Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Znáte někdo nebo už jste se byli podívat

Vše o E23, E32, E38, E65/E66, F01/F02, G11/G12
Odpovědět
Zpráva
Autor
Hoody4

Re: Znáte někdo nebo už jste se byli podívat

#3041 Příspěvek od Hoody4 »

JaraX píše:to se mi nějak nezdá, V8 E65 totiž měla xenony a PDC v základu, resp nikdy jsem neviděl auto bez toho.
hadrový interier samozřejmě jde.
a na poměry aut co sem jezdí je to v inzeratu holota.
To že si to nikdy neviděl, ještě neznamená že to měla v základu. A vzhledem k tomu že si, že si auta na servis vybíráš, nemůžeš se divit tomu že se uzavřen v určitý sociální bublině :D

Mrkni na DM64508 a můžeš rozšířit své obzory ;) :D
Snejk
Kontaktovat uživatele:

#3042 Příspěvek od Snejk »

to jo, v8 v hadru bez pdc a xenonu uz sem par videl
HyndaDan

#3043 Příspěvek od HyndaDan »

No některé kombinace výbav jsou opravdu zvláštní.
DT15150
e66 750Li
kupca

#3044 Příspěvek od kupca »

JaraX píše:to se mi nějak nezdá, V8 E65 totiž měla xenony a PDC v základu, resp nikdy jsem neviděl auto bez toho.
hadrový interier samozřejmě jde.
a na poměry aut co sem jezdí je to v inzeratu holota.
V roce 2003 - tedy z toho roku mám ceník, tak xenony a PDC měla v základu jen 760i a 760Li :-)
kawaman

#3046 Příspěvek od kawaman »

Styling 128 sedmě fakt sluší, jinak celkem nuda..
Ex - Bmw E66 750Li 2007 individual
Michal595

#3047 Příspěvek od Michal595 »

je to mozno trosku mimo temu, ale suvisi s vyberom auta tak skusim:)v cechach mate firmu Cebia alebo co to je, chcem sa opytat ako oni funguju odkial beru info atd?U nas realne vidim km vzdy len pri stk a emisnej ake auto malo, pripadne pri dovoze na KO su km plus meranie laku takze vidim ci bolo striekane, jedna sa mi o to ze jedno auto co som sa zaujimal je u vas v cechach a poslal mi certifikat cebia, kde boli mimo ine aj tri nehody ake malo auto cenu za ktoru to bolo robene a boli tam graf km, a ten tak trosku skackal hore dole, moja otazka ci je to doveryhodne ze ak to takto skacka hore dole ci je to jasny dokaz stacania...
Don

#3048 Příspěvek od Don »

Dobrej kolotoc :roll:
...Jeep Cherokee 3.0D | E39 523iAT | E66 745Li | E53 X5 4.4iA | E39 528iAT LPG | RR Vogue L322 4.2 Supercharged
Jaris330D

#3049 Příspěvek od Jaris330D »

Michal595 píše:je to mozno trosku mimo temu, ale suvisi s vyberom auta tak skusim:)v cechach mate firmu Cebia alebo co to je, chcem sa opytat ako oni funguju odkial beru info atd?U nas realne vidim km vzdy len pri stk a emisnej ake auto malo, pripadne pri dovoze na KO su km plus meranie laku takze vidim ci bolo striekane, jedna sa mi o to ze jedno auto co som sa zaujimal je u vas v cechach a poslal mi certifikat cebia, kde boli mimo ine aj tri nehody ake malo auto cenu za ktoru to bolo robene a boli tam graf km, a ten tak trosku skackal hore dole, moja otazka ci je to doveryhodne ze ak to takto skacka hore dole ci je to jasny dokaz stacania...
Cebia bere udaje ze servisu u autorizaku, z pojistnych udalosti, evidencnich kontrol pri dovozu a nejsem si jist, jestli se tam promitaji i udaje ze zahranici.
Aspon takhle bych to videl ja.
kurevtor

#3050 Příspěvek od kurevtor »

