Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Koupě X6

Vše o E53, E70/E71/E72, E83, E84, F15/F16, F25/F26, F39, F48, G01, G02, G05, G06
Zpráva
Autor
JaraX
Kontaktovat uživatele:

Re: Koupě X6

#41 Příspěvek od JaraX »

Sweden

#42 Příspěvek od Sweden »

TG je spíše šou, takže bych to tak nehrotil, něco málo to asi vyjede a to by mi stačilo ;)

https://www.youtube.com/watch?v=vMUEGA7dqq0
E53 4.8is Individual + e70 4.8i M paket
Michal595

#43 Příspěvek od Michal595 »

zddan01 píše:vejdou se dozadu lidi normálního vzrůstu? vejdou... stejně vozíme jenom děti... že je kufr mělčí a hlubší? kdo jezdíme s plným kufrem? na hory stejně člověk vezme rakev... potřebujeme nějakou větší "praktičnost"? já teda ne... netvrdil bych, že je to 2. nebo 3. auto a ohledně praktičnosti nesrovnával s 6, ta je opravdu jinde

design toho auta je perfektní, Bangle BMW strašně posunul... právě kvůli tomu designu je to auto pro mě atraktivní a to nemám na mysli nějakou aroganci, nebo nabubřelost, jen čistě to jak vypadá
https://www.youtube.com/watch?v=bd3C_rYYTig

být tam N62, tak si dokážu představit, že bychom za ni vyměnili v budoucnu E53, vedle E64 a Z3 coupe by rozhodně nedělala ostudu :) ostatně všechno design Bangle... bohužel ten motor :(

No ja mam 186cm a vzadu som si moc neposedel bol som oprety o strechu repsktive som musel hladat polohu aby som si hlavou nebuchal o strop:)Kufor jasne nestahujes kazdy den, kym to neberies ako rodinne auto tak ok, ale bezne sa mi stavalo sli sme so zenou na letisko na dovolenku dva velke kufre dva prirucne...do kufra som to nedal jeden velky koncil na zadnych sedackach...ja nehovorim ze je to tragedia alebo co ...ale je to proste menej prakticke auto to je proste fakt. Stale hovorim ze pacit sa mi paci aj dneska nehovorim ze je zle skarede alebo neviem co...len ked proovnavam teraz s e70 tak je daleko praktickejsia ked potrebujem, a ten motor je oproti 35d co som mal naozaj zabavnejsi a viac sa mi k tomu autu hodi...
Michal595

#44 Příspěvek od Michal595 »

Arnie_one píše:To ne ale X6 je na tom stejně jako 5 GT, stejná střelba úplně mimo, asi jako Fiat Multipla. Dovedeš si představit, že by RR udělal něco, jako X6 v téhle velikosti, to zámerně nic neříkám o Evoque to je další mrd...
Nejhorší je, jak to podělali z motorama. Proč to nedostalo 4,8, nebo nějké V10, alespoň by to bylo přitažlivý z motorový stránky, oni to ale motorama prakticky zabili. Co čtu tady, tak prostě je ještě poruchovější než E70, což snad ani není možný.

Každopádně když se to líbí a máš na to prachy tak to neřeš.
Mě by prostě bylo líto přidat 200K (nedal bych je) mít X6 a s V6, nebo D bez možnosti LPG, to bych si sám musel odpovědět jestli jsem se posr.... a kam sem dal mozek. Na druhou stranu ty auta jsou nesmyslný a tom to trochu je.

Tak zase x6 je vizualne niekde inde ako GT:)))GT som nikdy nepochopil, ked ma preajdca presviedcal ze je to vlasten nizsia x6 tak som len pozeral o com mele, karoseria mi pride taka uplne neproporcna, zadok hrozny uplne...nikdy som v tom nejazdil takze to neviem vyhodnotit ale vizualne cele zle...ale od bmw neviem o niecom skaredsom...
Sweden

#45 Příspěvek od Sweden »

+1 ;) , je vidět že to jde i bez plivání jedu :D
Sweden

#46 Příspěvek od Sweden »

vidíš to Michale a mojí manželce se GT líbí nejvíc, vždycky se úplně rozplývá když ho vidí :D :D , já ho taktéž nemusím, jel jsem v něm, svezení normální jako v klasické 5er, lehce vyšší výška takže příjemné na nasedání/vysedání. 5GT vidím asi jako Jarda X6, nic zajímavého to není a ještě je to ošklivé :D ;)
Michal595

#47 Příspěvek od Michal595 »

