Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Znáte někdo nebo už jste se byli podívat

Vše o E23, E32, E38, E65/E66, F01/F02, G11/G12
Odpovědět
Zpráva
Autor
kurevtor

Re: Znáte někdo nebo už jste se byli podívat

#2801 Příspěvek od kurevtor »

zddan01 píše:pro zasmání, tady opravdu chtěl první majitel jezdit a být viděn v F07 :D
ještě vzadu okna na kličky a bylo by to dokonalý ;) škoda, že tam chybí kecy o plný výbavě, kupodivu měl bazarník rozum... nebo tomu nerozumí, spíš...

https://www.sauto.cz/osobni/detail/bmw/ ... oFrom=list
tak ze jsou na trhu i socky se da jeste pochopit... tam muzou byt ruzny duvody.. tipoval bych to na nejakyho filozofa (zduraznuji male f ;) :lol: 8-) ) co chtel auticko bez drahych "kurvitek" :D
Mne spis dostava ta fotku kufru :shock: To vypada, ze dostat do toho nejakou tasku nebo nedej boze vetsi krabici je slozitejsi nez dostat to pres poklop do ponorky, slezt s tim po zebriku a odnest to do strojovny ponorky :shock: to i supersporty maji lepsi pristup do kufru ne? :?

Co se tyce tech mechaniku pri koupi. To uz je fakt usmevne
Ano, jsou v CR dva mechanici, co tyhle kary (mysleno E65-E66) rozeberou a slozi poslepu, pricemz slovy klasika - z jedny ruky budou jist jabko a z druhy budu prikusovat strudl. Ano, tihle dva poznaj prusery na aute v milisekunde, mockrat uz jsem sbiral svoji bradu z podlahy, kdyz jsem byl u Snejka a videl jak vsechno pozna a vi. Opravdu vsechna cest.
Ale doprdele nedelejte z toho jadernou elektrarnu, na ktery normalni smrtelnik (a kor automechanik!) nepozna ze je neco v pici (pokud se jedna o nebourany auto) a tu prohlidku nepodceni! Tohle forum poskytuje tunu informaci o tom, kde ma ten ci onen model pruser a na co se zamerit a co a jak vyzkouset. Hlavni je nepropadnout nadseni v prvni sekunde, pocitat s variantou, ze se pojede zpet bez auta a vse detailne prolezt a vyzkouset a projet to.

Ta 760Li ma super vybavu, bude to krasnej Individual Kompozice 1, pokud budou rozumny kilometry s nejakym overenim z BMW servisu a pokud bude rozumna servisni historie tak nevidim duvod proc by to mechanik nemel byt schopen zkontrolovat.
To auto je 13 let stare, ten kdo to kupuje musi pocitat s tim, ze bude kazdej rok solit kachle za servis tak ci tak. Musi pocitat, ze casem bude repasovat urcity veci, driv nebo pozdeji....ale bude proste. Jestli si mysli, ze bude jen jezdit a lejt do toho jen benal tak at si nekupuje E66. Asi si tu vetsina z nas pamatuje jak si tu jeden clen koupil 760Li a po 2-3 mesicich se mu rozsypala prevodovka, protoze koupil pravdepodobne past. No tak to proste zrepasoval za 80 a jezdil dal a ma s tim na dlouho klid.
JaraX píše: - brumla je mechanik, par E65 mu na servis jezdí, ale odborník na ně není, a když si koupil svoji E65 tak jsem mu našel za 10min problémy v ceně přes 100tkč.
Jo a jak to dopadlo? Predpokladam, ze se te zeptal co z toho je kriticky a tys rekl, ze vsechno tak on neopravil nic a jezdi s tim vesele doted, ze? :-D
Vzdycky je na takhle starym vraku co opravovat, ale ne kazdej potrebuje mit 15 let stary auto ve stavu, kdy ma vsechny dily preventivne vymeneny.
laik

#2802 Příspěvek od laik »

