Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
E36 323i Motor se nezahreje
E36 323i Motor se nezahreje
Ahoj, mam problem, ze se motor nezahreje ani po 200 km a fouka vetsinou jen studenej vzduch z topeni. Predpokladam, ze to bude termostat. Muze to byt i neco jineho?
-
- Člen Klubu
Re: E36 323i Motor se nezahreje
Jo to bude thermostat. Mě se to takhle zahřálo max.na 70c.
Diky moc. Termostat objednan. Ma cenu menit i ten domecek? Pokud ano za jaky plast/hlinik?
- icecold
- Kontaktovat uživatele:
objednej hlinik z m50 bezvanos a budeš mit svatý klid
e36 328i
e36 325iA
e46 320d
BMW e36, e46, e39 náhradní díly. Dodělávání výbav, drobné upgrady, diagnostika, tel 608037844
e36 325iA
e46 320d
BMW e36, e46, e39 náhradní díly. Dodělávání výbav, drobné upgrady, diagnostika, tel 608037844
Tak to byl termostat, diky moc. Mam jeste jeden dotaz. Blbec jsem dolil cervenou a ne modrou chladici kapalinu. Cervena je pry pro VW. Je to velky problem?
chalani , ja mam zas problem na M43, motor sa zohreje aj vsetko no zle kuri...teda po case fuka az horuci vzduch ale kym zacne fukat ako tak teply vzduch tak prejdem aj 10km ....
vsetko mam porobene co sa tyka kurenia, aj chladic novy, pumpa, vsetky priruby vymenene, radiator vycisteny a preplachnuty, box kurenia vycisteny a pretesneny...
troska mi auto zerie vodu, dolejem tak deci za 2-3mesiace...a vo vode mam aj mastne oka...asi olej
moze to byt pricina? prasknute tesnenie alebo hlava?
ine auta prejdu par km a uz ide teply vzduch ja prejdem par km a som v zime stale :-\
ma niekto nejaky napad?
vsetko mam porobene co sa tyka kurenia, aj chladic novy, pumpa, vsetky priruby vymenene, radiator vycisteny a preplachnuty, box kurenia vycisteny a pretesneny...
troska mi auto zerie vodu, dolejem tak deci za 2-3mesiace...a vo vode mam aj mastne oka...asi olej

ine auta prejdu par km a uz ide teply vzduch ja prejdem par km a som v zime stale :-\
ma niekto nejaky napad?
-
- Člen Klubu
No neměla by se moc kombinovat myslim G11 s G12, kolik tam toho chybělo dolit a v jakým poměru?Figa píše:Tak to byl termostat, diky moc. Mam jeste jeden dotaz. Blbec jsem dolil cervenou a ne modrou chladici kapalinu. Cervena je pry pro VW. Je to velky problem?
Pro zmenu ti nemusi termostat dovirat a zustava castecne otevren. Proto se dele zahriva.
Ja mam v S13 kvuli blbnuti odstranenej odvzdusnovaci ventilek, takze mam v termostatu asi 3mm dirku a i tak malo staci abych musel v zime mit pred chladicem karton, jinak se mi motor nezahreje na provozni teplotu.
Ja mam v S13 kvuli blbnuti odstranenej odvzdusnovaci ventilek, takze mam v termostatu asi 3mm dirku a i tak malo staci abych musel v zime mit pred chladicem karton, jinak se mi motor nezahreje na provozni teplotu.
aj ked som termostat uz kedysi menil bez zmeny skusim ho este raz vymenit
aku znacku doporucujete?