Michal595 píše:je to mozno trosku mimo temu, ale suvisi s vyberom auta tak skusim:)v cechach mate firmu Cebia alebo co to je, chcem sa opytat ako oni funguju odkial beru info atd?U nas realne vidim km vzdy len pri stk a emisnej ake auto malo, pripadne pri dovoze na KO su km plus meranie laku takze vidim ci bolo striekane, jedna sa mi o to ze jedno auto co som sa zaujimal je u vas v cechach a poslal mi certifikat cebia, kde boli mimo ine aj tri nehody ake malo auto cenu za ktoru to bolo robene a boli tam graf km, a ten tak trosku skackal hore dole, moja otazka ci je to doveryhodne ze ak to takto skacka hore dole ci je to jasny dokaz stacania...
muj nazor je, ze pokud Cebia rekne, ze auto se tvari nestoceny, tzn. km pouze pribyvaly pricemz je to oprene o pravidelne navstevy autorizaku, pak je to fajn pro dobry pocit, ale plna garance to stejne neni. Verim tomu, ze se najdou vychcanci, co tohle nepodceni a nejsou tak hloupi, aby auto stocili jen pred prodejem... proste to staci kontinualne a hlavne pred kazdou navstevou servisu a nazdar.
na druhou stranu v tvem pripade, pokud Cebia rekne, ze kilometry skocily alespon jednou dolu tak je to jasny dukaz, ze auto stocene bylo.
Cili Cebia podle me dokaze dat garanci stoceni, ale nedokaze dat garanci nestoceni...