- šroubky na roletky - 1500kč
- clonky (kryty kolem čudlíků zamykání zadních dveří) - 500kč
- nové zimní pneu 17" - 11500kč
- obutí a vyvážení zimních pneu - 800kč
- sahara
- výměna oleje a olej filtru
- revize lpg + stk + prohlídka auta - 5000kč
- xenony (žárovky) - 3000kč
- malé přední ramena lmi
- uložení zadní nápravnice - silentbloky + podložky
- uložení diffu
- geometrie 800kč
- brzdovka - 700kč
- vodní hadice velká - 2000kč
- vodní hadice malá - 1200kč
- nové letní pneu 19" 12200kč
- přezutí a vyvážení letních 19" 1500kč
- svíčky
- výměna oleje + olej filtr
- vzduch filtr
- kabinové filtry
- stěrače
- tyčky stabu
- výměna převodovky - zatím jen za práci
- dolití převodovky po výměně
No jarax si ze mě dělá srandu, že do toho seru peníze a dodělávám věci. Že dělá roletky, pak celokožene tapece. Ale ty byli jen vedlejší efekt. Při dodělání roletek se musí vyměnit v zadu tapece, protože jsou jiné. No a prodávající je měl v kůži tak mi dal všechny 4 ať je to stejné. Jediné co jsem dodělal byly ty roletky. Koupil sem je s vidinou , že tvl. dodělám to do 10000kč. No nakonec to vyšlo na 15000kč a ještě se mi olupuje lak na tapecích, ale co už. A další co chci dodělat je tažné. To moc E65 nemá a nestojí to kotel. Se zbytkem výbavy si vystačím, i když bych samozřejmě bral mnohem víc. A pak co by se mi moc líbilo je jaraxova úprava výfuku. ale to je za balík.
Takže doposud, když nepočítam palivo a pojištění, tak vše i s pneu i s těma roletkama, které nemusely byt jsem tam už za 127000Kč. - když do toho nebudu počítat pneu a ty roletky tak je to cca 77500Kč
co mě čeká v blízké době:
- komplet brzdy
- asi dám repasované edc , takže plus uložení a dorazy a prachovky
- jelikož nemám nivo, tak zvažuji dát silnější pružiny, když se budou měnit tlumiče
- lpg vstřiky
- lpg nádrž
- nějaké lpg hadicové T-kusy - předělání na velké tankování a předělání zapínaní lpg na lepší místo než je u kolena
- seřízení lpg
-dodělání tažného
-snížený termostat
- o kosmetice se nebavím, nemám leštěnku a jezdím s tím do obchodu, takže zbytečné
- mám oloupané zrcadlo v mlhovkách, takže svítí jak bludičky, ale nepoužívám je, tak ještě uvidím , zda je vyměnním.
- pak nějaký ten software
- seřízení lpg po výměně vstřiků
no a co by se mi líbilo ale nemusí být tak je ta klapka výfuku
NO ikdyž nemám VOLL tak sem s autem spokojený, ještě jak se dořeší to lpg a brzdy tak to bude pecka. A všechny co vozím, tak jsou na větvi i z takové (podle jaraxe) socky vraku.

- nic ve zlým.
z výbavy co nemám bych nejvíc bral nivo. to mě mrzí, jinak zadní komforty, nebo zadní idrive či vyhřívaný volant nebo ACC , to oželím. |A ještě škoda , že to není long a nemá dvojskla. Ale s tím se dá taky žít.