Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
BMW e38 740il 97 rány pod loketkou
BMW e38 740il 97 rány pod loketkou
Všechny zdravím chci se zeptat včera jsem byl vyvětrat svoji lásku když jsem chtěl zrychlit a seslapl jsem plyn na podlahu podradilo krásné jako vždycky ale začalo něco strašně mlátit pod loketkou a pak už to začalo dělat i když jsem se rozjížděl do křižovatky třeba musel jsem hodně pomalu aby to nemlátilo a dojel jsem stím jen do garáže... Kamaradi mi říkali že by to mohl být kardan... Ještě jsem na to nekoukal ale chci se zeptat jestli se to někomu někdy nestalo a jestli se nemusím bát nějaký hrůzi nebo co by to mohlo přibližně být... Předem děkuju všem za odpověď
Re: BMW e38 740il 97 rány pod loketkou
Z laického pohledu bych zkusil napřed vůle.
Jestli se to mlácení mění spolu s rychlostí, také bych si tipoval kardan v první řadě. Uložení kardanu nebo spoj (hardy?) u převodovky, i u diferáku se to může přenášet. To bys mohl zjistit i sám, pokud se pod to dostaneš.
V druhé řadě třeba zavěšení výfuku, převodovky, (silenbloky), pokud to není závislé na rychlosti, ale na otáčkách motoru.
V třetí řadě raději nebudu zmiňovat, to by bylo asi dražší.
Tedy jen dedukuji.
Jestli se to mlácení mění spolu s rychlostí, také bych si tipoval kardan v první řadě. Uložení kardanu nebo spoj (hardy?) u převodovky, i u diferáku se to může přenášet. To bys mohl zjistit i sám, pokud se pod to dostaneš.
V druhé řadě třeba zavěšení výfuku, převodovky, (silenbloky), pokud to není závislé na rychlosti, ale na otáčkách motoru.
V třetí řadě raději nebudu zmiňovat, to by bylo asi dražší.

Tedy jen dedukuji.
V těch místech a podle toho co to dělá bych jako tip číslo jedna uvedl hardynu ... zvedni/lehni/sáhni/uvidíš
E53 4.8is Individual + e70 4.8i M paket
Můžeme udělat tipovací soutěž, protože nic jiného stejně na dálku nevymyslíme
Podle popisu by to mohlo být středové uložení kardanu.

Podle popisu by to mohlo být středové uložení kardanu.
já tipuju že to bude levá přední mlhovka 
jj kontrola hardyny a kardanu.

jj kontrola hardyny a kardanu.
stredni ulozeni kardanu