Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
X5 E53-Webasto jako bufík
X5 E53-Webasto jako bufík
Dobrý den,na foru jsem četl,že je možné Webasto nastavit tak,aby fungovalo jako bufík.Jde to i na mojí X5?Je tu někdo,kdo by byl ochoten mi to nastavit?Jsem ze severních čech,zajel bych v podstatě kamkoliv.
Děkuji za případné reakce.
Děkuji za případné reakce.
Re: X5 E53-Webasto jako bufík
Musíš napsat, jestli máš benzín nebo ropu. Funguje to jako předehřev nebo příhřev. Dá se nakodovat.
Dík za reakce.Mám naftu,3,0d,160kW,rok 2005.
Podle odkazu by to tedy jít mělo.
Pokud nastavím na radiu čas,tak se to sepne,ale netopí,jen větrá.Co tedy s tím?
Auto mám teprve od srpna,tak pořád hledám a pátrám.
Podle odkazu by to tedy jít mělo.
Pokud nastavím na radiu čas,tak se to sepne,ale netopí,jen větrá.Co tedy s tím?
Auto mám teprve od srpna,tak pořád hledám a pátrám.
V tom případě tam máš nastavenou jenom nezávislou ventilaci, což je dle mého součást standardního vybavení vozidla. Ty potřebuješ mít v autě mimo polozky aux ventilation i aux heating, německy je to tuším standluftung a standheizung
- vlastnemec
Jojo jak píše Misanek, ale nezoufej jde to nakódovat a poběží ti jako předehřev když jej nastavíš a zároveň i jako příhřev. Pokud chceš i dálku musíš koupit telematicu a připojit do kufru - nemusíš tahat dráty jen nacvakneš do svorkovnice která tam je a nakóduješ - nebo Ti udělá spínání člen All přes mobil.
Aha...ta dálka se dá pořídit kde?Nebo je lepší přes ten mobil?
- vlastnemec
Každopádně pokud máš předehřev tam musíš překódovat a origo telestart pokud nechceš nějakou t60 t70 a vypadat jak když chceš odpálit bombu tak t90 t100 a to bude tak 12-15tis.
Jelikož tohle webasto se dá pustit přes pin 1 tak jde k tomu udělat i jiné řešení kontaktuj Alla má to fakt vychytané + třeba možnost sledování atd.
Jelikož tohle webasto se dá pustit přes pin 1 tak jde k tomu udělat i jiné řešení kontaktuj Alla má to fakt vychytané + třeba možnost sledování atd.
tak i tak se to musi nakodovat. aspon to pak pujde na casovac nebo na primo v navigaci