Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Znáte někdo nebo už jste se byli podívat

Vše o E23, E32, E38, E65/E66, F01/F02, G11/G12
Odpovědět
Zpráva
Autor
kurevtor

Re: Znáte někdo nebo už jste se byli podívat

#3541 Příspěvek od kurevtor »

Don píše:nejdrive E53 a ted E39... rodina first. Ted potrebuji neco na tri detske sedacky a pohodlne, takze bude RR protoze MPV nikdy a k tomu si casem pro sebe poridim E66 750/60
MPV nikdy haha :lol: souhlasim :P

RR ti schvaluju, ale ta L322 je takova moc decentni krabice... L405 zase bude stat raketu.. nepremyslel jsi o nejaky emericky picovine?
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#3542 Příspěvek od JaraX »

je to stejné, club = nappa, v E39 je taky megarozdíl jeslti máš nappu nebo toho hrocha co se dával
Filozof

#3543 Příspěvek od Filozof »

Jarax: Díky Jardo za odpověď. Chtěl jsem vidět ne co vše má 7er ale nutné minimum. Já bych ještě vyhřívaný volant oželel a ještě pár drobností ale jinak ano tak nějak si představuji seznam nejnutnějších věcí a pak už jen vybírat auto. Rozhodně nebudu 1-2roky čekat na auto.
Pokud budu mít prachy na stole chci auto do 3měsíců doma nejlépe.
Až to bude aktuální sepíšu si seznam co prostě musím mít, takové to duležité desatero co 7er prostě dělá pěkně vybavenou 7er a ne čekání na modlu jako tady někteří čekají šílenou dobu. :D
Don

#3544 Příspěvek od Don »

kurevtor píše:MPV nikdy haha :lol: souhlasim :P

RR ti schvaluju, ale ta L322 je takova moc decentni krabice... L405 zase bude stat raketu.. nepremyslel jsi o nejaky emericky picovine?
https://www.sauto.cz/osobni/detail/cadi ... oFrom=list
Tahle by byla akorat. Ale tolik penez za auto nikdy nedam, i kdybych je mel. L322... tragac ala E53 a vse ostatni uz nechci a z SUV nic jineho pohodlneho neznam nez RR.

Ale sedma bude i kdyby cokoliv, ale asi uz FL, ten vyko u 750 je oproti 745 hodne znat
...Jeep Cherokee 3.0D | E39 523iAT | E66 745Li | E53 X5 4.4iA | E39 528iAT LPG | RR Vogue L322 4.2 Supercharged
Filozof

#3545 Příspěvek od Filozof »

DON : Za to máš 760i plus 750i dohromady za tu cenu jedné obludy ikdyž pohodlné. Nevidím na těch autech nic zajimavého krom toho že je to velká užraná almara která má pohodlné sezení. Ale živit ani jezdit ve městě bych stím nechtěl. V USA jsou jiné silnice a parkovací místa atd.
Navíc fakt zážitek z toho auta je nicotný oproti dravci BMW.
Ale je to můj pohled možná jsou lidi co je takové monstrum oslovuje mě to nic neříká. :)

A když už tak něco co může do terenu třeba Ford Raptor apod. https://www.youtube.com/watch?v=FTILjdHYpmY
Naposledy upravil(a) Filozof dne úte 24.07.2018 09:43, celkem upraveno 1 x.
Snejk
Kontaktovat uživatele:

#3546 Příspěvek od Snejk »

mmmm to je kurva kaďák. ale to uz je za moc no, ten muj stal pulku.. ale tenhle je kurva dvakrat lepsi... hlavne long...
kurevtor

#3547 Příspěvek od kurevtor »

Don: ano, presne tohle jsem mel na mysli... tolik bych za to ale nedal :D nejpozdeji pristi rok se stehuju na vesnici do domu a pak bych taky chtel neco takhle velkyho... mne se nejvic libi EXT varianta... ale zase praktictejsi je mit asi kabinu az dozadu...