Kurevtore promiň, ale ta převodovka byla určitě načatá a nevysypala se ze dne na den. Tak proč bych dobrovolně koupil auto s vědomím, že je zralá na repas za 80 kil? To už nemusím mít nikoho. No a pak mrd tam 100kil za převodovku, mrd tam 100 kil za motor, tam 50 za podvozek a pak teprve spotřebák, vždyť se nic neděje.
Tohle si může risknout trochu, kdo 7er měl, ale když na to čučíš jak bacil do lékárny, a ani nevíš kde se rožnou světla? :D
Já bych tedy raděj dal Snejkovi, ať furt nepíšu Jarax, pětku za doprovod a byl v klidu. Samozřejmě jsou to starý sráče a vyvalit se může cokoliv, kachle do toho valit musíš i tak. Ale dobrovolně??? e e. ;)
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#2803 Příspěvek od JaraX »

tak když myslíš.
brumla to bude asi prodavat a hleda jinou, už nějakou i našel ale nevím jak to dopadlo.
na každem autě co dovezem se dělá prohlídky, ty dvě co jsme dovezli poslední mají do 10 závad! včetně prostě všeho, od prasklé žárovky atd. a pak přijede někdo kdo si koupil auto sám a je tam třeba 80 závad! ted teda přijel borec co koupoval sam 750Li a je fakt pěkná s málo závadama (zatím bez prohlídky), ale to je vyjímka, 90 procent lidí si prostě doveze vrak.
otázka prostě jestli chceš auto 100 procentně funkční a nebo ti nevadí že třeba 20 věcí nejde a prostě misto abys sis NAV03 tak si pustíš navi na telefonu a oželíš že ti třeba nehraje jeden basák na Logicu a jeden reprák na platě, no a nebo to vše spravíš a k ceně auta si přičteš třeba ještě 200k.
já třeba svoji sedmu dukladně vybíral, před měsícem to byli 3 roky co ji mam, ujel jsem 100k, nechytl jsem na logica, nechytl jsem na ASK, nechytl jsem na převodovku ani motor krom vyměny olejů a těsnění pod altíkem, neměnil jsem žadnou řídící jednotku (krom těch co byli upgrade z předface na face), a závady za 100tkm byli - těsnění pod altíkem, motorek ostřikovačů, občas zlobí kolečko idrivu, a jinak nic!
třeba se tu lidi co jsem jim dělal prohlídku sami vyjádři o tom co jsem kde našel a co by našli oni sami nebo "obyč" mechanik, a jak auto po prohlídce funguje, nebo do něho musíš házet peníze lopatou jak tady ty píšeš.
a víš kolika z těch co jsem byl kupovat odešla převodovka nebo motor? 0!!! prostě nikdo z nich nedělal převodovku ani motor.
Jaris330D

#2804 Příspěvek od Jaris330D »

Uz nekolik lidi se mne ptalo, co se na tom vse vysralo a jak je to drahe na provoz. Rikam, vysral se mne tam altik a predni ventilator pred chladicem (20 000 kc). Vymena ramen predek a zadek (30 000 kc), gumy letni a zimni (40 000), vymena oleje v prevodovce (11000 kc), mikroremeny - kladky (10 000) a ses tam za 110 000 kc. Kazdy otoci oci ve sloup a rika, ze jsem blazen. Jinak nic zavazneho se nedelalo, ale tohle podle me ceka kazdeho se sedmickou. Asi takhle to myslej ostatni s investicema, aspon takhle jsem to pochopil.
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#2805 Příspěvek od JaraX »

ventilator 20 tisíc? vždyt stojí 6, a vysral se ti proto že máš ještě tu starou verzi před chladičem, ja už mam za chaldičem a ty neodchází skoro vůbec, sme měnili tak jeden, těch před asi 5ks,
řemeny se všema kladkama stojí do 3000kč, co bys tam sakra měnil za 10k?
ta tvoje sedma nebyla taky nic v extra stavu, ale na česky poměry dobrá, tak se prostě počítá že do toho něco dáš, jenže ty s tím nejezdíš tak to vyjde draho.

todle sou třeba závady té sedmy co sme ted dovezli po komplet prohlídce
jestli vam to přijde stejny a že je jedno to koupit tak ok.

lehký unik vakuová pumpa, spíše jen rosí naceněno
vodní pumpa mírná vůle, 1x ročně kontrola nenacenovano
řemen píská vyměněno rovnou
před DD stabík rosí není třeba řešit
malá vana orezlá, na výměnu při příšítm oleji naceněno
diferák a trubky na ošetření až bude teplo naceněno
klapka výfuku zatuhlá, naceněno
trojuhelník podběhu pravý prasklý naceněno
chybí kostka přední nápravnice naceněno
přední desky zánovní, kotouče 50% nenacenovano
zadní desky 2mm, kotouče při deskách nenacenovano
pistnice kapoty rovnou vyměněno

