Nevíte, jestli jde nějak nastavit poloha, jak se má pravé zrcátko sklopit při couvání? Sklápí se moc, takže pro normální couvání to není dobré.
Když je přepínač v poloze řidič, pak se sklopí, ale nejde nastavovat. Když je přepínač v poloze spolujezdec, jde nastavovat, ale zase se nesklopí, takže se nastavuje jen pro normální jízdu.
Třeba to bude někde v kódování, ale nikde jsem to nenašel. Díky
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Jde nastavit poloha sklopení zrcátka při couvání? (E61)
Re: Jde nastavit poloha sklopení zrcátka při couvání? (E61)
Myslím si že nejde, máš dvě možnosti:
1) když chceš couvat, tak přepínač na nastavování spolujezdcova zrcátka a můžeš couvat.
2) pokud parkuješ k obrubníku, přepínač do polohy nastavení řidičova, a spolujezdcovo zrcádko se ti sklopí dolu tak, abys viděl, jak daleko jsi od obrubníku
1) když chceš couvat, tak přepínač na nastavování spolujezdcova zrcátka a můžeš couvat.
2) pokud parkuješ k obrubníku, přepínač do polohy nastavení řidičova, a spolujezdcovo zrcádko se ti sklopí dolu tak, abys viděl, jak daleko jsi od obrubníku
Re: Jde nastavit poloha sklopení zrcátka při couvání? (E61)
Tato možnost je mi jasná, ale doufal jsem, že to nebudu muset stále přepínat. Např. Golf MK7 to nastavit jde a je to pohoda...