Filozofe, prosim te radsi mlc :roll: Ty jsi v tom jel, ze je podle tebe zazitek nicotny? Ja naopak po svezeni v tyhle svini uznal, ze velky nenazrany svine maji neco do sebe.
Snejk
Kontaktovat uživatele:

#3548 Příspěvek od Snejk »

Filozof píše:DON : Z Nevidím na těch autech nic zajimavého krom toho že je to velká užraná almara která má pohodlné sezení. Ale živit ani jezdit ve městě bych stím nechtěl.
presne pro tyhle vlastnosti sem si to poridil, totalni zbytecna zhovadilost, ani neni tak pohodlna ale proste je to uplne neco jinyho, a na prahu je to uplne idealni, je skvele sedet ve stejny urovni co autobusak, a ty nenavistny pohledy vsech tech lidi v x5, gl atd kdyz mas vetsi krabici nez oni je k nezaplaceni :)
vybaveny je to dobre takze cloveku se sedmou prakticky nic nechybí a pro rodinu idealni. a na kouli to utahne i 5 tun (u nas legalne jen 3500 ale i tak slusny)...
Snejk
Kontaktovat uživatele:

#3549 Příspěvek od Snejk »

je to zabavnej jizdni zazitek, taakovej spravne nesmyslne paradoxni... na rovine to zahuci a vystreli jak uplnej zmrd, rychlejc jak e65... lehounkej posilovac, na to jak sou ty brzdy maly tak preposilovany, no je to jak malej osobak, rychle akceleruje, skvele brzdi a lehce se s nim zataci a delaj mal prasarnicky.... jen dokud neprijde kruhak a nebo sjezd z dalnice :D pak je to tritunova gumova zhovadilost co ma porad tendenci jezdit po dvou nebo idealne nejet nikam, jen rovne :D takovej sjezd v kilu nebo kruhak v 60ti je obcas velidce zajimava vec a clovek se divi ze to prezil :D ale zase to presne evokuje tu zabavu kdy clovek musi strasne zpomalit, zatocit a pak na to muze zase poradne slapnout.... kdyby to jezdilo jak sedma tak na to jednou slapnes a uz nic... ono to totiz po ty akceleraci uz neni tak zabavny, bubla to na 1200otacek, jede to 80 a co... ticho je v tom ze nevis ze mas motor... nuda... takze to potrebujes zase nekde vytocit aspon na 4000 aby opadalo i listi ze stromu... takze je dobre ze te neco zpomali... na dalnici to samy... jedes 170 (omezovac) a toci to 2500ot.... ticho, nuda, zadnej zvuk (kupodivu fakt dobre odhlucneny nechapu jak ani vitr moc nefouka)...
takze asi tak...
Naposledy upravil(a) Snejk dne úte 24.07.2018 09:47, celkem upraveno 1 x.
Filozof

#3550 Příspěvek od Filozof »

mě osobně se líbí asi jen RAPTOR co má známej na LPG. To se dá reálně provozovat i v terénu což je fajn a využije to člověk třeba tím že hodně naloží.
Takovej pěknej nákladák a terénní vůz dohromady.

Tyto potvory ala CIA mě moc neoslovují... :D

A hned se nerozčiluj kurevtore.

Snejk to řekl pěkně. Rád nasírá ostatní a utáhne hodně na kouli což je fakt.
Mě se zase líbí auto do terénů a tam chápu velké kola velké auto stím že něco uveze na korbě i na kouli. Takové ideální auto pro farmáře a stavaře ideální, bylo to hodně vidět v anglii na vesnici. Tam vozili všechno možné v těch potvorách.
Snejk
Kontaktovat uživatele:

#3551 Příspěvek od Snejk »