Michal595 píše:je to mozno trosku mimo temu, ale suvisi s vyberom auta tak skusim:)v cechach mate firmu Cebia alebo co to je, chcem sa opytat ako oni funguju odkial beru info atd?U nas realne vidim km vzdy len pri stk a emisnej ake auto malo, pripadne pri dovoze na KO su km plus meranie laku takze vidim ci bolo striekane, jedna sa mi o to ze jedno auto co som sa zaujimal je u vas v cechach a poslal mi certifikat cebia, kde boli mimo ine aj tri nehody ake malo auto cenu za ktoru to bolo robene a boli tam graf km, a ten tak trosku skackal hore dole, moja otazka ci je to doveryhodne ze ak to takto skacka hore dole ci je to jasny dokaz stacania...
muj nazor je, ze pokud Cebia rekne, ze auto se tvari nestoceny, tzn. km pouze pribyvaly pricemz je to oprene o pravidelne navstevy autorizaku, pak je to fajn pro dobry pocit, ale plna garance to stejne neni. Verim tomu, ze se najdou vychcanci, co tohle nepodceni a nejsou tak hloupi, aby auto stocili jen pred prodejem... proste to staci kontinualne a hlavne pred kazdou navstevou servisu a nazdar.

na druhou stranu v tvem pripade, pokud Cebia rekne, ze kilometry skocily alespon jednou dolu tak je to jasny dukaz, ze auto stocene bylo.

Cili Cebia podle me dokaze dat garanci stoceni, ale nedokaze dat garanci nestoceni...
Jaris330D

#3051 Příspěvek od Jaris330D »

Asi bych to tak taky videl, jeste plus, ze ti rekne skodne udalosti.
Michal595

#3052 Příspěvek od Michal595 »

No ja som videl ten graf aj cisla...a bolo to skocene aj dole par krat nie o milion km ale par tisic tam bolo, cize to som chcel vediet ci to moze byt len chyba alebo stes a s tym stretli alebo proste ide o nejaky zasah do stavu km...
laik

#3053 Příspěvek od laik »

Na STK se mě jednou zeptal: kolik tam asi je? No a když se sekneš tak to skočí mimo a u další události se to vrátí do normálu. Já bych nedělal závěry, když je jeden zápis mimo a ostatní pasují.
Jaris330D

#3054 Příspěvek od Jaris330D »

Dnes ty km pisou presne, protoze stav km i fotej na fotak a ukladaj k autu.
laik

#3055 Příspěvek od laik »

Dnes se fotí, to jo. Ale včera se nefotilo a dnes se ti to ukazuje.
Já myslím, že nejvíc funguje varianta stočit před STK. Pak můžeš fotit co chceš a výpis z cebia past gut.
Buď je auto sráč nebo není a je jedno, jestli je to BMW nebo medvěd. Mě odešel 2 - 3 roky starter funglovka. A to jsem si říkal, že tohle mě už nepotká.
Pokud je auto ve stavu, není jedno, jestli má reál 500 nebo 600 kil km? (200 nebo300) Důležitější bude, jak se k tomu kdo choval a jak dělal servis.
Jaris330D

#3056 Příspěvek od Jaris330D »

To mas pravdu. Pocitadlo km je jen udaj, aby vedel kdy mas vymenit naplne. :lol:
Michal595

#3057 Příspěvek od Michal595 »

No len tu to bolo par tisic km nie ze o par stoviek dajme tomu takento asi bude na hovno coz ma celkom mrzi:)
laik

#3058 Příspěvek od laik »

Pokud je to o pár tisíc, tak to bude nesrovnalost. Kdybych chtěl prodat, (mám na tachu cca 185), myslíš, že se 175 třeba by to bylo prodejnější? Bych se na to pěkně zvysoka. Já bych to ani nemohl stočit, protože u 16ti leté mrdky už tento stav je divný. ;)
Ale asi pravdivý, protože co jsem k tomu dostal gumy, tak jedny jsou nějak min 5let a druhé 8 let staré, tak to vypovídá, že s tím prd najeli.
Michal595

#3059 Příspěvek od Michal595 »

No je to cudne akoze tiez nevidim zmysel stocit napr o 10tis km potlm zase o par tis..preto som sa pytal qko ta cebia funguje ci ste sa stym nestretli ze to moze takto byt...ale hovorim skoda no lebo vceluu ma to zaujallo...
tommee

#3060 Příspěvek od tommee »

Pokud to nkde neskocilo o desitky nebo stovky tisic, neresil bych to. Jak pise laik, nekde muzou napsat udaj od oka, jeste kdyz se stav nefotil a foti se dnes povinne jen na stk a zase tak dlouho to neni.

Divny je lecos, ja ted prodaval auto co melo dle cebie za posledni rok natoceno 800km, a melo, bylo totiz pod plachtou
Odpovědět