tak ze jsou na trhu i socky se da jeste pochopit... tam muzou byt ruzny duvody.. tipoval bych to na nejakyho filozofa (zduraznuji male fzddan01 píše:pro zasmání, tady opravdu chtěl první majitel jezdit a být viděn v F07
ještě vzadu okna na kličky a bylo by to dokonalýškoda, že tam chybí kecy o plný výbavě, kupodivu měl bazarník rozum... nebo tomu nerozumí, spíš...
https://www.sauto.cz/osobni/detail/bmw/ ... oFrom=list

Mne spis dostava ta fotku kufru

Co se tyce tech mechaniku pri koupi. To uz je fakt usmevne
Ano, jsou v CR dva mechanici, co tyhle kary (mysleno E65-E66) rozeberou a slozi poslepu, pricemz slovy klasika - z jedny ruky budou jist jabko a z druhy budu prikusovat strudl. Ano, tihle dva poznaj prusery na aute v milisekunde, mockrat uz jsem sbiral svoji bradu z podlahy, kdyz jsem byl u Snejka a videl jak vsechno pozna a vi. Opravdu vsechna cest.
Ale doprdele nedelejte z toho jadernou elektrarnu, na ktery normalni smrtelnik (a kor automechanik!) nepozna ze je neco v pici (pokud se jedna o nebourany auto) a tu prohlidku nepodceni! Tohle forum poskytuje tunu informaci o tom, kde ma ten ci onen model pruser a na co se zamerit a co a jak vyzkouset. Hlavni je nepropadnout nadseni v prvni sekunde, pocitat s variantou, ze se pojede zpet bez auta a vse detailne prolezt a vyzkouset a projet to.
Ta 760Li ma super vybavu, bude to krasnej Individual Kompozice 1, pokud budou rozumny kilometry s nejakym overenim z BMW servisu a pokud bude rozumna servisni historie tak nevidim duvod proc by to mechanik nemel byt schopen zkontrolovat.
To auto je 13 let stare, ten kdo to kupuje musi pocitat s tim, ze bude kazdej rok solit kachle za servis tak ci tak. Musi pocitat, ze casem bude repasovat urcity veci, driv nebo pozdeji....ale bude proste. Jestli si mysli, ze bude jen jezdit a lejt do toho jen benal tak at si nekupuje E66. Asi si tu vetsina z nas pamatuje jak si tu jeden clen koupil 760Li a po 2-3 mesicich se mu rozsypala prevodovka, protoze koupil pravdepodobne past. No tak to proste zrepasoval za 80 a jezdil dal a ma s tim na dlouho klid.
Jo a jak to dopadlo? Predpokladam, ze se te zeptal co z toho je kriticky a tys rekl, ze vsechno tak on neopravil nic a jezdi s tim vesele doted, ze?JaraX píše: - brumla je mechanik, par E65 mu na servis jezdí, ale odborník na ně není, a když si koupil svoji E65 tak jsem mu našel za 10min problémy v ceně přes 100tkč.

Vzdycky je na takhle starym vraku co opravovat, ale ne kazdej potrebuje mit 15 let stary auto ve stavu, kdy ma vsechny dily preventivne vymeneny.