tak nebudem si lhat, takovy auto je proste jak z jiny dimenze a cloveka ty pohledy proste bavi, ale ja to beru hlavne trochu pragmaticteji...
chtel sem novy auto, rozumej novy ne dalsi popelnici, od bmw bych si nikdy uz nekoupil ani hovno, to sou srace non plus ultras takze co tam mame dal... range rover dobry ale ten co bych chtel je taky skoro za milion a sere se jak kurva...
tohle je proste vybaveny, dilensky mizerne zpracovany... ale je to robustni, poctivy, jednoduchy a neznicitelny... a stalo me to par korun a je to 2010... ono to sice vypada jako kdovico a to je na tom to dobry, jinak je to jen zebrinovej ram a vzadu tuha naprava (neservisujes nic a tech prednich par ramen stoji par korun a vydrzi vsechno) motor... totalni indestructible sestilitr kterej nema nic, zadnej vanos a proste nic... jen tupa sila predimenzovana co najede pul milionu aniz bys tam musel koukat... a hlavne kdybys ten motorak videl, tam si muzes celej vlizt a vsechny dily sou tam uplne naservirovany jak na podnose... dva srouby na vsechno a vyndas to za pul minuty aniz by ti cokoliv prekazelo a je jedno jestli to je servo altik klima vodni pumpa nebo civky a svicky... na vsechno cumis a kolem toho pul metru mista... a vic komponent to nema, proste nic vic... jen skrtici klapka a jedno cidlo.. a konec, nic... simple.
je to megaspolehlivy, ja mam najeto kilo a nedelalo se nic, chlapek na nich ma pres 300 a taky nic... proste nic... olej kteryho tam je jen 5L :D
takze je to sice zruda ale v plynu to nezere nic a do budoucna me to nebude vysirat tak jako me nevysira e65 ta taky nic nechce...
koupit si nejakou e70 nebo f15 nebo RR budu vecne nasranej a bude me to srat a porad se v tom budu vrtat jak idiot a hazet do tech sracek penize lopatou, to mi muze vyhulit...
Don

#3552 Příspěvek od Don »

Me jde ciste o deti a o to, ze nechci MPV. Ono moc spolehlivych aut se tremi plnymi sedackami vzadu neni
...Jeep Cherokee 3.0D | E39 523iAT | E66 745Li | E53 X5 4.4iA | E39 528iAT LPG | RR Vogue L322 4.2 Supercharged
Angelos

#3553 Příspěvek od Angelos »

JaraX píše:je to stejné, club = nappa, v E39 je taky megarozdíl jeslti máš nappu nebo toho hrocha co se dával
Máš naprostou pravdu, po tom co jsem vyndal z E39 toho hrocha a dal nappový komforty se cestuje úplně jinak :) Hlavně ten obrovskej šev na opěradle uprostřed mi přesně tlačil do páteře.

Pomalu pokukuju po E66 a jestli ta nasca je tvrdá stejně jako ta základní kůže v E39, tak musím mít jedině club nebo merino. Větrání nějak extra nepotřebuju, to jsem se potil jenom v autech s koženkou :D
Zugy

#3554 Příspěvek od Zugy »

Snejku . Jen pro ujasneni. Co tedy máš za auto ten 6tilitr? Není mi to ž textu uplne jasny .jen ze je to super
kurevtor

#3555 Příspěvek od kurevtor »

Filozof: ja se nerozciluju :lol: :lol:

Mne se na tom cadillacu libi hlavne ta bezpecnost. Podle me idealni rodinny auto. Kdyz to do tebe nakouri nejakej renault tak to vezmes vapkou a cus. Ty tri tuny a vysokej posez me fakt lakaji...

Snejkovo popis taky super :D
Don

#3556 Příspěvek od Don »

Snejk ma stale 745 a pro mladou Kadu
Filozof

#3557 Příspěvek od Filozof »

když obludu tak jedinně terenní a to je ten RAPTOR od Forda. Nebo něco podobného kam naložím paletu a za kouli 2-4tuny a projedu vším a mohou se pak tuaregové zahrabat to je auto pracovní i pěkné ... A defakto to umí vše co popsal SNEJK navíc to má vzadu místo na věci ( malej náklaďák) :D

https://youtu.be/3noFnwqw1gk?t=37s
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#3558 Příspěvek od JaraX »

zavidím výběr aut, to je lehký, at děláš co děláš, tak dojdeš k E65, najdeš pěknou výbavenou a je to.

ja si ted vybírám motorovy kolo a to je mnohem horší. už jsem z toho zoufalej,.
Jaris330D

#3559 Příspěvek od Jaris330D »

Tak si kup normalni kolo, motokolo je pro duchodce a starsi lidi :lol:
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#3560 Příspěvek od JaraX »

no 40 koni neni uplně pro duchodce :D
Odpovědět