a tady pak jiné sedmy
745i

LPG nejde naceněno
LPG nevzhledné nenacenováno
matná světla naceněno
ulomené zrcátko naceněno
STK 12/17 naceněno
vychozené dorazy dveří 4x naceněno
těsnění PP prahu naceněno
PDC nejde 2x čidlo naceněno
prasklá pružina nenacenováno
zadní kotouče KO naceněno
PP a LP plastový trojuhelnik naceněno
zástěrky obě přední naceněno
čidlo teploty umístěno jinde, zkresluje naceněno
chybí krytky měniče převodovky naceněno
chybí stínící plech převodovky (vyfuk ohřívá převodovku) naceněno
plech na výfuku upadený naceněno
zadní brzdové hadice KO naceněno
brzdová kapalina KO naceněno
lanovody ruční brzdy rezavé nenacenováno
olejová vana lepená naceněno
díra v kufru - zalepit naceněno
klapka výfuku zatuhlá naceněno
tyčka čidla xenonu naceněno
obě zadní hokejky naceněno
obě zadní osmičky naceněno
pyláky KO naceněno
motor na mytí naceněno
spínač parkovací brzda naceněno
otvírání loketní opěrky naceněno
airbag - SIM jednotka naceněno
PP repro nehraje, nejspíš ASK KO naceněno
mlhovka nesvítí patice KO naceněno
neoriginální šroubky v motorem prostoru naceněno
upadená diagnostika zásuvka nenacenováno
zanesený sekundární vzduch nenacenováno
elektrická vrtule KO naceněno
lopatky mechanické vrtule KO vyřeší se elektrickou vrtulí
AUC sensor naceněno
CD changer nejde naceněno
přidavná vodní pumpa naceněno

jedna X5

závady
přepážky na výměnu komplet nacěněno
mechanismus stěračů na promazání nacěněno
brzdová kapalina černá nacěněno
servo olej, nízký stav nacěněno
expazní nádoba na výměnu nacěněno
unik oleje na výměníku voda-olej nacěněno
řemen na výměnu nacěněno
motor k mytí nacěněno
výměna oleje na 5w40 nacěněno
odvzdušnovací hadice chladiče nacěněno
americké žárovky v motorovém prostoru nacěněno
LPG elektroventil chybí! nacěněno
revize LPG - chybí příloha! nacěněno
prasklý kryt motoru
chladič vody na kontrolu nenaceňováno
chybí šrouby krytu motoru nacěněno
převodovka unik oleje přes průchodku nacěněno
PDC přední svazek z kabelů z pračky nacěněno
velká přední ramena, katastrofický stav nacěněno
krytka vypouštáku chybí nenaceňováno
možný unik olejová vana nenaceňováno
chybí písmeno "i" v nápisu 3.0si nacěněno
zadní brzdové desky 2mm potom i kotouče nacěněno
tankování LPG v nárazníku navíc na levé straně nacěněno
prasklý výfuk k zavaření nacěněno
přední kardan k dukladné kontrole nacěněno
přední kotouče hodně ojeté, desky zánovní nacěněno
PP pružina prasklá, doporučená výměna obou nacěněno
zadní mlhovka chybí nacěněno
interier k vyčíštění nacěněno
prosezený molitan řidičové sedačky nacěněno
tlačitko START opotřebené nacěněno
baterie na výměnu nacěněno
přidavné brzdové světlo nejde nacěněno
Fresh air flap - nejspíš voda v klimatizaci - oxidace nacěněno
alarm odpojen nenaceňováno
CD changer nenaceňováno
AUC senzor - sensor smradu nacěněno
VTG olej příliš opotřebený! nacěněno
Jaris330D

#2806 Příspěvek od Jaris330D »

