Arnie_one píše:To ne ale X6 je na tom stejně jako 5 GT, stejná střelba úplně mimo, asi jako Fiat Multipla. Dovedeš si představit, že by RR udělal něco, jako X6 v téhle velikosti, to zámerně nic neříkám o Evoque to je další mrd...
Nejhorší je, jak to podělali z motorama. Proč to nedostalo 4,8, nebo nějké V10, alespoň by to bylo přitažlivý z motorový stránky, oni to ale motorama prakticky zabili. Co čtu tady, tak prostě je ještě poruchovější než E70, což snad ani není možný.
Každopádně když se to líbí a máš na to prachy tak to neřeš.
Mě by prostě bylo líto přidat 200K (nedal bych je) mít X6 a s V6, nebo D bez možnosti LPG, to bych si sám musel odpovědět jestli jsem se posr.... a kam sem dal mozek. Na druhou stranu ty auta jsou nesmyslný a tom to trochu je.
střelba mimo - tohle jsou ale všechno dobře vymyšlený auta, LR teď přišel s tím dvoudvéřovým Rangem, věř, že bude vyprodáno, Evoque pěknej (zase, hlavně ten 2dvéřovej, samozřejmě pro ženskou), úplně boží je ten Evoque kabrio

Je to ale relativně úzkoprofilový a navíc to rozděluje zákazníky, něco jako Zeman
Motory jasně, obchodně automobilku nezajímá druhý a další zákazník, je to tak... Ta N63, se dělá od 2008, jak jsou na tom ty novější kusy, resp. i ty starší na výměně 90% dílů? Je to lepší, tj. problémové uzly jsou nějak vylepšené, nebo pořád stejné?
Kupovat si to nebudu, ani teď ani v budoucnu, problémem je ten chybějící motor, kterej by k tomu člověka přitáhnul... Jako užitkové rodinné vozidlo máme E53 fl s M57 a tady není motivace měnit (to spíš třeba 4.8is když už)
JaraX píše:mě prostě fascinuje jak vám vzhled auta vyváží to že to auto nic neumí, nehraje, není levný, není levný na provoz, nemá pohodlné sedačky, nemá výbavu, není sportovní, prostě předraženej krám, ale je to hezký, honem to jdem koupit. kde je doma kdy si lidi kupovali BMW kvuli jizdním vlastnostem.
BMW s výbornejma jízdníma vlastnostma mám dvě, to stačí

Je jasný, že míříš k 7, ale kdyby jsme o tu E53 přišli z jakéhokoli důvodu, tak bych o ní i uvažoval, jen bych měl problém s tím ji byť párkrát za rok trápit na polní cestě a v zimě mít obavy, že v Alpách něco nevyjedu, navíc aby s 745Li manželka jezdila a parkovala po městě, no nevim... Jakou mám alternativu? 5GT je ještě dražší, na kolik světlé výšky se dá zvednout, jestli vůbec? Range Rover? Asi zase E53 teď už s M/N62 no...