Sweden píše:vidíš to Michale a mojí manželce se GT líbí nejvíc, vždycky se úplně rozplývá když ho vidí :D :D , já ho taktéž nemusím, jel jsem v něm, svezení normální jako v klasické 5er, lehce vyšší výška takže příjemné na nasedání/vysedání. 5GT vidím asi jako Jarda X6, nic zajímavého to není a ještě je to ošklivé :D ;)

Jasne vsetko je relativne, co sa mne vrcholne nepaci tvojej zene sa paci:)kazdemu sa paci nieco ine preto kazdy ma ine auto a preto ich tolko existuje aby si kazdy vybral podla svoho vkusu:)Ja len za seba hovorim ze proste tomu autu som nepochopil vobec, a prezivam pri nom rovnake emocie ako vela ludi tu pri x6...voci x6 ale nic nemam ked kazdy pocita s vecami o ktorych som pisal...
GT by nemala byt ale vacsia a pohodlnejsia kedze je to na podvozku 7er?
zddan01 Člen Klubu
Člen Klubu

#48 Příspěvek od zddan01 Člen Klubu »

Arnie_one píše:To ne ale X6 je na tom stejně jako 5 GT, stejná střelba úplně mimo, asi jako Fiat Multipla. Dovedeš si představit, že by RR udělal něco, jako X6 v téhle velikosti, to zámerně nic neříkám o Evoque to je další mrd...
Nejhorší je, jak to podělali z motorama. Proč to nedostalo 4,8, nebo nějké V10, alespoň by to bylo přitažlivý z motorový stránky, oni to ale motorama prakticky zabili. Co čtu tady, tak prostě je ještě poruchovější než E70, což snad ani není možný.

Každopádně když se to líbí a máš na to prachy tak to neřeš.
Mě by prostě bylo líto přidat 200K (nedal bych je) mít X6 a s V6, nebo D bez možnosti LPG, to bych si sám musel odpovědět jestli jsem se posr.... a kam sem dal mozek. Na druhou stranu ty auta jsou nesmyslný a tom to trochu je.
střelba mimo - tohle jsou ale všechno dobře vymyšlený auta, LR teď přišel s tím dvoudvéřovým Rangem, věř, že bude vyprodáno, Evoque pěknej (zase, hlavně ten 2dvéřovej, samozřejmě pro ženskou), úplně boží je ten Evoque kabrio :) Je to ale relativně úzkoprofilový a navíc to rozděluje zákazníky, něco jako Zeman ;)

Motory jasně, obchodně automobilku nezajímá druhý a další zákazník, je to tak... Ta N63, se dělá od 2008, jak jsou na tom ty novější kusy, resp. i ty starší na výměně 90% dílů? Je to lepší, tj. problémové uzly jsou nějak vylepšené, nebo pořád stejné?

Kupovat si to nebudu, ani teď ani v budoucnu, problémem je ten chybějící motor, kterej by k tomu člověka přitáhnul... Jako užitkové rodinné vozidlo máme E53 fl s M57 a tady není motivace měnit (to spíš třeba 4.8is když už)
JaraX píše:mě prostě fascinuje jak vám vzhled auta vyváží to že to auto nic neumí, nehraje, není levný, není levný na provoz, nemá pohodlné sedačky, nemá výbavu, není sportovní, prostě předraženej krám, ale je to hezký, honem to jdem koupit. kde je doma kdy si lidi kupovali BMW kvuli jizdním vlastnostem.
BMW s výbornejma jízdníma vlastnostma mám dvě, to stačí ;) Je jasný, že míříš k 7, ale kdyby jsme o tu E53 přišli z jakéhokoli důvodu, tak bych o ní i uvažoval, jen bych měl problém s tím ji byť párkrát za rok trápit na polní cestě a v zimě mít obavy, že v Alpách něco nevyjedu, navíc aby s 745Li manželka jezdila a parkovala po městě, no nevim... Jakou mám alternativu? 5GT je ještě dražší, na kolik světlé výšky se dá zvednout, jestli vůbec? Range Rover? Asi zase E53 teď už s M/N62 no...
Naposledy upravil(a) zddan01 dne úte 27.03.2018 10:21, celkem upraveno 1 x.
645Ci Cabrio Saphirschwarz
Z3 Coupé 2.8 Topasblau
X6 30d Saphirschwarz
laik

#49 Příspěvek od laik »

JaraX píše:https://www.youtube.com/watch?v=f8-NNEK1kGo

:lol: :lol: :lol: :smich2: :smich2: :smich2: :smich2: :smich2:
Je krásně vidět, jak zpomalil v největším krpu a pak přidal, aby protočil kola. Zatímco anglický bohém tudy prohnali, aby tam nezůstal taky. Takový video můžou poslat naší stařence, ta jim to sežere. Já v tom viděl jasný úmysl a za to bych ho vzal lopatou po hrbu.
Proto se na to nedívám, je to jen matoucí show, tak jako kdysi předjela škodovka feráče, tak přes anglány nejede vlak. To samý AS, tam sou nejlepší škodárny. Na AMS Menzel sice bájí o Golfu, ale jinak ty jejich testy a rychlá kola jsou nejblíž pravdě.

