Ahoj všem, mám na svém E90 r.v.2006 kola ET30 (225/45/17)a jelikož to vzadu vypadá dost hrozně přemýšlím o podložkách. Máte někdo zkušenosti, případně fotky kolik tam má smysl dávat? Dozadu jsem si říkal tak 15-20mm, dopředu nejspíš nic. Díky.
Mám na 3er e91 (330i xdrive) 18" kola s předepsaným ET (vepředu 34, vzadu 37, letní OZ Ultraleggera, zimní OEM Styling 193, obojí "staggered") a v zimě i v létě pod všema čtyřma mám 10mm podložky (koupené na schmiedmann.cz). Auto se neuvěřitelně zklidnilo na dírách a je čitelnější na hraně smyku (při vypnuté stabilizaci).
jezdím 225/40 a 255/35 R18, zimní Pirelli Sotozero III jsou OK, letní Michelin PS4 255/35R18 (mají extrémně široký běhoun) už lehýnce škrtají při max propružení
Ano moje chyba je to tak jak píšeš . Co jsem vyčetl jinde tak údajně ještě rozumná hranice aby to nelezlo ven a nedřelo je vepředu ET25 a dozadu ET15 při šířce disku 8", což koukám ještě vzadu není uplně konec
-> hansm5 - nemáš nějakou fotku ja to vypadá, vzadu už je et6 docela rachot
Ano moje chyba je to tak jak píšeš . Co jsem vyčetl jinde tak údajně ještě rozumná hranice aby to nelezlo ven a nedřelo je vepředu ET25 a dozadu ET15 při šířce disku 8", což koukám ještě vzadu není uplně konec
-> hansm5 - nemáš nějakou fotku ja to vypadá, vzadu už je et6 docela rachot