Mikroremeny a kladky stoji 3000, ale v nakupce a bez prace. Pochybuju, ze si to kazdy vymeni sam. A ventilator s altikem stal 20 000 kc. To tam pisu. Nebyla zas tak spatnym stavu, ale spotrebak bude muset udelat kazdy, jenom s nim malo kdo pocita, pak kouli ocima. Predni naprava a zadni taky ceka kazdeho, to ze to ted nemusi delat neznamena, ze to delat nebude. Predni naprava se delala preventivne cela, jako menit 2 ramena a zbytek nechat a pak to zase zvedat? Jde o hovno, zase to chvilku vydrzi. No a tluce mne obcas predek, protoze je repasovane rizeni a posralo se to. Prochazkovi se to pry obcas nepovede Snejk rikal, ze to je normalni vec, ze to neni 100%tni a ja mel zrovna smulu.
Jen to pisu,ze kazde auto ma investice a spotrebnim se nevyhnes. Ted jde o to, aby to kazdy nevozil sam a nemel tam investice, jako Vanos v haji, valvetronic, rozvody, olejnicku, nefunkcni jednotky, nejake bastl z duvodu finanční krize a tak..
Jen jsem to psal, ze zahucet 100 000 kc neni zadny problem. Vedu si servisku, jako malokdo, az to budu prodavat, tak kazdy uvidi, co se delalo a co ne. Jen do servisky pisu uplne vse, i gumy. A dokonce jsem dohledal od Dona a Klimsonna, co tam delali oni a dopsal to tam. Oni tam dohromady jsou kolem 160 000 kc a je mozny, ze si nevzpomeli na vse.

Jinak porad cekam na termin k tobe, potrebuju prave to rizeni a urcite jeste neco najdes.
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#2807 Příspěvek od JaraX »

seš v pořadí v prvních místech, neboj, ale řekl jsem si že dokud nebudu sám pojízdnej tak nikoho nevezmu.
laik

#2808 Příspěvek od laik »

Jarisi, ta serviska ti při prodeji nepomůže. Viz JaraX, to má málem i na videu....a?
Možná bude prodejnější, ale český špekulanti budou chtít slevu. S tím asi počítáš.
Já mám historii jen 4 roky a na prst stoh papírů a stejně řeším, co se momentálně vysype. Měl jsem tam 3 roky funglovku starter, říkám si, ten už řešit nebudu, šup a mám nový pastorek.
Skládám si to také pro zajímavost, ale pochybuji, že by mě to zhodnotilo auto při prodeji.
Na STK mi zacloumá podvozkem, kontrolky co mají svítit a nemají musí být OK, vše funkční + čistá diag. Pokud preventivně vyměním ještě dobrý díl, nikdo mi nezaručí, že ten nový se nevysype. Beru to jak to jde pod ruku.
kurevtor

#2809 Příspěvek od kurevtor »

laik píše:Kurevtore promiň, ale ta převodovka byla určitě načatá a nevysypala se ze dne na den. Tak proč bych dobrovolně koupil auto s vědomím, že je zralá na repas za 80 kil? To už nemusím mít nikoho. No a pak mrd tam 100kil za převodovku, mrd tam 100 kil za motor, tam 50 za podvozek a pak teprve spotřebák, vždyť se nic neděje.
Tohle si může risknout trochu, kdo 7er měl, ale když na to čučíš jak bacil do lékárny, a ani nevíš kde se rožnou světla? :D
Já bych tedy raděj dal Snejkovi, ať furt nepíšu Jarax, pětku za doprovod a byl v klidu. Samozřejmě jsou to starý sráče a vyvalit se může cokoliv, kachle do toho valit musíš i tak. Ale dobrovolně??? e e. ;)
tak to je jasny, ze byla nacata, ale to je prave to co pisu - kupujeme karu co ma 12 let a vic...! Tak ci tak bude nacata, protoze ji proste nacne ten co s tim vyjede ze salonu. Ty auta jsou po zaruce a po zivotnosti (jasne, ted mi tu vsichni piste, ze prevodovka vydrzi pul milionu, ano treba vydrzi, ale tady se na to spoleha jako na jistotu desetinasobku od pana kozeneho, pricemz clovek by mel spis pocitat s repasem automaticky). Jde jen o to, kdo si vytahne toho cernyho Petra, jestli majitel nez to proda, nebo jestli to proda "vcas". A kor u 760i s tim jejim kroutakem. A kdo si tohle neuvedomuje tak at si nekupuje takhle starou vrazdu. Ale jinak jsme totalne ve shode Laiku... Mas naprostou pravdu, ze je lepsi mit sebou Snejka/JaraXe, mas to s odvozem a s tim nejlepsim odhadem, to vubec nerozporuju a mas pravdu, ze dobrovolne hazet prachy do kanalu nema moc smysl...
Ja jen rikam, ze netreba byt tak v kreci, ze to proste jde koupit i bez mechanika. Kdo se boji, nesmi do lesa a mel by ridit Ladu Nivu.
Arnie_one Člen Klubu
Člen Klubu

#2810 Příspěvek od Arnie_one Člen Klubu »