A X6, když to zlehčím?
Když chceš, vždy si ji obhájíš. Vždyť ten plýtký kufr není až tak plýtký, a kdy až jedu na letiště, a vzadu stejně nikdo nesedí a vlastně tam nemusí být ani dveře, tam se vozí jenom děti. Náš malý měl 2 metry již v útlém věku - jo bude řídit, ten motor není až tak poruchový....
Ano, je to fetiš, exot a rozumem to nejde vzít. Jako s tou holkou. Nic neumí, hlavně že je hezká. ;) a musíš na obě mít :D
zddan01 Člen Klubu
Člen Klubu

#50 Příspěvek od zddan01 Člen Klubu »

každej něco chce, já když vidím lidi, co si pro rodinu koupí Mercedes V, nebo VW Transporter, byť ve vysoký výbavě, tak jim taky nerozumím... krabice jedny ;)
Z3 Coupé 2.8 Topasblau
X6 30d Saphirschwarz
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#51 Příspěvek od JaraX »

Sweden píše:vidíš to Michale a mojí manželce se GT líbí nejvíc, vždycky se úplně rozplývá když ho vidí :D :D , já ho taktéž nemusím, jel jsem v něm, svezení normální jako v klasické 5er, lehce vyšší výška takže příjemné na nasedání/vysedání. 5GT vidím asi jako Jarda X6, nic zajímavého to není a ještě je to ošklivé :D ;)
na žadném podvozku 7er to není, má to všecko z F10
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#52 Příspěvek od JaraX »

zddan01 Člen Klubu
Člen Klubu

#53 Příspěvek od zddan01 Člen Klubu »

JaraX píše:tady máte auto pro rodinu

https://www.sauto.cz/osobni/detail/merc ... oFrom=list
od 2 příspěvky zpět
zddan01 píše:každej něco chce, já když vidím lidi, co si pro rodinu koupí Mercedes V, nebo VW Transporter, byť ve vysoký výbavě, tak jim taky nerozumím...
to fakt radši už teda 7...
Z3 Coupé 2.8 Topasblau
X6 30d Saphirschwarz
Michal595

#54 Příspěvek od Michal595 »

JaraX píše:
na žadném podvozku 7er to není, má to všecko z F10

Aha tak to som bol mimo asi traja ludia mi hovorili jak je to vacsie a pohodlnejsie lebo je to na podvozku 7er blbe je ze jeden bol aj predajca bmw:)
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#55 Příspěvek od JaraX »

no klasika, jeden novinář napíše hovno a pak se toho chytnou všichni a pak si lidi myslíš že SUV sou pohodlný.
Michal595

#56 Příspěvek od Michal595 »

JaraX píše:no klasika, jeden novinář napíše hovno a pak se toho chytnou všichni a pak si lidi myslíš že SUV sou pohodlný.

\To nie ze novinar napisal hovno, to mi hovoril ako prvy predajca v bmw u nas ked ma na to nahovaral....ale nejako som to neriesil kedze som nad tym autom ani neuvazoval
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#57 Příspěvek od JaraX »

no ale ten si takovy hovno někde přečetl.
Don

#58 Příspěvek od Don »

Tohle mi rikal i Snejk, ze 5GT je na 7er podvozku
...Jeep Cherokee 3.0D | E39 523iAT | E66 745Li | E53 X5 4.4iA | E39 528iAT LPG | RR Vogue L322 4.2 Supercharged
zddan01 Člen Klubu
Člen Klubu

#59 Příspěvek od zddan01 Člen Klubu »

a není to tak, že jak F07, tak i F10 mají podvozek vycházející z platformy F01? každý s jinými parametry rozvoru apod. mělo by to platit i pro F06, 12 a 13 tj. 6er...
Z3 Coupé 2.8 Topasblau
X6 30d Saphirschwarz
Michal595

#60 Příspěvek od Michal595 »

tak teraz uz vobec netusim aky podvozok tam je:)
Odpovědět