Ahoj,
zvažuji doplnění LPG do auta, byť v E60 to nebude žádná hitparáda kvůli omezenému prostoru (místo rezervního kola). Mám sedan s dynamicem. Hledal jsem na internetu a nacházím různé velikosti 55-75 L.
Jak velkou nádrž máte, případně kolik máte vyzkoušeno, že je max? Předpokládám, že při 55 L zůstane podlaha v původní výšce, ale jsem ochoten obětovat pár dalších cm. Nejezdím na chalupu, takže kufr je převážně prázdný
Ti píšem 65l, mám ju tam. Není nič dvihnuté, plnohodnotne zostane podlaha kufru a nedotknutá, je tam dokonca aj plac na lavej strane na naradie a dvihák atd... Nemám ale DD.
Vanek LPG Praha, robi mi do všetkých BMW LPG, zavolaj mu ked tak a ti povie na 100% aké maš možnosti.
Natankujem donej asi iba 62l LPG, LPG sa roztahuje tak preto sa tam nevojde skutočný stav.
V e39 mám 71l a vojde sa tam iba cca 65l LPG, neviem prečo take skoky.
tak to bude proto že nemáš DD
LPG se neroztahuje, je to kapalina jak každá jiná, nádrž zavírá plovák, aby tam z bezpečnostních důvodu zbyla kapsa kdyby se plyn ohřál.
S Vaňkem je problém, že si řekněme nerad komplikuje život
Tankování LPG u hrdla benzínové nádrže = problém. Nárazník je zřejmě jednodušší, takže to stálo nějaké přesvědčování, že do nárazníku se řezat nebude.
Nádrž mám taky 55L (sedan DD) a dno kufru v podstatě skoro zvednuté není. Další 3cm místa nahoru by se dalo přidat tak aby kufr byl srovnaný do roviny. Na větší bych musel 2 měsíce čekat a to jsem nechtěl.