Niva není pro Pražáky ta má redukce s tím neumíte ! :)
Jinak kupovat auto sám je velká střelba, tak nějak mluvím za sebe, ale pokud se toho někdo nebojí, je to buď a nebo, takže se může trefit.
kurevtor

#2811 Příspěvek od kurevtor »

JaraX píše: lehký unik vakuová pumpa, spíše jen rosí naceněno
vodní pumpa mírná vůle, 1x ročně kontrola nenacenovano
řemen píská vyměněno rovnou
před DD stabík rosí není třeba řešit
malá vana orezlá, na výměnu při příšítm oleji naceněno
diferák a trubky na ošetření až bude teplo naceněno
klapka výfuku zatuhlá, naceněno
trojuhelník podběhu pravý prasklý naceněno
chybí kostka přední nápravnice naceněno
přední desky zánovní, kotouče 50% nenacenovano
zadní desky 2mm, kotouče při deskách nenacenovano
pistnice kapoty rovnou vyměněno

a tady pak jiné sedmy
745i

LPG nejde naceněno
LPG nevzhledné nenacenováno
matná světla naceněno
ulomené zrcátko naceněno
STK 12/17 naceněno
vychozené dorazy dveří 4x naceněno
těsnění PP prahu naceněno
PDC nejde 2x čidlo naceněno
prasklá pružina nenacenováno
zadní kotouče KO naceněno
PP a LP plastový trojuhelnik naceněno
zástěrky obě přední naceněno
čidlo teploty umístěno jinde, zkresluje naceněno
chybí krytky měniče převodovky naceněno
chybí stínící plech převodovky (vyfuk ohřívá převodovku) naceněno
plech na výfuku upadený naceněno
zadní brzdové hadice KO naceněno
brzdová kapalina KO naceněno
lanovody ruční brzdy rezavé nenacenováno
olejová vana lepená naceněno
díra v kufru - zalepit naceněno
klapka výfuku zatuhlá naceněno
tyčka čidla xenonu naceněno
obě zadní hokejky naceněno
obě zadní osmičky naceněno
pyláky KO naceněno
motor na mytí naceněno
spínač parkovací brzda naceněno
otvírání loketní opěrky naceněno
airbag - SIM jednotka naceněno
PP repro nehraje, nejspíš ASK KO naceněno
mlhovka nesvítí patice KO naceněno
neoriginální šroubky v motorem prostoru naceněno
upadená diagnostika zásuvka nenacenováno
zanesený sekundární vzduch nenacenováno
elektrická vrtule KO naceněno
lopatky mechanické vrtule KO vyřeší se elektrickou vrtulí
AUC sensor naceněno
CD changer nejde naceněno
přidavná vodní pumpa naceněno

jedna X5

závady
přepážky na výměnu komplet nacěněno
mechanismus stěračů na promazání nacěněno
brzdová kapalina černá nacěněno
servo olej, nízký stav nacěněno
expazní nádoba na výměnu nacěněno
unik oleje na výměníku voda-olej nacěněno
řemen na výměnu nacěněno
motor k mytí nacěněno
výměna oleje na 5w40 nacěněno
odvzdušnovací hadice chladiče nacěněno
americké žárovky v motorovém prostoru nacěněno
LPG elektroventil chybí! nacěněno
revize LPG - chybí příloha! nacěněno
prasklý kryt motoru
chladič vody na kontrolu nenaceňováno
chybí šrouby krytu motoru nacěněno
převodovka unik oleje přes průchodku nacěněno
PDC přední svazek z kabelů z pračky nacěněno
velká přední ramena, katastrofický stav nacěněno
krytka vypouštáku chybí nenaceňováno
možný unik olejová vana nenaceňováno
chybí písmeno "i" v nápisu 3.0si nacěněno
zadní brzdové desky 2mm potom i kotouče nacěněno
tankování LPG v nárazníku navíc na levé straně nacěněno
prasklý výfuk k zavaření nacěněno
přední kardan k dukladné kontrole nacěněno
přední kotouče hodně ojeté, desky zánovní nacěněno
PP pružina prasklá, doporučená výměna obou nacěněno
zadní mlhovka chybí nacěněno
interier k vyčíštění nacěněno
prosezený molitan řidičové sedačky nacěněno
tlačitko START opotřebené nacěněno
baterie na výměnu nacěněno
přidavné brzdové světlo nejde nacěněno
Fresh air flap - nejspíš voda v klimatizaci - oxidace nacěněno
alarm odpojen nenaceňováno
CD changer nenaceňováno
AUC senzor - sensor smradu nacěněno
VTG olej příliš opotřebený! nacěněno
no a jsme doma JaraXi... ty tady tvrdis, ze E65 nezlvadne pred koupi prohlidnout normalni smrtelnik, dokonce ani automechanik a pak sem vypises zavady typu LPG nejde, propadla STK, interier k vycisteni, brzdova kapalina v hajzlu, pylaky v hajzlu, nesvitici mlhovka a tak dale. Sorry, ale tohle bud pri koupi neresim, protoze to je beznej spotrebak, nebo si toho proste vsimne i totalni dement.
Jaris330D

