tak nebudem si lhat, takovy auto je proste jak z jiny dimenze a cloveka ty pohledy proste bavi, ale ja to beru hlavne trochu pragmaticteji...
chtel sem novy auto, rozumej novy ne dalsi popelnici, od bmw bych si nikdy uz nekoupil ani hovno, to sou srace non plus ultras takze co tam mame dal... range rover dobry ale ten co bych chtel je taky skoro za milion a sere se jak kurva...
tohle je proste vybaveny, dilensky mizerne zpracovany... ale je to robustni, poctivy, jednoduchy a neznicitelny... a stalo me to par korun a je to 2010... ono to sice vypada jako kdovico a to je na tom to dobry, jinak je to jen zebrinovej ram a vzadu tuha naprava (neservisujes nic a tech prednich par ramen stoji par korun a vydrzi vsechno) motor... totalni indestructible sestilitr kterej nema nic, zadnej vanos a proste nic... jen tupa sila predimenzovana co najede pul milionu aniz bys tam musel koukat... a hlavne kdybys ten motorak videl, tam si muzes celej vlizt a vsechny dily sou tam uplne naservirovany jak na podnose... dva srouby na vsechno a vyndas to za pul minuty aniz by ti cokoliv prekazelo a je jedno jestli to je servo altik klima vodni pumpa nebo civky a svicky... na vsechno cumis a kolem toho pul metru mista... a vic komponent to nema, proste nic vic... jen skrtici klapka a jedno cidlo.. a konec, nic... simple.
je to megaspolehlivy, ja mam najeto kilo a nedelalo se nic, chlapek na nich ma pres 300 a taky nic... proste nic... olej kteryho tam je jen 5L
takze je to sice zruda ale v plynu to nezere nic a do budoucna me to nebude vysirat tak jako me nevysira e65 ta taky nic nechce...
koupit si nejakou e70 nebo f15 nebo RR budu vecne nasranej a bude me to srat a porad se v tom budu vrtat jak idiot a hazet do tech sracek penize lopatou, to mi muze vyhulit...