#2812 Příspěvek od Jaris330D »

JaraX píše:seš v pořadí v prvních místech, neboj, ale řekl jsem si že dokud nebudu sám pojízdnej tak nikoho nevezmu.
OK. Jezdit se s tim da jen to obcas tukne.
kurevtor

#2813 Příspěvek od kurevtor »

Arnie_one píše:Niva není pro Pražáky ta má redukce s tím neumíte ! :)
Jinak kupovat auto sám je velká střelba, tak nějak mluvím za sebe, ale pokud se toho někdo nebojí, je to buď a nebo, takže se může trefit.
promin, mas pravdu, beru zpet. Mel jsem na mysli Dacia Duster (precejen, my z Prahee chceme hlavne vypadat s Ladou clovek moc lajku na instagramu nenasbira)
laik

#2814 Příspěvek od laik »

Arnie_one píše:Niva není pro Pražáky ta má redukce s tím neumíte ! :)
:lol: Arnie, ty seš bezedná studnice gegů. Takový hlášky hned někdo nevymyslí.
Kurevtore: to si piš, že počítám s repasem, který může ale také nemusí přijít. Takže můžu získat. Repas mojí převodovky je o něco dražší jako dvouhmota, která by mě potkala na 100%, tam nevidím velký mínus. Pokud to koupím od nějakýho drifťáka, tak je to jasný.
Počítám také s repasem motoru časem, zatím jen klape vanos, ale jak se toho nasčítá víc - třeba rozvody - tak půjde k doktorovi. Třeba ne. Tohle je přes 100kil a mohlo mě to potkat hned. Kdybych jel bez doprovodu, tak bych dovezl zase stejný, jestli bych se tam tedy nepodělal strachy a neujel. A to je ten černý petr. Paradox je, že JaraX si na honorář vydělal sám, tím že to je špatný, tam špatný, usmlouval, šli jsme na půl a z té mojí půlky jsem mu zaplatil odvoz a ještě mě zbylo. :D
Startery, altíky, filtry, pneumatiky, obklady, kotouče mají všechny auta, tohle vůbec neberu jako mínus u žádné značky nebo X5, E65.
A jsme částečně ve shodě, jen jsem opatrnější a nejsou to rohlíky. Možná nebudu řešit nic velkého.
Ano, je to 15ti letý auto, teď mi vypadává ABS/DSC, zase naběhne, ale to tě potká i na 7er, 5er, 3er, i na oktávce.....no tak vyměníme čidlo nebo něco a jedeme dál. Tady už absolutní shoda kurevtore.
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#2815 Příspěvek od JaraX »

kawaman

#2816 Příspěvek od kawaman »

Interiér u té alpiny je hezký, ale ten volant by musel pryč :-D určitě na to ale myslel každý.

A ty zadní světla jsou fakt hnus, vůbec to nevypadá dobře
Ex - Bmw E66 750Li 2007 individual
Jaris330D

#2817 Příspěvek od Jaris330D »

Ten interier bych nechtel, bal bych si do nej sednout.
kawaman

#2818 Příspěvek od kawaman »

Ty bys s ní nejezdil, Jarisi, takže není čeho se bát :-)
Ex - Bmw E66 750Li 2007 individual
fishmaker Moderátor
Moderátor

#2819 Příspěvek od fishmaker Moderátor »

nechápu proč ta Alpina nemá držáky nápojů :roll: to si snad někdo připlatil, aby to tam nebylo ne ?

ty světla nééé...
First EX : BMW e38 740i 6/1995
Second car : BMW e66 745Li 3/2002
Third EX : BMW f01 740i 3/2009
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#2820 Příspěvek od JaraX »

mkrni na alpiny co se prodavaj na mobile, to sou většinou strašný holoty, skoro vždy nasca, a málo kdy to vůbec má EDC, resp adaptive drive.
Odpovědět